Hirdetés
Hirdetés

Minden bokorban jó séf terem Japánban

SZERZŐ: DiningGuide
2016. január 26.
Klisé, de igaz, hogy egy országot úgy lehet a legjobban megismerni, ha egy kicsit elveszünk benne, letérünk a turistaútvonalról. Eli Gottlieb, a The New York Times újságírója is pont ezt tette.
Hirdetés

Elutazott Japánba és egy ott élő barátját kézen fogva, bevetette magát a sűrűbe. Elsősorban a tokiói rengetegbe, de jutott idő Kanazawára is. A barangolók feltett szándéka volt, hogy letérjenek a Michelin-ösvényről és a hétköznapi, az elérhető rejtett (?) kincseket keressék. A 20-as éveik végén, 30-as éveik elején járó - mondjuk így - újhullámos szakácsok éttermeibe nyitottak be és amit találtak…na ez van leírva ebben a nagyszerű cikkben.

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram