Hirdetés
Hirdetés

Mit tegyen egy séf, ha anya akar lenni?

SZERZŐ: DiningGuide
2016. február 1.
Előbb vagy utóbb felmerül a kérdés, mit kezdjen egy nő, ha anya szeretne lenni, de az állását is meg akarja tartani. Nincs ez másként a gasztronómia világában sem. Az Eater egyik női újságírója New Yorkra és a gasztróra vetítve vizsgálja a témát.
Hirdetés

Alkalmazottak és munkaadók, például David Chang egyaránt megszólalnak a cikkben, s a helyzet korán sem tűnik ideálisnak. Nyilván minél kisebb egy étterem, annál megoldhatatlanabb a helyzet. Ha az alkalmazott gyereket vállal, számolnia kell azzal, hogy elveszíti a munkáját. De nem jobbak a kilátások a nagyobb cégeknél és a láncolatoknál sem.
Lehet valami megoldás? A cikk - mely akár a hazai helyzetre is érvényes lehet - néhány óvatos választ megfogalmaz.

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram