Hirdetés
Hirdetés

Porból lett: a Dr. Oetker beszáll a vendéglátásba

SZERZŐ: DiningGuide
2017. január 23.
Az élelmiszeripari óriás eddigi több mint 125 éves története során még nem próbálkozott saját hely működtetésével. Március elején a svájci Luzernben törik meg ezt a hagyományt, kávézót nyitnak látványsütödével, ahol többek között süteményeket, tortákat, kenyeret és pizzát fognak készíteni.
Hirdetés

A Dr. Oetker puding-, fagylalt- és sütőporai még a legeldugottabb kisboltok polcain is megtalálhatók a világ 35 országában. A szortimentjük ennél persze jóval szélesebb: mélyhűtött félkész ételeket, snackeket, befőzőszereket, zselatinokat, aromákat, instant élesztőt – és egy sor más terméket is gyártanak.oetker retroA Luzernben nyíló vendéglátóhely egyik fő vonzerejének a látványkonyhát szánják. Itt fognak szorgoskodni a cukrászok és a szakácsok, ami azért meglepő, mert a Dr. Oetkerrel alapvetően az instant termékek használatát kötjük össze, és nem a friss alapanyagokból készülő finomságok vonzó látványát. De nem is nagyon fognak meglepni bennünket, az üzleti modelljük szerint tulajdonképpen maradnak a kaptafánál: a helyben készített ételeket a bolt szekcióban meg is lehet majd vásárolni, otthoni elkészítésre. Nyilván porok, illetve mirelit termékek formájában.

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram