Hirdetés
Hirdetés

Új értelmezést kap a debreceni

SZERZŐ: DiningGuide
2016. május 17.
 

Június 11-12-én kerül megrendezésre a Debrecziner Gourmet Fesztivál, ahol tényleg kolbászból lesz a kerítés.

Hirdetés

"A rendezvénynek az a célja, hogy megmutassuk, hogy bár a debreceni pároskolbász a jól ismert köntösben, azaz sülve vagy főve, mustárral is nagyon jó, de ezen kívül számos más értelmezése lehetséges – mondja Balogh Károly, az Ikon Étterem első embere. – Minden étteremnek a saját stílusában lesz lehetősége bemutatni ezt a klasszikust, lesz például fine dining változat vagy pizzás verzió is."
A rendezvényen 25 étterem kap majd helyet, ebből tíz debreceni lesz. Lesznek zenei fellépők is, de a szakma is helyet kap a színpadon.
Aki biztosan ott lesz: Anyukám Mondta Étterem (Encs), Gusteau Kulináris Élményműhely (Mád), IKON Restaurant Debrecen (Debrecen), Maszek (Debrecen), Macok Bisztró és Borbár (Eger), Első Mádi Borház (Mád), Manga,sushi,wok & grill bar (Debrecen), Hanna Kincse (Debrecen), Tuba Tanya (Nagyhegyes)...
Az esemény Facebook oldala ITT található.

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram