48 órán belül sikerült mozgósítania a rajongókat Gordon Ramsay-nek. Ezúttal érthető volt a szidkozódása: a leginkább utált ételéből evett – és nem magáért tette ezt.

Ramsay az Instagramon hirdette meg akcióját: nyilvánosan megígérte, hogy hajlandó lesz megenni az általa leggyűlöltebb ételt, a Hawaii pizzát, ha 48 órán belül sikerül 500 jótékony rajongójától adományt összegyűjtenie a Great Ormond Street Hospital, vagyis egy angliai kórház részére.

Az adományok sikeresen összegyűltek, a “f**king god-awful pineapple pizza”, vagyis a rettenetesen szörnyű ananászos pizza megevését pedig Facebook Live-on lehetett nyomon követni.

@Gordongram

“Ez nem egy pizza, ez egy tévedés!” – kommentálta, miután késsel-villával egy szeletet megevett, majd két falat után gyorsan kiöblítette a száját szájvízzel. Többen szóvá tették, hogy ekkora csinnadratta mellett azt hitték, hogy megeszi az egészet, de legalábbis sokkal többet ennél. Persze egy szavunk sem lehet, hiszen evett az utált ételből.

A show után nem sokkal posztolt egy képet az Instagram oldalára, hogy szerinte hogyan kell kinéznie egy ananászos fogásnak.