Hol egy igen szép panorámával rendelkező, amúgy teljesen jó borokat adó pincészetet Egerben. Vagy épp egy kávézót ugyanott - visszagondolva a gyerekkori kávézásokra az édesapjával -, ahol a választékot szintén nem bízza a véletlenre, most pedig itt a vidéki nagyszülők emlékeivel átszőtt pékség Noszvajon.
Na, jó, azért nem ő fogja majd a péklapátot, hanem Fonyódi Krisztián, aki eddig a kézi dagasztású, fatüzelésű kemencéjében sült kenyérrel ostromolta az egrieket. Ezt a Kenyérzsákban sem cserél másra, amit tölggyel, bükkel, akáccal, cserrel táplál, fenyővel viszont nem, mert a gyanta nem ad jó bukét a pékárunak a pék meglátása szerint. És persze így közeledve az ünnepek felé, mi lehet az, amit mostanában mutogatnak a kemencének? Hát persze, hogy a bejgli.