Hirdetés
Hirdetés

Megvan a 2017-es Bocuse d’Or verseny USA csapata

SZERZŐ: DiningGuide
2016. január 8.
A közelmúltban a Las Vegas-i Venetian Hotel and Palazzo-ban négy csapat mérte össze a tudását, hogy kiderüljön, ki képviselheti az Egyesült Államokat a 2017-es csúcs gasztronómiai versenyen.
Hirdetés

Most a dobogóra végül Mathew Peters séf és Harrison Turone commis állhatott fel a New York-i, Thomas Keller tulajdonába tartozó Per Se étteremből, akiknek munkáját a későbbiekben is Phillip Tessier fogja segíteni.
A Meadville-i származású Mathew Peters a Pittsburgh-i Le Cordon Bleu diákjaként kezdte a szakmát, mindösszesen 19 évesen. Innen a Florida-i Naples-be ment a Ritz Carlton-ba. Az ezt követő években dolgozott Alain Ducasse Adour-jában, majd 2009-ben érkezett a Per Se-be, ahonnan egy kis időre továbbállt a The French Laundry-ba, de 2012-ben visszatért sous séfként a Per Se-be, ahol azóta is dolgozik.
A Bocuse történetében elég felemásan szereplő USA csapata eddigi legjobb eredményét tavaly januárban érte el. Philip Tessier második lett.

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram