Hirdetés
Hirdetés

Gyorstipp: az olivabogyó magja alulértékelt

SZERZŐ: DiningGuide
2016. július 11.
Ha az olivabogyó magját nem a szemétbe dobjuk, hanem az olivaolajba, akkor jól döntünk. Ez persze nem jelenti, hogy egy rossz olivaolajból kiválót varázsol néhány megmaradt mag, de ízben gazdagabbá teszi. Ráadásul mivel így nem a szemétbe kerül a mag, közelebb visz egy fenntarthatóbb rendszerhez is. Ugyanakkor nem árt észben tartani, hogy ha kidobásra ítélt […]
Hirdetés

Ha az olivabogyó magját nem a szemétbe dobjuk, hanem az olivaolajba, akkor jól döntünk. Ez persze nem jelenti, hogy egy rossz olivaolajból kiválót varázsol néhány megmaradt mag, de ízben gazdagabbá teszi. Ráadásul mivel így nem a szemétbe kerül a mag, közelebb visz egy fenntarthatóbb rendszerhez is. Ugyanakkor nem árt észben tartani, hogy ha kidobásra ítélt magokkal gazdagítjuk az olivaolajat, azzal csökkentjük a szavatossági idejét. Erre az lehet megoldás, ha egyszerre csak egy kisebb adagot ízesítünk magokkal.

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram