Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      

Első benyomás:<br> Gótika

Első benyomás:
Gótika

A Szentháromság téren valóban hiánypótló - saját önmeghatározásuk szerint - gasztrokocsma, ételbár nyílt a napokban? »

Teszt: Olimpia

Teszt: Olimpia

Ádám Csaba kivételes arányérzékkel komponálja a tányérjait, minden elem a látványon túl ínyenc funkcióval bír és szerencsére nem fél a valódi ízektől, nem butít, nem herél. »

Első benyomás: <br>Konyha

Első benyomás:
Konyha

Godot már nincs itt, s vélhetően nem is lesz. Ám Ilja Volkovnak, Moravcsik Bélának és Fecske Fanninak köszönhetően viszont van helyette étterem. »

Első benyomás: <br>Olivola

Első benyomás:
Olivola

Kis mediterrán sziget Kecskemét belvárosában, a gyönyörűen felújított Rákóczi úton. Igazi olasz paradicsom ez, kiváló, érett és zamatos, melyet meglágyít egy csepp olívaolaj, és megbolondít a bazsalikom illata. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

Pizza Marzano (Andrássy)
5 értékelés alapján

A PizzaExpress 1965-ben Londonban tárta ki kapuit a tradicionális friss alapanyagból készült olasz pizzák, tészták, saláták ínyencei előtt, majd Pizza Marzano néven terjedt el világszerte.

Pizza Marzano (Andrássy)

Pizza Marzano (Andrássy)

Típus: pizzéria, étterem Cím: 1061 Budapest, Andrássy út 41. Tel: +36 1 413 6589 E-mail: andrassy@pizzaexpress.hu Web: www.pizzamarzano.hu Nyitva: 

H-V: 11:00-24:00

Alapítás éve:2001

Típus: pizzéria, étterem

Konyha nemzetisége, stílusa: olasz

Felszereltség: gyerekszék

Hangulat: hangulatos

Fizetés módja: készpénz

Étterem szolgáltatásai: gyermekmenü, napi ajánlat(H-P 11:00-15:00), vegetáriánus ételek

Parkolás: utcán

3 fogás átlagára (Ft): 3700

Menü ára (Ft): 1850

Bor átlagára (Ft/dl): 600

Hazánkban elsőként az Andrássy úton nyitott 2001-ben. Érdekes megjegyezni, hogy míg a névadó Marzano paradicsomfajtából előállított szárított paradicsomot, szószokat, illetve az olivaolajat Olaszországból importálják, addig a PizzaExpress az egész világon a talán legnépszerűbb "American" pizzáján 20 éve kizárólag gyulai kolbászt használ. Az étterem kandallótűz szerű bárpultjával, könyvespolcával az otthon melegét sugározza. Ha tudásszomj helyett mégis Maslow folyadékbevitel hiányából adódó szükséglete kínozna, nyomban írass fel Nastro Azzurro-t vagy Chianti-t receptre.


1 hozzászólás
Rendezés időrend, hasznosság szerint
1. balanyi
01/10 - 16:44:24

Menza stílusú belső. Viszonylag nagy személyzet
.Igényes alapokból egy kissé lélektelen menűsor, a felszolgálók lestrapáltak - sehol egy mosoly...
Az étel jó, normál adag.
Nem jövök izgalomba, hogy újra itt egyek...

hasznos (430) | haszontalan (426) | sértő
Oldalak: 1

A végzet asszonya a konyhában!

Provokatív, szexi svéd szakácskönyv - azaz ne kelljen olyan gyakran elválni ágytól és asztaltól.

A végzet asszonya a konyhában!

Ha most nálunk rendeli meg, akkor 5990 forint helyett 4490 forintért kapja meg a reprezentatív albumot. »

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Újra kapható a Larousse Gasztronomia Lexikon. Nálunk 24 900 Ft helyett most 19 900 Ft-ért rendelheti meg! »

Top 10 levesbár

Top 10 levesbár

Hűtenek-fűtenek, egyre több van belőlük és szerencsére köztük sok-sok jó. Kedvenc budapesti levesbárjaink. »

Top 10 kávézó

Top 10 kávézó

A hazai megszállottak! »

Lazac tatár

Lazac tatár

Pesti István (Tanti) receptje

A lazac tatár mára egy kicsit elcsépelt dolog, de a Pesti István vezette Tanti szeretett volna valami könnyen érthető ételt is feltenni az étlapra. A tálalása az, ami viszont teljesen mai. Nem véletlen, hogy Istvánt a legszebben tálaló séfnek választottuk pár éve. »

Csokoládé<br>-torta

Csokoládé
-torta

Mizsei János (MÁK) készítette

A Vintage Bazaar név már a hazai gasztronómia főszereplőinek is egyre jobban cseng. A MÁK desszertjeinek egy részét tányérjaikban tálalja. Például ezt a csokitortát. »

Kétsajtos-sütőtökös torony <br>pirított pucér dióval

Kétsajtos-sütőtökös torony
pirított pucér dióval

A puha sütőtök édességét fokozza a sült cékla, dióságát pedig a pirított és ruhájától megfosztott, krémes dió. Remekül passzolnak a semleges ízű mozzarellával és az intenzívebb kéksajttal. Minderre a balzsamecetes öntet felel. »

Bayer Péter

Bayer Péter

Mi a helyzet az erdélyi gasztronómiával? A Danubius Health Spa Resort Bradet konyhafőnöke mesél. »

Étteremkalauzok

Étteremkalauzok

Michelin és Gault Millau

Az anekdota szerint a Relais de Poquerolles étterem séfje 1958-ban öngyilkosságot követett el, amikor elvesztette Michelin csillagait. A történet annyira drámai és egyben szívszorongató, hogy senkinek nem jutott eszébe megkérdőjelezni, pedig igazából semmi ilyesmi nem történt. »

Mokkakávé

Mokkakávé

Mosógépek inspirálták a kéváéfőző tervezőjét. »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink