Hirdetés
Hirdetés

Május 11-én drukkolhat a magyar csapatnak a Bocuse d'Or európai döntőjén

SZERZŐ: DiningGuide
2016. január 12.
Kihirdették a kétnapos verseny csapatonkénti konyhai beosztását.
Hirdetés

Május 11-én szerdán, a verseny második napján nyolcadikként indul a magyar csapat nagyon erős mezőnyben, közvetlenül Dánia és Svédország előtt. A tavalyi lyoni döntőt megnyerő Norvégia az első napon szerepel majd.
A Budapesten rendezett európai döntőn két magyar alapanyagból kell főzniük a versenyzőknek: a hústéma szarvashús, a hal pedig kecsege és annak kaviárja.

2016. május 10. kedd

Konyha 1 Izland
Konyha 2 Ausztria
Konyha 3 Norvégia
Konyha 4 Bulgária
Konyha 5 Finnország
Konyha 6 Németország
Konyha 7 Észtország
Konyha 8 Spanyolország
Konyha 9 Egyesült Királyság
Konyha 10 Törökország
Hirdetés

2016. május 11. szerda

Konyha 1 Hollandia
Konyha 2 Olaszország
Konyha 3 Oroszország
Konyha 4 Svájc
Konyha 5 Horvátország
Konyha 6 Franciaország
Konyha 7 Belgium
Konyha 8 MAGYARORSZÁG
Konyha 9 Dánia
Konyha 10 Svédország
Via

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram