Hirdetés
Hirdetés

Hobbiszakácsok a luxushotelben

SZERZŐ: DiningGuide
2016. július 21.
Az ötcsillagos bécsi Park Hyatt Hotel jól hangzó felhívást tett közzé: amatőr szakácsok jelentkezhetnek legjobb receptjükkel, a nyertes fogás felkerül a szálloda éttermének étlapjára.
Hirdetés

Stefan Resch konyhafőnök választja ki a három legjobb receptötletet, és a finalistákat szeptember 5-re meghívja egy közös főzésre a szálloda konyhájára. Közülük szakmai zsűri fogja kiválasztani a legjobbat, akinek a kreációja felkerül a szálló éttermének téli kínálatába.
A szabályok nem szigorúak, augusztus 15-ig bárki jelentkezhet, aki elmúlt 18 éves, és nem profi szakács. Nem titok, hogy a helyi, válogatott alapanyagok használatát fogják preferálni, és értelemszerűen ősszel-télen elérhető hozzávalókból érdemes gondolkodni. A győztes nyereménye egy 2 főre szóló hétvégi lazulás a bécsi Hyattben.

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram