Hirdetés
Hirdetés

Szombaton Restaurant Day

SZERZŐ: DiningGuide
2016. május 20.
Május 21-én bárki nyithat egy napra éttermet. Bárhol. A nemzetközi esemény évről évre népszerűbb hazánkban is, az uralkodó budapesti helyszínek mellé idén Esztergom, Sopron, Komló és Budajenő is felzárkózik. Nagy lendülettel készülő, rutinos vendéglátók és hobbiszakácsok, házi sütiket kínálók és profi menüsorral készülők egyaránt vannak azok közt, akik eddig vendéglátóként regisztráltak az eseményre. Idén a […]
Hirdetés

Május 21-én bárki nyithat egy napra éttermet. Bárhol. A nemzetközi esemény évről évre népszerűbb hazánkban is, az uralkodó budapesti helyszínek mellé idén Esztergom, Sopron, Komló és Budajenő is felzárkózik. Nagy lendülettel készülő, rutinos vendéglátók és hobbiszakácsok, házi sütiket kínálók és profi menüsorral készülők egyaránt vannak azok közt, akik eddig vendéglátóként regisztráltak az eseményre. Idén a világkonyha tarol: Délkelet-Ázsia, Libanon, Vietnám, Sri Lanka, Észak-Európa, Grúzia, Törökország és az Ararát környékének rendkívül változatos ételeit kóstolhatja az, aki végigzarándokolja az izgalmasnál izgalamasabb helyszíneket. Apropó, helyszínek: a random éttermek a lehető legváltozatosabb helyeken bukkannak fel, hogy ezen a napon olyan helyekre is bejussunk alkalmi vendégként, ahová alapból nem sok esélyünk lenne: ismeretlen, de brutálisan jól főző kutatóbiológus kilimekkel teli nappalijába, fotóművész privát kiállítására, 120 éves ház vagy éppen a Finn Nagykövetség belső udvarára, kommunikációs szakember kockás plédjére a játszótéren. Lesz zene, játékok, bolhapiac, előadás, beszélgetés véletlenül megismert emberekkel. Mintha a Restaurant Day lényege a különleges ételek mellett az is volna, hogy a résztvevők random találkozásából valami jó hangulatú és emlékezetes süljön ki.
A térkép ITT látható.

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram