Hirdetés
Hirdetés

Szivarflódnival ünnepel a Rosenstein

SZERZŐ: DiningGuide
2016. május 12.

Az idén húszéves Rosenstein speciális menüvel készül a Gourmet Fesztiválra. 

Hirdetés

Következzen a menü:
1. Farmos előétel: mákos pamerzánchips, szilvás hamantaschen és szárnyasmáj mousse-os petit choux

Fotó: Bakcsy Árpád

Fotó: Balkányi László


 
2. Sült baó libahússal hagymalekvárral, joghurtos wasabis uborkasaláta
Fotó: Bakcsy Árpád

Fotó: Balkányi László


3. Szivarflódni
Fotó: Bakcsy Árpád

Fotó: Balkányi László


4. Fél üveg sör: sóletrizottó, konfitált vaddisznótarjával és sörös zsírral
Fotó: Bakcsy Árpád

Fotó: Balkányi László

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram