Hirdetés
Hirdetés

Meghozta Csernus doktor a Kenyérzsákot

SZERZŐ: DiningGuide
2015. december 21.
Az ország első számú pszichiáterét hamarosan igazi gasztro-nagymesterként üdvözölhetjük, ha így folytatja. Ahogy ledobja az orvosi köpenyt, azonnal nyit valamit.
Hirdetés

Hol egy igen szép panorámával rendelkező, amúgy teljesen jó borokat adó pincészetet Egerben. Vagy épp egy kávézót ugyanott - visszagondolva a gyerekkori kávézásokra az édesapjával -, ahol a választékot szintén nem bízza a véletlenre, most pedig itt a vidéki nagyszülők emlékeivel átszőtt pékség Noszvajon.

fotó: fotó: facebook.com/kenyerzsak

fotó: fotó: facebook.com/kenyerzsak


Na, jó, azért nem ő fogja majd a péklapátot, hanem Fonyódi Krisztián, aki eddig a kézi dagasztású, fatüzelésű kemencéjében sült kenyérrel ostromolta az egrieket. Ezt a Kenyérzsákban sem cserél másra, amit tölggyel, bükkel, akáccal, cserrel táplál, fenyővel viszont nem, mert a gyanta nem ad jó bukét a pékárunak a pék meglátása szerint. És persze így közeledve az ünnepek felé, mi lehet az, amit mostanában mutogatnak a kemencének? Hát persze, hogy a bejgli.
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram