Egy gránátalma, egy kiskés, és más semmi. Aki küzdött már derekasan gránátalmával, tudja, hogy a kevésbé technikás versenyzőknek könnyen csatatér lehet a konyhájából.

Mi is nemrég írtunk cikket, amelyben három gránátalma-bontási módot is megmutattunk. Most a harmadik módszerről, a cikkelyekre bontásról mutatunk egy kis videót. Hogy a gránátalma finom, édes-fanyarkás magjaihoz mennyire sokféleképpen lehet hozzájutni, jól mutatja, hogy az általunk korábban leírt cikkelyekre bontás és az alábbi videó is más utat mutat. Következzen tehát egy negyedik verzió!

Olvasta már korábbi cikkünket a témában? “Vérfürdő” helyett a konyhában, gránátalma-pucolás háromszor

How To Deseed a Pomegranate Elegantly…

Közzétette: Avantgardens – 2018. január 19.

Forrás.