Tovább bővíti a Kempinski Hotel Corvinus Budapest a különleges gasztronómiai élményeket felvonultató listáját. Szeptember végétől a városban kizárólag a szálloda kávézójában, a The Living Room-ban kóstolhatják meg a vendégek a világ egyik legexkluzívabb kávéját, az Oubu Jamaica Blue Mountain-t – adagonként megközelítőleg 2.000 Ft-ért.
Az Oubu Jamaica Blue Mountain kávé a világ egyik legelismertebb kávétermelő vidékéről, a jamaicai Blue Mountain hegységből származik. Csak levédett márkanévvel kerülhet forgalomba ez a rendkívül rangos kávéfajta, melyet 900 méter feletti magasságban termesztenek, s évente egyszer szüretelnek. A kávé minőségét folyamatos ellenőrzés alatt tartja a „Coffee Industry Board”, kormányzati szerv, amely a szigetről kikerülő minden export kávészállítmányt szigorúan kontrollál. Az Oubu Jamaica Blue Mountain kávé 90%-át japán kereskedők vásárolják fel, ezért a külföldre szánt mennyiség nagysága miatt is magas fokú prioritásnak örvend ez a termék.
Az Oubu Jamaica Blue Mountain kávé hihetetlenül kifinomult és tiszta ízvilágú, így talán ennek is köszönheti, hogy tőzsdei értéke húszszorosa a normál kávé árának. Az első korty intenzíven mézédes, majd megjelenik egy enyhén édeskés, citromos savasság, amely tömör frissességében teljesedik ki. Az összhatás egy frissítő és könnyű kávé, amelynek utóíze nélkülöz minden keserű árnyalatot. Talán ezért történhetett meg, hogy Ian Fleming, a James Bond történetek szerzője – aki minden évben két hónapot Jamaicán töltött, s ott szeretett bele a helyiek kávéjába -, az „Élni és halni hagyni” című James Bond filmben Sir Roger Moore kezébe is a „világ legfinomabb kávéját” adta.