Hirdetés
Hirdetés

Hidak a Corvin-negyedben - nyit a Bridges Food Bar

SZERZŐ: DiningGuide
2016. március 21.
Budapest egyik leggyorsabban fejlődő városrésze napjainkban a Corvin-negyed, ahol lépést tartva a megnövekedett fogyasztói igényekkel, folyamatosan nyílnak az újabb és újabb vendéglátóhelyek. Ebben a megújuló környezetben, az Üllői út és a Vajdahunyad utca sarkán hamarosan egy street food bar is nyílik, emblematikus street food fogásokkal.
Hirdetés

Bár a tulajdonosok először csak közösségi szálláshely nyitását tervezték, a századfordulós polgári ház földszintjén megvásárolt lakásokhoz - ezekből lettek a közösségi szálláshely apartmanjai - tartozott egy Üllői útra néző üzlethelyiség is. A hely tehát adott volt, és az a döntés sem váratott sokáig magára, hogy a helyiséget vendéglátóhelyként nyissák meg.
A döntés után megkezdődött a munka, és a vendéglátásban és a gasztronómiában tapasztalattal rendelkező tanácsadók bevonásával megindult a konyha és a vendégtér tervezése, az étlap kialakítása, aminek eredményeként áprilisban megnyílik a már üzemelő közösségi szálláshely mellé a BRIDGES Food Bar. Míg a belső terekre az egyszerű, kortárs dizájn, addig a szezonális és friss alapanyagokból készülő ételekre a letisztult kreativitás lesz jellemző. Ez utóbbi koncepciójáért a budapesti street food szcéna jó ismerője és formálója, Veégh Attila, a Karavánból ismert Mangalica és Társai tulajdonosa és a Mangalica Fesztiválok főszervezője kezeskedik.
Akik már a nyitás előtt is kíváncsiak Budapest legújabb bárjának bemutatkozó fogásaira, azok a Beer, burger & barbecue fesztiválon április 15-17-ig a Millenáris parkban megkóstolhatják többek közt a BRIDGES klasszikus Philadelphia cheese steak szendvicsét. A fogás érdekessége, hogy a hely egyik tulajdonosának barátja a szendvicset, az 1930-as években megalkotó Olivieri család egyik leszármazottja. Ők az Egyesült államokban ma is ezt az ikonikus ételt készítik az üzleteik előtt sorban álló tömegeknek, és tőlük származik a BRIDGESben készülő szendvics receptje is. A Philly steak szendvics mellett Veégh Attila a fesztiválra a tőle megszokott minőséggel, de nem a már sokak által nevéhez kötött mangalicás fogásokat, hanem érlelt marhából és csirkéből készülő szendvicseket mutat meg a street food bar leendő kínálatából.
[tw-divider][/tw-divider]
De, aki nem csak vendége kíván lenni a BRIDGESnek, hanem az új food bar csapatának része akar lenni, az most jelentkezhet munkatársnak! Keresnek szakácsot, pultos felszolgálót, konyhai kisegítőt is. Munkáját szerető, fiatal, munkabíró, kreatív emberekre van szükségük, akik azonosulni tudnak céljaikkal. A pultban és a vendégtérben mosolygós, segítőkész embereket szeretnének látni, akik minimum egy idegen nyelvet beszélnek. Angol nyelv tudása és szakmai tapasztalat természetesen előny. Fényképes önéletrajzokat és motivációs levelet az [email protected] e-mail címre várnak.
 

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram