Hirdetés
Hirdetés

Induljon a hét furminttal

SZERZŐ: DiningGuide
2016. október 3.
A nap boros tematikával indul. Az óceánra csodálatos kilátást nyújtó Nineu étteremben Mészáros Gabriella mutatja be a furmintot. Izgalmas a kóstolósor és hihetetlenül precíz az előadás. A borok mellé természetesen liba és kacsamáj hangsúlyos ételek érkeznek! A sor a borok, az alapanyagok az ízek legjavát adja!
Hirdetés

A nap boros tematikával indul. Az óceánra csodálatos kilátást nyújtó Nineu étteremben Mészáros Gabriella mutatja be a furmintot. Izgalmas a kóstolósor és hihetetlenül precíz az előadás. A borok mellé természetesen liba és kacsamáj hangsúlyos ételek érkeznek! A sor a borok, az alapanyagok az ízek legjavát adja!

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram