Hirdetés
Hirdetés

Kis étterem – nagy gondolat: emeli a tétet az ESCA

SZERZŐ: DiningGuide
2016. július 7.
Július 16-án új koncepcióval folytatja az egyéves ESCA. Mostantól havonta változó, 16 fogásos nagymenüvel mutatja meg, milyen a konyhája, Budapesten először.
Hirdetés

"Egy éve vagyunk nyitva, és mindig is bátor dolgokkal próbálkoztunk. A háromfogásos ebédmenünk, majd az ötfogásos esti menünk is fix volt, és eddig is működtek a koncepcióink. Nagy dolog és nehéz is, de bízom benne, hogy menni fog. A 16 fogásos nagymenünek nem az a célja, hogy megmutassa, mekkora király vagyok, hanem hogy egy hónapig kint legyen egy olyan, szezonális alapanyagokból készült menü, amire büszke vagyok – mondja a séf, Fehér Gábor. – Ha egy este csak négyen ülnek be, de értik, miért vannak ott, az nekem nagyobb elismerés, mintha tele van az étterem, de a vendégeknek fogalmuk sincs, hol vannak. Én nem csinálok halászlevet, mert nem tudok jót csinálni. Vadkacsa sonkát viszont nagyon szívesen, mert azt jól tudok. Ez a nagymenü az ESCA konyháját mutatja meg."
A nyitó esemény Facebook oldala ITT található. A menüről és a foglalás részleteiről is itt lehet tájékozódni. Az első vacsorára, július 16-án szombatra még van néhány hely...
 

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram