Vörös Attila és Magos Zoltán séfek célja, hogy olyan szellemiség jegyében vezessék a konyhát, amely mélyen gyökerezik a főváros, sok-sok hatást integráló, és ezáltal önálló, sajátos arculatot kialakító gasztotörténelmi múltjában és nyilván ezt aktualizálja napjaink igényei szerint. „Ennek érdekében próbáljuk a zöldségek arányát növelni a megszokott hozzávalók megtartásával, és igyekszünk az alapanyagokat egyedi igényeiknek megfelelően, minél kíméletesebben feldolgozni” – mondta Magos Zoltán séf.
A „pesti konyha” iránt érdeklődők többek között olyan fogásokat kóstolhatnak, mint a palóc leves, a gulyásleves, a csirkepaprikás, mellé tálalt dupla tojásos nokedlivel, a vörösborban párolt ökörpofa vagy a mézes puszedli morzsával megszórt túrógombóc.