Nagyon jó látni, hogy Budapest ezidáig rejtettebb vagy kevésbé népszerű pontjain is vannak ötletek, és ezek meg is valósulnak. Azt is nagyon jó látni, hogy ha már egyszer Budapestet átszeli ez a csodálatos Duna, akkor egyre több partszakasz válik kihasználttá, és nemcsak a Római parton lehet klassz dolgokat csinálni. Ezért is örülünk nagyon a Kabinnak, ami nem más, mint egy őszinte dunaparti hely, a Népszigeti Kutyasuli szomszédságában.

Már önmagában a látvány is egyedi. A Kabin az Északi Összekötő Híd alatt terül el, balról uszályszerű, vasállványos hajók, jobbról csupazöld partszakasz övezi. Egyszerre indusztriális és természetes a táj, látszik, hogy még a városban vagyunk, de érezzük a természet közelségét is. Aki abban a reményben olvas tovább, hogy haramosan ételteszt következik, annak csalódást kell okoznunk. A Kabinban az étlap is olyan, mint maga a hely, egyszerű, magától értetődő, semmi fakszni. Jelenleg csirke- és sertésnyársat lehet enni, salátával és különböző szószokkal, illetve van grillezett gomolya is. Az étel teljesen korrekt, a nyársak természetesen frissen sülnek, az étel elkészültét pedig rendőrségi riasztóval jelzik. Ahogy az ételek, úgy az árak sincsenek túlgondolva, mint ahogy az a túlparton sajnos nem egy helyen jellemző. A kiszolgálást nevezzük fiatalosnak, ami magában foglalja a lendületet, a kedvességet, de némi tapasztalatlanságot is, ami nyilván majd változni fog, ha beolajozódik a gépezet. Drukkolunk!