A konyhát Berényi András séf viszi, aki mindezt Londonban, a Spice Market-ben töltött évei alatt tanulta meg. Na, meg persze előtte Délkelet-Ázsiában, ahol elmondása szerint rengeteget megfordult, és így sikerült elsajátítania mindent ahhoz, hogy ma már az autentikus fogásokat jól be tudja mutatni az Urban Tiger közönségének. Az állandó étlap egyik ékének érzi a hely a sült, főtt vagy gőzölt, nyelvhallal töltött dumplingot, amihez a tésztát helyben készítik, s egy speciális fűszerkeverékkel, a sambal-lal ízesítik. Az Urban Tiger heti ajánlatokat is kínál.
Az étteremben hangsúlyos az ital rész is, egyszerre 3-4 bártendert láthatunk a pult mögött. S ha már van egy komoly konyha és egy komoly alapanyagokra épülő bár, akkor minden adott, hogy az ételekhez nem borokat, hanem signature koktélokat szolgáljanak fel. Ugyanolyan ízvilággal, mint a megrendelt fogás.