Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      
Első benyomás: <br>Mjam

Első benyomás:
Mjam

Felettünk a dombtetőn templom magasodik, a kertben fügefák nőnek, a konyhán vidámság, kreativitás, boldogság. Festői környezet, eltalált ízek, üde, friss és jó energiák, kedves kiszolgálás - ide még biztosan visszajövünk. »

Első benyomás: <br>Kozmosz

Első benyomás:
Kozmosz

Milyen a vegán street food? A Kozmosz mutatja. »

Első benyomás: <br>Baraka

Első benyomás:
Baraka

Újranyitott a Baraka a Dorottya utcai Dorottya Palace-ban. Ez már a harmadik lokáció. Jobb helyen nem is lehetne. Remélem véglegesen hazatalált. »

Első benyomás: <br>Spaletta

Első benyomás:
Spaletta

Érdekes köröket ír néha az élet. Kecskemét központjában áll egy több mint százéves ház, ami a múlt század elején sördepóként üzemelt. Aztán volt ez is, az is. Pár hónapja visszatalált önmagához. »

Első benyomás: <br>Zeller

Első benyomás:
Zeller

Jó, hogy van egy ilyen igazi szeretettel, őszinte lelkesedéssel, átlagon felüli kulináris hozzáértéssel menedzselt hely a városban, annak is egy elég meglepő pontján. Bátorság, kitartás, önbizalom mindezek megtérülni látszanak. Brávó. »

Első benyomás: <br>Végállomás Bistorant

Első benyomás:
Végállomás Bistorant

A Végállomás Bistorant rajta van a helyes vágányon. Tudás, szenvedély, megfelelő alapanyagok, technikai tudás megléte - ezekre nem lehet panasz. Még több bátorsággal az országos mezőnyben is előrébb törhetne. »

Első benyomás: <br>Fricska

Első benyomás:
Fricska

Már régóta váratott magára egy figyelmeztető fricska a jóllakottan megállapodott, babérjaikon trónoló önelégült magyar vendéglősökre, egy ébresztő fricska, nem agresszív, nem tolakodó, de azért csípős fricska, hogy ébresztő hölgyeim és uraim: van még min javítani, van még mit tanulni. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

Hirdetés
Gál Tibor borvacsora a Walterben

Május 17-én csütörtökön 18.30 órától borvacsorát rendeznek Gál Tibor borász és Ruprecht László kreatív séf társaságában a Walter Vendéglőben.

Gál Tibor borvacsora a Walterben

Gál Tibor borvacsora a Walterben

Fogadó bor: Egri Csillag 2011

Bartók Fehér Cuvée 2009
Pácolt vörös húsú tonhal zöldborsos hollandival, füstölt zsendicével

Pinot Noir 2008
Meleg libamájas tanyasi csirke pástétom konfitált liba zúzával, szegfűszeges macesszal, párolt hagymával

Síkhegyi Pinot Noir 2006
Bárányfartő vajban pirított karalábéval, lila káposzta habbal

Egri Bikavér 2008
Bélszín érme kucsmagombás szarvas raguval, vörösboros rántott újburgonyával, paraj duóval

Egri Viognier 2007
Sándor Tamás bükki sajt válogatása

Karamellás tejpuding eperrel és feketecseresznye lekvárral


Részvételi díj: 12.900.-Ft/fő
Az ár tartalmazza a Walter szikvíz és a Cagliari kávé fogyasztását.
A vacsora 18:30 órától 23:00 óráig tart. Kérjük kedves vendégeinket, hogy pontosan érkezzenek, mert a vacsorát a legjobb minőség érdekében, egyszerre szeretnénk felszolgálni.
A rendezvényre való jelentkezését az info@waltervendeglo.hu email címen vagy a 06/26-570-007, 06/20-390-5418 telefonszámokon 2012. május 16-ig teheti meg.
A részvételi lehetőség limitált( max.45 fő), ezért a jelentkezési határidőig vendéglőnkben, nyitvatartási időben, készpénzben befizetett vagy bankszámlaszámunkra (honlapunkon) átutalt részvételi díj esetében tekinthető véglegesnek foglalása. Sofőrszolgálat igénybevételét kérjük, előre jelezze.




Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Újra kapható a Larousse Gasztronomia Lexikon. Nálunk 24 900 Ft helyett most 19 900 Ft-ért rendelheti meg! »

Top 10 torta Budapesten

Top 10 torta Budapesten

De hol lehet a legfinomabbakhoz hozzájutni? Erre kerestük a választ. »

Oreo tőkehal-<br>májas <br>zsidótojással

Oreo tőkehal-
májas
zsidótojással

Rosenstein étterem receptje

Rosenstein Robi nemrég New Yorkban csavargott, szívta, csak úgy szívta magába az inspirációt. A Gourmet Fesztiválon például Oreo tőkehalmájas zsidótojással „izmozott”. Sokan tömték. Így készítik. »

Algás uborkaszörp

Algás uborkaszörp

Wolf András és Fekete Antonio (Salon) receptje

Ugyan nem sültünk meg az idei Gourmet Fesztiválon, de így is nagyon jól esett a Salon itala. »

Csomós András

Csomós András

Csomós András az IKON-ban megtanulta, hogy illik óvatosan közelíteni a vendégekhez. Nem rohan ajtóstul a házba, nem akar gyorsan „népnevelni”, ellenben a humort, na, azt fontosnak tartja. A miskolci Dűlőben többek között ezzel szoktatja a vendéget a jóra. »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink