Hirdetés
Hirdetés

Lehet hulladék nélkül főzni éttermekben?

SZERZŐ: DiningGuide
2015. december 1.
Sasu Laukkonen a helsinkii Chef&Sommelier étterem tulajdonosa és séfje, aki 2010 óta azon dolgozik, hogy tökélyre fejlessze a holisztikus főzést, ahol nulla hulladék marad a konyhában. Nem is megy ez neki rosszul, hiszen már a gazdasága mellett saját termékeket is piacra tudott dobni. Most pedig a Food on the Edge ír szimpóziumán egy elég érdekes témával rukkolt elő. […]
Hirdetés

Sasu Laukkonen a helsinkii Chef&Sommelier étterem tulajdonosa és séfje, aki 2010 óta azon dolgozik, hogy tökélyre fejlessze a holisztikus főzést, ahol nulla hulladék marad a konyhában. Nem is megy ez neki rosszul, hiszen már a gazdasága mellett saját termékeket is piacra tudott dobni. Most pedig a Food on the Edge ír szimpóziumán egy elég érdekes témával rukkolt elő.
Séfeket dolgoznak a gazdaságokban, míg az ottani gazdálkodók önmegvalósíthatnak a konyhában. S hogy mi lesz ennek az eredménye? Laukkonen így látja:

via Fine Dining Lovers

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram