Hirdetés
Hirdetés

Magyar street food a Gastronomikán

SZERZŐ: DiningGuide
2016. október 2.
A szervezők elmondása szerint is a vártnál nagyobb érdeklődés fogadta a magyar Street Food standot. Klasszikus magyar népi ételek kerültek a kínálatba: gulyás, töltött káposzta és somlói (ez utóbbi a Gerbeaud házból érkezett). Az ételeket a SVÉT-ből jól ismert séfek készítették: Pataky Péter, Jahni László, Pauli Zoltán, Dudás Szabolcs, Macsinka János és Ruprecht László.
Hirdetés
A szervezők elmondása szerint is a vártnál nagyobb érdeklődés fogadta a magyar Street Food standot. Klasszikus magyar népi ételek kerültek a kínálatba: gulyás, töltött káposzta és somlói (ez utóbbi a Gerbeaud házból érkezett). Az ételeket a SVÉT-ből jól ismert séfek készítették: Pataky Péter, Jahni László, Pauli Zoltán, Dudás Szabolcs, Macsinka János és Ruprecht László.
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram