Bíró Lajos és társa, Forgács Zoltán az elsők között nyitottak vendéglátóhelyet a Hold utcai vásárcsarnokban, s szerepet vállaltak abban is, hogy az elmúlt két évben egyre több új, ismert és elismert éttermes bérlő jelent meg a házban. Kialakult egy olyan gasztro-közeg, amely a klasszikus piaci vendéglátást képviseli, persze mindenki a saját stílusának megfelelően.
Mivel decemberben ünnepelte második születésnapját Bíró Lajosék étkezője a Belvárosi Piacon, a séf izgalmas meglepetéssel készült az évfordulóra, amit egy kéthetes átalakítás előzött meg.
A Séf utcája kapott egy új külsőt, kibővített konyhát és átalakított kínálatot. A nagy kedvencek - például a pénteki sólet, a pastrami vagy a lecsókolbász - megmaradtak, de jóval több a belsőség, és már nemcsak a szombat, hanem minden nap reggelivel indul. A kínálatban hatféle omlett, lecsókolbász, bizarr melegszendvics, szombatonként ezek mellett a megszokott bundás kenyér másképp (spenóttal és rákkal), valamint szezonális reggelik (például kocsonya) is szerepel.
Napi ebédajánlat helyett szélesebb állandó választékból rendelhetnek a vendégek, amik mellett szezonális ételekkel is készül a konyha, köztük egy-két merészebb tétellel.
Újdonságok az állandó kínálatban a vietnámi májgombócleves, szombatonként véreshurka-burger sárgadinnyével (zöldparadicsomos-sárgabarackos-sárgadinnyés lekvárral). A szezonális ételek palettáján felbukkan a hagymás sült vér, tehéntőgye roston, de a pacal, zúzapörkölt is.