Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

Tacskó Muki vegán blogger rovata
Interjú Szikora Zsolttal, a BiOrganik Online Kft. ügyvezető igazgatójával

A cikksorozatunk második részében a biotermékek egyik legnagyobb hazai forgalmazójának, a BiOrganik Online Kft. ügyvezető igazgatójának, Szikora Zsoltnak tette fel kérdéseit Tacskó Muki. »

A most induló cikksorozatunkban a biotermékek, bioélelmiszerek témáját járjuk körül. Tényleg ízesebb-e a bioalma, mitől egészségesebbek ezek az élelmiszerek és miért olyan drágák? A válaszok felkutatása során felkeresünk biogazdákat, biotermék forgalmazókat és természetesen megkérdezzük e termékek fogyasztóit is. Elsőként Dr. Roszík Péternek, a téma egyik legnagyobb hazai ismerőjének, a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatójának tette fel kérdéseit Tacskó Muki. »

Köles-málnás torta

Tacskó Muki nem sündöröghetett úgy az állati eredetű összetevők nélkül készült süteményeket „varázsoló” Napfényes Cukrászdában, hogy ne kért volna receptet, bizonyítva ezzel azt, hogy az egész nem puszta agyszülemény, hanem valóság. Tojáson és tejen túl is van élet. »

Tacskó Muki a Napfényes Cukrászatban sündörgött és ha már ott járt, állati eredetű összetevők nélkül készült süteményeket kóstolt. Létezik egyáltalán ilyen és nem csak Tacskó Muki agyából pattant ki? »

Tacskó Muki meglátja a fényt az alagút végén. »

Tacsko Mukival felszívhatjuk az alkoholt

Az új év első napján olyan élelemhez kell gyorsan jutni, ami felszívja a szeszt és azonnali energiához juttat, ugyanakkor diszkordinált mozgással is könnyen elkészíthető. Tacsko Muki mutatja vegán verzióval áll elő. »

Tacskó Muki, vegán blogger a nemrég megnyitott éttermet tesztelte. »

Ricotta túróval, palacsinta és túró nélkül

Tacskó Muki vegán blogger elsőként Hortbágy- és húsmentes hortobágyi húsos palacsintát készít, csak itt, csak a Dining Guide-nak. »

A végzet asszonya a konyhában!

Provokatív, szexi svéd szakácskönyv - azaz ne kelljen olyan gyakran elválni ágytól és asztaltól.

A végzet asszonya a konyhában!

Ha most nálunk rendeli meg, akkor 5990 forint helyett 4490 forintért kapja meg a reprezentatív albumot. »

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Újra kapható a Larousse Gasztronomia Lexikon. Nálunk 24 900 Ft helyett most 19 900 Ft-ért rendelheti meg! »

Top 10+2 koktélbár

Top 10+2 koktélbár

Nem csak (sőt!) szerelmeseknek

Túl a bizarr színű, apró kis ernyőkkel pompázó, ’90-es évekbeli csodákon, ma már számtalan helyen tudunk jobbnál jobb mixeket választani. S ha akarjuk, már kategóriák szerint is szelektálhatunk. »

Top 10 torta Budapesten

Top 10 torta Budapesten

De hol lehet a legfinomabbakhoz hozzájutni? Erre kerestük a választ. »

Gőzgombócos vadas

Gőzgombócos vadas

Dudás Szabolcs (Anyukám Mondta) receptje

Az Anyukám Mondta étterem elkészítette egy klasszikus vadast, majd szétszedte a húst, betöltötte azt egy gőzgombócba. Kigőzölte, a zöldségekből pedig egy salit készült. »

Lazac tatár

Lazac tatár

Pesti István (Tanti) receptje

A lazac tatár mára egy kicsit elcsépelt dolog, de a Pesti István vezette Tanti szeretett volna valami könnyen érthető ételt is feltenni az étlapra. A tálalása az, ami viszont teljesen mai. Nem véletlen, hogy Istvánt a legszebben tálaló séfnek választottuk pár éve. »

Olimpia vadasa

Olimpia vadasa

Ádám Csaba (Olimpia) receptje

Az Olimpiához és Ádám Csabához híven a vadas kap némi ázsiai felhangot: citrusokkal játszik, az ánizsos jellegű shisolevéllel válaszol a szószban megjelenő tárkonyra, köretként pedig bao gombócot kapott a marhalábszár. Friss, üde vadasrecept harsogó zöldségízzel, meyer citrommal és kapribogyóval. »

Borkonyha vadasa

Borkonyha vadasa

Koos Attila (Borkonyha) receptje

Koos próbált minden alapanyagot felhasználni és a tányérra helyezni, ami a vadasra jellemző, de természetesen egy kicsit másképp, mint a „hagyományos” tálalásnál. A tarját konfitálta, a szarvasgerincet illetve nyúlgerincet szuvidolta. »

Pesti István

Pesti István

Michelin-csillagos Tantit visz a táncba

Brunóék összecsomagoltak és távoztak a Hegyvidék Központból. Helyükre Tanti érkezett, akit Pesti István fog karon. »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink