Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      
Cukrászt keres a Kárpátia

Cukrászt keres a Kárpátia

Többéves referenciával, igazolt gyakorlattal cukrászt keresünk. Teljes munkaidőbe, délutáni és hétvégi munkavégzéssel is. »

Wang Mandarinja

Wang Mandarinja

Wang új helyet nyitott Mandarin néven. A bisztró a Pilvax közben talált otthonra. »

A Locavore-ban MINDEN EGY HELYEN

A Locavore-ban MINDEN EGY HELYEN

Ízek, látkép és kulinária a Tabán tetején! »

L’Alexandrin: pasztel és terroir

L’Alexandrin: pasztel és terroir

A L'Alexandrin a lyoni hagyományok lágy, de tisztelettudó, mégis rafinált megújítójaként pozicionálja magát. »

Leon de Lyon: ide nekünk az oroszlánt

Leon de Lyon: ide nekünk az oroszlánt

Az étterem alóságos intézménye a városnak, a lyoni gasztronómiának. »

Mére Brazier: az anyák főztje

Mére Brazier: az anyák főztje

A legkiérleltebb formában képviselik a lyoni lényeget, az egyszerű és tökéletesen kiegyensúlyozott ízű ételeket. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

Hirdetés
Apacuka, új kulináris helyszín a Nagymezőben
A belváros egyik legszebb terasza

Az étterem áprilisban költözött át régi helyéről Budapest szívébe, a Nagymező utcába. Francia-magyar konyhával, élőzenével, feketerigókkal, virágokkal és szobrokkal vár mindenkit.



Az Apacuka nem csupán egy étterem. Több annál. Kávéház, találkozóhely, varieté is egyben, ahol a finomabbnál-finomabb ételek mellett tartalmas szórakozást is kínálunk. Ez az a hely ahová beülsz és maradsz, mert jó. Hiszen itt a művészet és a gasztronómia ad jól sikerült találkát egymásnak a hét minden napján. Hétköznap esténként bárzene, jazz és lounge dj-k adják az alaphangulatot, hétvégén pedig magyar és nemzetközi dj-k zenélnek.

Az étterem 2012 áprilisában költözött át régi helyéről Budapest szívébe, a Nagymező utcába. Az új helyszín monumentális, sokrétű és inspiráló. Összesen 530 m2-en, kényelmes, belső terekkel, négy különálló helyiséggel (földszint, galéria, szeparé, pincehelyiség) várjuk vendégeinket. Tavasztól őszig pedig nyitva van a teraszunk is, ahol a lüktető belvárosban a nyugalom szigetén érezheted magad.



Nem csupán az étterem lett grandiózusabb, ételeinket magasabb minőségben készítjük, mint korábban. Erről szakmailag kiemelkedő, kreatív, lelkes séfjeink gondoskodnak. Konyhánk igazi különlegességét az adja, hogy egyszerre ötvözi a francia alapokat és a magyar konyhát. Ételeinkben hazai, minőségi alapanyagokat, ízeket használunk francia hagyományokkal és könnyedséggel párosítva. Ebédidőben pedig napi házias menü kapható baráti áron.

Az Apacuka nem csupán baráti vacsorák, színház utáni összejövetelek, hanem céges rendezvények, esküvők, sajtótájékoztatók, kiskoncertek, divatshowk és kiállítások kitűnő helyszíne.

Apacuka
1065 Budapest, Nagymező u. 54-56.
www.apacuka.com
info@apacuka.com




A végzet asszonya a konyhában!

Provokatív, szexi svéd szakácskönyv - azaz ne kelljen olyan gyakran elválni ágytól és asztaltól.

A végzet asszonya a konyhában!

Ha most nálunk rendeli meg, akkor 5990 forint helyett 4490 forintért kapja meg a reprezentatív albumot. »

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Újra kapható a Larousse Gasztronomia Lexikon. Nálunk 24 900 Ft helyett most 19 900 Ft-ért rendelheti meg! »

A világ legjobb piacai között: a lyon-i

A világ legjobb piacai között: a lyon-i

Ted Aprajev lyoni kalandjai közül természetesen a piac sem maradhatott ki. A szerző saját bevallása szerint jószerivel minden lyoni „disznóságot” felfalt, a tenger nemes gyümölcseitől sem tartóztatva magát, így aznap este már igen elnehezülve érkezett a Leon de Lyon étterembe. »

Quenelles

Quenelles

Ezúttal Paul Bocuse receptje szerint: borjúból

Az emblematikus lyoni ételek szinte egyetlen halalapú képviselője a csukagaluska, vagyis a quenelles de brochet. »

Sashal sáfránnyal

Sashal sáfránnyal

Szemérmes lyoni halassal bontottunk

A croix rousse-i halasnál végigkövettük a sashal tisztítását és előkészítését, majd főztünk. »

Mangalica kocsonya

Mangalica kocsonya

Bocuse D’Or-inspiráció és főhajtás a 2013-as döntő tízedik helyezettje, Széll Tamás előtt. »

Így készült fel Molnár Gábor a döntőre

Így készült fel Molnár Gábor a döntőre

"Az adrenalin szint felfog menni, az biztos, de ez engem csak pozitívan befolyásol." »

A németországi hétköznapok

A németországi hétköznapok

"Sokan teljesen őrültnek gondoltak, hogy azt az egészet, amit itthon eddig sikerült felépíteni, hirtelen felrúgom." »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink