Hirdetés
Hirdetés

Sör és grill az Émile kertben

SZERZŐ: DiningGuide
2016. június 28.
  Nemcsak haladó, hanem kezdő és tanulni vágyó sörkedvelőknek is kiváló programnak ígérkezik az Émile július 7-i sörvacsorája. A vendégek nyolc párosítást kóstolhatnak végig, magyar kézműves sörökkel. A menüt, amit Kövér Gergely chef és Jóvér Ferenc sous-chef álmodott meg, a nyár és a grill inspirálta. A desszerteket László Tamás cukrászvezető készíti. A söröket az ARTIZAN kereskedés szakértői fogásonként mutatják be. Mindezt a kertben, élőzene mellett.
Hirdetés

8 FOGÁSOS MENÜ SÖRSORRAL

  1. Beerfort - Pils / Mézes csirke-satay, satay mártás, baby gem
  2. Bors - Little Johh / Kacsa terrine marinált lila hagymával
  3. Szent András Sörfőzde – Napkincs / Rák krokett citromhéj pürével
  4. Rothbeer – Houston / Babragu, fekete kagyló
  5. Monyo Brewing Co. - Flying rabbit / Bárány lapocka, hummus, marinált édeskömény gőzölt tésztában
  6. Hedon - Madame Porter / Barna sörös marhapofa kukorica kenyérrel
  7. Rothbeer – Pyro Mania / Rozsos profiterol racklette krémmel töltve
  8. Rothbeer – Gingermeister / Vérnarancs sorbet gyümbérkenyérrel és vaníliás grapefruit raguval
    Ár: 19 500 Ft, mely tartalmazza az étel – és sörsort (8 * 0,1 l), az ásványvízfogyasztást, kávét, 27% Áfa-t és 14% szervízdíjatIdőpont: 2016. július 07. 19 óra
    Asztalfoglalás: [email protected] vagy +36 30 585 0602

 
 

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram