Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      

Első benyomás: <br>Seasons Bistro

Első benyomás:
Seasons Bistro

Nemrég nyílt a Király utca-Liszt Ferenc tér sarkán egy Season nevű bisztró. Földszinti hatalmas ablaktábláin a most divatos kalligrafikus írás hirdeti, hogy itt a Josperben, a szupergrillben sütött finomságok vannak főszerepben. »

Első benyomás: <br>Black Cab Pub

Első benyomás:
Black Cab Pub

Már zarándokhely -

Szombathelyen mindig is lehetett jókat enni, átlagból kiemelkedő éttermet azonban már nehezebb volt találni. Ez idáig. »

Első benyomás: <br>Oinos

Első benyomás:
Oinos

Cseréptörés - Első benyomás

A Rákóczi téren az ősszel nyílt egy olasz étterem, a csarnok épületében, tágas kirakataival a térre néz. Autentikus olasz étteremnek mondja magát, az étlap is erről tanúskodik. Pizza-választékkal természetesen. A neve Oinos. »

Első benyomás: <br>Fricska

Első benyomás:
Fricska

Már régóta váratott magára egy figyelmeztető fricska a jóllakottan megállapodott, babérjaikon trónoló önelégült magyar vendéglősökre, egy ébresztő fricska, nem agresszív, nem tolakodó, de azért csípős fricska, hogy ébresztő hölgyeim és uraim: van még min javítani, van még mit tanulni. »

Első benyomás: <br>Mandarin

Első benyomás:
Mandarin

Jelentős lépés a Mandarin bisztró megjelenése, kiváltképp azért, mert példamutató lehet az ázsiai, kínai konyha értékálló közvetítésében. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

Pizza Marzano (Andrássy)
5 értékelés alapján

A PizzaExpress 1965-ben Londonban tárta ki kapuit a tradicionális friss alapanyagból készült olasz pizzák, tészták, saláták ínyencei előtt, majd Pizza Marzano néven terjedt el világszerte.

Pizza Marzano (Andrássy)

Pizza Marzano (Andrássy)

Típus: pizzéria, étterem Cím: 1061 Budapest, Andrássy út 41. Tel: +36 1 413 6589 E-mail: andrassy@pizzaexpress.hu Web: www.pizzamarzano.hu Nyitva: 

H-V: 11:00-24:00

Alapítás éve:2001

Típus: pizzéria, étterem

Konyha nemzetisége, stílusa: olasz

Felszereltség: gyerekszék

Hangulat: hangulatos

Fizetés módja: készpénz

Étterem szolgáltatásai: gyermekmenü, napi ajánlat(H-P 11:00-15:00), vegetáriánus ételek

Parkolás: utcán

3 fogás átlagára (Ft): 3700

Menü ára (Ft): 1850

Bor átlagára (Ft/dl): 600

Hazánkban elsőként az Andrássy úton nyitott 2001-ben. Érdekes megjegyezni, hogy míg a névadó Marzano paradicsomfajtából előállított szárított paradicsomot, szószokat, illetve az olivaolajat Olaszországból importálják, addig a PizzaExpress az egész világon a talán legnépszerűbb "American" pizzáján 20 éve kizárólag gyulai kolbászt használ. Az étterem kandallótűz szerű bárpultjával, könyvespolcával az otthon melegét sugározza. Ha tudásszomj helyett mégis Maslow folyadékbevitel hiányából adódó szükséglete kínozna, nyomban írass fel Nastro Azzurro-t vagy Chianti-t receptre.


1 hozzászólás
Rendezés időrend, hasznosság szerint
1. balanyi
01/10 - 16:44:24

Menza stílusú belső. Viszonylag nagy személyzet
.Igényes alapokból egy kissé lélektelen menűsor, a felszolgálók lestrapáltak - sehol egy mosoly...
Az étel jó, normál adag.
Nem jövök izgalomba, hogy újra itt egyek...

hasznos (462) | haszontalan (459) | sértő
Oldalak: 1

Jó magyar kalács és bárányhús suffával

Húsvét-szimbolika és régi receptek

Jó magyar kalács és bárányhús suffával

Ahogy azt már más ünnepeknél is láthattuk, az ilyenkor felszolgált ételek szimbolikus jelentéssel is bírtak, azoknak különös erőt tulajdonítottak. Így van ez a húsvéti ételekkel is. »

Torma

Torma

„Nincs még étel, ami ennyire feltolná magunkat az agyunkig, szétrugdosná a nyálkahártyánkat, megbőgetne, ésatöbbi. És mégis imádjuk, és mégis keressük.” »

Top 10 torta Budapesten

Top 10 torta Budapesten

De hol lehet a legfinomabbakhoz hozzájutni? Erre kerestük a választ. »

Hamburger, a húsvét hangulatában

Hamburger, a húsvét hangulatában

Dizájnmenza receptje

Mindent bele lehet pakolni, ami „hazajött”velünk a piacról. Továbbá nagyon ideális a Húsvétról megmaradó sok főtt sonka felhasználására is, hiszen ekkor is mindenki belelendül a vásárlásba. »

Húsvéti töltött kalács

Húsvéti töltött kalács

Limara receptje

Ebben a kuglófszerű kalácsban minden benne van, ami a húsvéti asztalról nem hiányozhat. A kalács, a sonka, a főtt tojás, a főtt kolbász és még a torma is. Tökéletes ünnepi reggeli, vagy nagyszerű vendégváró falat a locsolkodóknak! »

Gőzgombócos vadas

Gőzgombócos vadas

Dudás Szabolcs (Anyukám Mondta) receptje

Az Anyukám Mondta étterem elkészítette egy klasszikus vadast, majd szétszedte a húst, betöltötte azt egy gőzgombócba. Kigőzölte, a zöldségekből pedig egy salit készült. »

Ifjú séftehetségek a konyhán

Ifjú séftehetségek a konyhán

A Fricskás fiúk fél éve vezetik a konyhájukat Csongrádi Csabával karöltve, munkájukat pedig mi is díjaztuk az Év Ifjú Séftehetségei elismeréssel a 2015-ös Hennessy-Dining Guide Év Étterme Gálán. De ki ez a két srác és mit szeretnének képviselni? »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink