Az ötcsillagos bécsi Park Hyatt Hotel jól hangzó felhívást tett közzé: amatőr szakácsok jelentkezhetnek legjobb receptjükkel, a nyertes fogás felkerül a szálloda éttermének étlapjára.

Stefan Resch konyhafőnök választja ki a három legjobb receptötletet, és a finalistákat szeptember 5-re meghívja egy közös főzésre a szálloda konyhájára. Közülük szakmai zsűri fogja kiválasztani a legjobbat, akinek a kreációja felkerül a szálló éttermének téli kínálatába.

A szabályok nem szigorúak, augusztus 15-ig bárki jelentkezhet, aki elmúlt 18 éves, és nem profi szakács. Nem titok, hogy a helyi, válogatott alapanyagok használatát fogják preferálni, és értelemszerűen ősszel-télen elérhető hozzávalókból érdemes gondolkodni. A győztes nyereménye egy 2 főre szóló hétvégi lazulás a bécsi Hyattben.