A szarvasgombás libamájpraliné fürjtojással Hampuk egyik signature fogása, ami jó kezdés volt, kedvencünk a roppanós textúrát adó vöröshagymaszén volt, ami kiegészítette a libamáj és a fürjtojás lágyságát.
A marhahúsleves tiszta ízű, a zöldségek a kelleténél tovább főttek. Fűszeres, konfitált marhalábszárral töltött házi tészta volt a betét, amit nagyon szerettünk: a hús szaftos és határozott ízű, ami feldobta az enyhén édes, kevésbé intenzív levest.
A posírozott óriás laposhal könnyű, intenzív izű hal, amelyhez jól illik a lágy cikória gratin. A másik köretelem, a spenót viszont kellemetlenül sós, a pirított mandula édessége egészítette ki.
A desszert csokoládétextúrákból áll: brownie, lágy, főzött csokoládéfagylalt, csokoládéganache, morzsa és kétféle házi bonbon.
A koncepció és az ételek izgalmasak, a felszolgálás kissé távolságtartó, merev, de a héten induló ebédmenüzés jó lehetőséget ad az ételek és az atmoszféra finomhangolására.