Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      

Gallok Budán - Loire-völgye

Gallok Budán - Loire-völgye

Május 14-16. között, Loire-völgye (Pays de la Loire) gasztronómiai régiójának ételeivel várunk mindenkit! »

Tavaszi felfrissülés az Andrássy úton

Tavaszi felfrissülés az Andrássy úton

Az Andrássy úti villa negyed szívében a kifinomult és elegáns La Perle Noire Restaurant & Lounge egy igazi „fekete gyöngyszem" Budapest gasztronómiai életében – a minőség, az elegancia ötvözetének tökéletessége. »

Első benyomás: <br>Mjam

Első benyomás:
Mjam

Felettünk a dombtetőn templom magasodik, a kertben fügefák nőnek, a konyhán vidámság, kreativitás, boldogság. Festői környezet, eltalált ízek, üde, friss és jó energiák, kedves kiszolgálás - ide még biztosan visszajövünk. »

Első benyomás: <br>Kozmosz

Első benyomás:
Kozmosz

Milyen a vegán street food? A Kozmosz mutatja. »

Első benyomás: <br>Baraka

Első benyomás:
Baraka

Újranyitott a Baraka a Dorottya utcai Dorottya Palace-ban. Ez már a harmadik lokáció. Jobb helyen nem is lehetne. Remélem véglegesen hazatalált. »

Első benyomás: <br>Spaletta

Első benyomás:
Spaletta

Érdekes köröket ír néha az élet. Kecskemét központjában áll egy több mint százéves ház, ami a múlt század elején sördepóként üzemelt. Aztán volt ez is, az is. Pár hónapja visszatalált önmagához. »

Első benyomás: <br>Zeller

Első benyomás:
Zeller

Jó, hogy van egy ilyen igazi szeretettel, őszinte lelkesedéssel, átlagon felüli kulináris hozzáértéssel menedzselt hely a városban, annak is egy elég meglepő pontján. Bátorság, kitartás, önbizalom mindezek megtérülni látszanak. Brávó. »

Első benyomás: <br>Végállomás Bistorant

Első benyomás:
Végállomás Bistorant

A Végállomás Bistorant rajta van a helyes vágányon. Tudás, szenvedély, megfelelő alapanyagok, technikai tudás megléte - ezekre nem lehet panasz. Még több bátorsággal az országos mezőnyben is előrébb törhetne. »

Első benyomás: <br>Fricska

Első benyomás:
Fricska

Már régóta váratott magára egy figyelmeztető fricska a jóllakottan megállapodott, babérjaikon trónoló önelégült magyar vendéglősökre, egy ébresztő fricska, nem agresszív, nem tolakodó, de azért csípős fricska, hogy ébresztő hölgyeim és uraim: van még min javítani, van még mit tanulni. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

Pizza Marzano (Andrássy)
5 értékelés alapján

A PizzaExpress 1965-ben Londonban tárta ki kapuit a tradicionális friss alapanyagból készült olasz pizzák, tészták, saláták ínyencei előtt, majd Pizza Marzano néven terjedt el világszerte.

Pizza Marzano (Andrássy)

Pizza Marzano (Andrássy)

Típus: pizzéria, étterem Cím: 1061 Budapest, Andrássy út 41. Tel: +36 1 413 6589 E-mail: andrassy@pizzaexpress.hu Web: www.pizzamarzano.hu Nyitva: 

H-V: 11:00-24:00

Alapítás éve:2001

Típus: pizzéria, étterem

Konyha nemzetisége, stílusa: olasz

Felszereltség: gyerekszék

Hangulat: hangulatos

Fizetés módja: készpénz

Étterem szolgáltatásai: gyermekmenü, napi ajánlat(H-P 11:00-15:00), vegetáriánus ételek

Parkolás: utcán

3 fogás átlagára (Ft): 3700

Menü ára (Ft): 1850

Bor átlagára (Ft/dl): 600

Hazánkban elsőként az Andrássy úton nyitott 2001-ben. Érdekes megjegyezni, hogy míg a névadó Marzano paradicsomfajtából előállított szárított paradicsomot, szószokat, illetve az olivaolajat Olaszországból importálják, addig a PizzaExpress az egész világon a talán legnépszerűbb "American" pizzáján 20 éve kizárólag gyulai kolbászt használ. Az étterem kandallótűz szerű bárpultjával, könyvespolcával az otthon melegét sugározza. Ha tudásszomj helyett mégis Maslow folyadékbevitel hiányából adódó szükséglete kínozna, nyomban írass fel Nastro Azzurro-t vagy Chianti-t receptre.


1 hozzászólás
Rendezés időrend, hasznosság szerint
1. balanyi
01/10 - 16:44:24

Menza stílusú belső. Viszonylag nagy személyzet
.Igényes alapokból egy kissé lélektelen menűsor, a felszolgálók lestrapáltak - sehol egy mosoly...
Az étel jó, normál adag.
Nem jövök izgalomba, hogy újra itt egyek...

hasznos (469) | haszontalan (465) | sértő
Oldalak: 1

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Újra kapható a Larousse Gasztronomia Lexikon. Nálunk 24 900 Ft helyett most 19 900 Ft-ért rendelheti meg! »

Top 10 torta Budapesten

Top 10 torta Budapesten

De hol lehet a legfinomabbakhoz hozzájutni? Erre kerestük a választ. »

Karobos chia puding

Karobos chia puding

Naspolya Nassolda receptje

E nyers-vegán recept csupa éltető, rost- és vitamindús, egészséges összetevőt tartalmaz. Egy turmixgépre vagy botmixerre, és mindössze tíz percre lesz szükséged. Kiváló vendégváró finomság! »

Cuculimonádé

Cuculimonádé

Mahung receptje

A Mahungot megkértük, hogy itassa le az édesanyákat. A Cuculimonádé-hörpintéshez nem is kell olyan bátornak lenni. »

Házinyúl-comb „vadas”

Házinyúl-comb „vadas”

Csomós András (Dűlő) receptje

Vidéki lelkész gyerekként hála Istennek a vadas vadból volt – mondja a miskolci Dűlő séfje, Csomós András. „Édesanyámnak is nagymamámnak is ez volt az egyik „nagy” fogása. A húst hosszan pácolták zöldségekkel és fűszerekkel, majd körbesütötték és irány a sütő, a zöldségek is ott pirultak a tepsiben. Csomós számára ma már a vadas elképzelhetetlen friss babér vagy kapribogyó nélkül és nem feltétlenül vadból vagy marhából készül. Most épp nyúlból. »

Kókuszgolyó keksz

Kókuszgolyó keksz

Márk Szonja (Édesem) receptje

"Modern házias sütemények vannak nálam. Úgy képzelem, hogy olyan, mint amikor a nagymama egész nap süt, és délután beállít hozzá a család" - nyilatkozta nekünk Márk Szonja, az Édesem megálmodója . Ez a kókuszos keksz mindennek ékes bizonyítéka. »

Csomós András

Csomós András

Csomós András az IKON-ban megtanulta, hogy illik óvatosan közelíteni a vendégekhez. Nem rohan ajtóstul a házba, nem akar gyorsan „népnevelni”, ellenben a humort, na, azt fontosnak tartja. A miskolci Dűlőben többek között ezzel szoktatja a vendéget a jóra. »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink