Wossala Rozina azonnal bejelentkezett az Első Mádi Borházból távozó séfnél: Varga Rolandnak épp úgy kézre állnak a sercegő húsok, akár a Bestiának. Új séf a Bestia konyhájának élén. 

A Bestia “arca” és társtulajdonosa, Wossala Rozina és Varga Roland már régóta ismerték egymást. Amikor a séf távozott az Első Mádi Borházból, Rozinának azonnal eszébe jutott, hogy a leköszönő Krausz Gábor helyett megtalálta az emberét. Ahogyan Rozina fogalmaz:

“reméljük, hogy Varga Roland hazaért a Bestiába”.

Fotó: Bestia Facebook

A városligeti Robinsonban és a Deák téri Terminalban szakácskodó, majd a fővárosból Mádra igazolt Varga Roland több, mint másfél évtizeden át Hadzsala Krisztián séftársa volt (az előbbi két étteremben is együtt dolgoztak). Mádra már egyedül költözött Roland, a tokaji kitérő után pedig ismét Budapesten főz.

Fotó: Bestia Facebook

Kíváncsiak vagyunk, hogy az Első Mádi Borház bisztrókonyhája után mennyire áll kézre Varga Rolandnak a Bestia jóval nagyobb gépezete, ahol akár 300 fős eseményeket is le kell tudni vezényelni.

Annyi már biztos, hogy “a nagy húsos” hely koncepcióján lazítanak, máris több hal és saláta jelent meg az étlapon, superfoodos kikacsintásokkal.

De a rib-eye–t-bone­–tomahawk steak-tengelyen gondolkodóknak sem kell megriadni – Varga Roland mégiscsak a Robinsonban edződött. Továbbra is 45-féle kézműves sör között lehet válogatni, ezek közül 12 csapon elérhető.

Összességében úgy tűnik, hogy frissül (szelídül) a Bestia, hamarosan pedig teszteljük is.