Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      
Szaftos harcsa, ropogós rántott hús

Szaftos harcsa, ropogós rántott hús

Beszélgetés Segal Viktor séffel, a GasztroWerk szakmai vezetőjével

Segal Viktor több mint egy évtizeden át dolgozott többek között Tel Avivban, Lyonban és Amszterdamban. Nemzetközi jelentőségű politikai és művészi aktorok, cégek és események gasztronómiai tanácsadója. Hatodik éve vezeti a Werk Akadémia gasztronómus képzését. »

A Larusban bejárják Franciaországot

A Larusban bejárják Franciaországot

Az év egyik legizgalmasabb gasztronómiai programsorozata kezdődik februárban, a Larus Étteremben, a Gesztenyéskert mellett. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

Tacskó Muki vegán blogger rovata
Interjú Szikora Zsolttal, a BiOrganik Online Kft. ügyvezető igazgatójával

A cikksorozatunk második részében a biotermékek egyik legnagyobb hazai forgalmazójának, a BiOrganik Online Kft. ügyvezető igazgatójának, Szikora Zsoltnak tette fel kérdéseit Tacskó Muki. »

A most induló cikksorozatunkban a biotermékek, bioélelmiszerek témáját járjuk körül. Tényleg ízesebb-e a bioalma, mitől egészségesebbek ezek az élelmiszerek és miért olyan drágák? A válaszok felkutatása során felkeresünk biogazdákat, biotermék forgalmazókat és természetesen megkérdezzük e termékek fogyasztóit is. Elsőként Dr. Roszík Péternek, a téma egyik legnagyobb hazai ismerőjének, a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatójának tette fel kérdéseit Tacskó Muki. »

Köles-málnás torta

Tacskó Muki nem sündöröghetett úgy az állati eredetű összetevők nélkül készült süteményeket „varázsoló” Napfényes Cukrászdában, hogy ne kért volna receptet, bizonyítva ezzel azt, hogy az egész nem puszta agyszülemény, hanem valóság. Tojáson és tejen túl is van élet. »

Tacskó Muki a Napfényes Cukrászatban sündörgött és ha már ott járt, állati eredetű összetevők nélkül készült süteményeket kóstolt. Létezik egyáltalán ilyen és nem csak Tacskó Muki agyából pattant ki? »

Tacskó Muki meglátja a fényt az alagút végén. »

Tacsko Mukival felszívhatjuk az alkoholt

Az új év első napján olyan élelemhez kell gyorsan jutni, ami felszívja a szeszt és azonnali energiához juttat, ugyanakkor diszkordinált mozgással is könnyen elkészíthető. Tacsko Muki mutatja vegán verzióval áll elő. »

Tacskó Muki, vegán blogger a nemrég megnyitott éttermet tesztelte. »

Ricotta túróval, palacsinta és túró nélkül

Tacskó Muki vegán blogger elsőként Hortbágy- és húsmentes hortobágyi húsos palacsintát készít, csak itt, csak a Dining Guide-nak. »

A végzet asszonya a konyhában!

Provokatív, szexi svéd szakácskönyv - azaz ne kelljen olyan gyakran elválni ágytól és asztaltól.

A végzet asszonya a konyhában!

Ha most nálunk rendeli meg, akkor 5990 forint helyett 4490 forintért kapja meg a reprezentatív albumot. »

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Újra kapható a Larousse Gasztronomia Lexikon. Nálunk 24 900 Ft helyett most 19 900 Ft-ért rendelheti meg! »

Top 10+2 koktélbár

Top 10+2 koktélbár

Nem csak (sőt!) szerelmeseknek

Túl a bizarr színű, apró kis ernyőkkel pompázó, ’90-es évekbeli csodákon, ma már számtalan helyen tudunk jobbnál jobb mixeket választani. S ha akarjuk, már kategóriák szerint is szelektálhatunk. »

Top 10 torta Budapesten

Top 10 torta Budapesten

De hol lehet a legfinomabbakhoz hozzájutni? Erre kerestük a választ. »

Vadas a Borkonyhán

Vadas a Borkonyhán

Koos Attila (Borkonyha) receptje

Koos próbált minden alapanyagot felhasználni és a tányérra helyezni, ami a vadasra jellemző, de természetesen egy kicsit másképp, mint a „hagyományos” tálalásnál. A tarját konfitálta, a szarvasgerincet illetve nyúlgerincet szuvidolta. »

Libazúza vadas krémben

Libazúza vadas krémben

Jahni László (Kistücsök) receptje

Hogyan néz ki a vadas, ha egy kicsit Márton-napra van hangolva. A Kistücsök étterem megmutatja. »

Mochi

Mochi

Funky Pho desszertje

A mochi egy kókusztejes, rizslisztes massza, amelynél fontos eltalálni a tökéletes állagot: ha túl lágy, a minimális esztétikai élményt is mellőzve nyúlik-folyik, amerre lát, ha túl szilárd, akkor kellemetlen lisztes íze van. »

A békési feltörekvők

A békési feltörekvők

Ami még mindig hiányzik itthon nagyon, az a tisztességes kisvendéglők térhódítása. Gyulán legalább egy már biztos van: ez a tavalyi év feltörekvő éttermének választott Patrióta. Nyári Katalin-Csiszér Árpád tulajdonos-szakácspárossal beszélgettünk. »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink