Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      
Első benyomás: <br>Mjam

Első benyomás:
Mjam

Felettünk a dombtetőn templom magasodik, a kertben fügefák nőnek, a konyhán vidámság, kreativitás, boldogság. Festői környezet, eltalált ízek, üde, friss és jó energiák, kedves kiszolgálás - ide még biztosan visszajövünk. »

Első benyomás: <br>Kozmosz

Első benyomás:
Kozmosz

Milyen a vegán street food? A Kozmosz mutatja. »

Első benyomás: <br>Baraka

Első benyomás:
Baraka

Újranyitott a Baraka a Dorottya utcai Dorottya Palace-ban. Ez már a harmadik lokáció. Jobb helyen nem is lehetne. Remélem véglegesen hazatalált. »

Első benyomás: <br>Spaletta

Első benyomás:
Spaletta

Érdekes köröket ír néha az élet. Kecskemét központjában áll egy több mint százéves ház, ami a múlt század elején sördepóként üzemelt. Aztán volt ez is, az is. Pár hónapja visszatalált önmagához. »

Első benyomás: <br>Zeller

Első benyomás:
Zeller

Jó, hogy van egy ilyen igazi szeretettel, őszinte lelkesedéssel, átlagon felüli kulináris hozzáértéssel menedzselt hely a városban, annak is egy elég meglepő pontján. Bátorság, kitartás, önbizalom mindezek megtérülni látszanak. Brávó. »

Első benyomás: <br>Végállomás Bistorant

Első benyomás:
Végállomás Bistorant

A Végállomás Bistorant rajta van a helyes vágányon. Tudás, szenvedély, megfelelő alapanyagok, technikai tudás megléte - ezekre nem lehet panasz. Még több bátorsággal az országos mezőnyben is előrébb törhetne. »

Első benyomás: <br>Fricska

Első benyomás:
Fricska

Már régóta váratott magára egy figyelmeztető fricska a jóllakottan megállapodott, babérjaikon trónoló önelégült magyar vendéglősökre, egy ébresztő fricska, nem agresszív, nem tolakodó, de azért csípős fricska, hogy ébresztő hölgyeim és uraim: van még min javítani, van még mit tanulni. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

Hirdetés
Apacuka, új kulináris helyszín a Nagymezőben
A belváros egyik legszebb terasza

Az étterem áprilisban költözött át régi helyéről Budapest szívébe, a Nagymező utcába. Francia-magyar konyhával, élőzenével, feketerigókkal, virágokkal és szobrokkal vár mindenkit.



Az Apacuka nem csupán egy étterem. Több annál. Kávéház, találkozóhely, varieté is egyben, ahol a finomabbnál-finomabb ételek mellett tartalmas szórakozást is kínálunk. Ez az a hely ahová beülsz és maradsz, mert jó. Hiszen itt a művészet és a gasztronómia ad jól sikerült találkát egymásnak a hét minden napján. Hétköznap esténként bárzene, jazz és lounge dj-k adják az alaphangulatot, hétvégén pedig magyar és nemzetközi dj-k zenélnek.

Az étterem 2012 áprilisában költözött át régi helyéről Budapest szívébe, a Nagymező utcába. Az új helyszín monumentális, sokrétű és inspiráló. Összesen 530 m2-en, kényelmes, belső terekkel, négy különálló helyiséggel (földszint, galéria, szeparé, pincehelyiség) várjuk vendégeinket. Tavasztól őszig pedig nyitva van a teraszunk is, ahol a lüktető belvárosban a nyugalom szigetén érezheted magad.



Nem csupán az étterem lett grandiózusabb, ételeinket magasabb minőségben készítjük, mint korábban. Erről szakmailag kiemelkedő, kreatív, lelkes séfjeink gondoskodnak. Konyhánk igazi különlegességét az adja, hogy egyszerre ötvözi a francia alapokat és a magyar konyhát. Ételeinkben hazai, minőségi alapanyagokat, ízeket használunk francia hagyományokkal és könnyedséggel párosítva. Ebédidőben pedig napi házias menü kapható baráti áron.

Az Apacuka nem csupán baráti vacsorák, színház utáni összejövetelek, hanem céges rendezvények, esküvők, sajtótájékoztatók, kiskoncertek, divatshowk és kiállítások kitűnő helyszíne.

Apacuka
1065 Budapest, Nagymező u. 54-56.
www.apacuka.com
info@apacuka.com




Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Újra kapható a Larousse Gasztronomia Lexikon. Nálunk 24 900 Ft helyett most 19 900 Ft-ért rendelheti meg! »

Top 10 torta Budapesten

Top 10 torta Budapesten

De hol lehet a legfinomabbakhoz hozzájutni? Erre kerestük a választ. »

Oreo tőkehal-<br>májas <br>zsidótojással

Oreo tőkehal-
májas
zsidótojással

Rosenstein étterem receptje

Rosenstein Robi nemrég New Yorkban csavargott, szívta, csak úgy szívta magába az inspirációt. A Gourmet Fesztiválon például Oreo tőkehalmájas zsidótojással „izmozott”. Sokan tömték. Így készítik. »

Algás uborkaszörp

Algás uborkaszörp

Wolf András és Fekete Antonio (Salon) receptje

Ugyan nem sültünk meg az idei Gourmet Fesztiválon, de így is nagyon jól esett a Salon itala. »

Csomós András

Csomós András

Csomós András az IKON-ban megtanulta, hogy illik óvatosan közelíteni a vendégekhez. Nem rohan ajtóstul a házba, nem akar gyorsan „népnevelni”, ellenben a humort, na, azt fontosnak tartja. A miskolci Dűlőben többek között ezzel szoktatja a vendéget a jóra. »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink