Hirdetés
Hirdetés

Főzzünk luxust karácsonyra!

SZERZŐ: DiningGuide
2016. december 1.
Heiko Nieder Bonnból egy Michelin-csillaggal igazolt át a 2010-es évek elején Zürichbe. Jól tette, az ítészek szerint a munkája jelenleg már 2 Michelin-csillagot ér.
Hirdetés

A zürichi The Dolder Grand Hotel éttermének séfje a Heiko Nieder Collectionnel jelent meg a gourmet élelmiszerpiacon. A neves német séf 6 fogásos karácsonyi menüt kínál otthonra, félkész formában. Talán a félkész szó is túlzás az ínyenc pakkra: különleges alapokat és kivonatokat (pl. homárosat), barbecue szószt, mangós mustárt, kenyérlisztkeveréket, kristálysókeveréket, csokoládét és pralinét tartalmaz.
A vevők receptötleteket is kapnak a gourmet üvegekhez, amelyekből – az ajánlat szerint – megtudhatják, hogyan varázsolhatnak a csúcséttermek színvonalát képviselő 6 fogásos vacsorát otthonra.
Íme, Heiko Nieder kollekciója.

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram