Hirdetés
Hirdetés

Sandor Katz savanyított uborkája

SZERZŐ: DiningGuide
2016. január 13.
Úgy látszik, külföldön sem újszerű dolog, hogy pályaelhagyókból lesznek a legjobb szakemberek. Legalábbis Sandor Katz esetében ez így van.
Hirdetés

Valamikor, a ’90-es évek elején egy önkormányzati iroda asztalánál ücsörögve gondolkodott el azon, hogy ha már diagnosztizálták nála a HÍV vírust, akkor talán azt kellene csinálnia végre, amit szeret. Gyerekkorából emlékezett a kóser savanyított uborka ízére, amit szeretett volna még egyszer kóstolni. De már persze saját maga elkészítve.
Tanfolyamról tanfolyamra ment, tanult, kutatott, s ma már ott tart, hogy könyvet jelentet meg fermentálás témában, és tökélyre vitte az eljárást a saját otthonában. Hogy az eddigi tudása ne csak a sajátja és a tanfolyamainak a hallgatóié legyen, a Dirty Work-on mindenki a tudományának a részese lehet.

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram