Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      

Cukrászt keres a Kárpátia

Cukrászt keres a Kárpátia

Többéves referenciával, igazolt gyakorlattal cukrászt keresünk. Teljes munkaidőbe, délutáni és hétvégi munkavégzéssel is. »

Wang Mandarinja

Wang Mandarinja

Wang új helyet nyitott Mandarin néven. A bisztró a Pilvax közben talált otthonra. »

A Locavore-ban MINDEN EGY HELYEN

A Locavore-ban MINDEN EGY HELYEN

Ízek, látkép és kulinária a Tabán tetején! »

L’Alexandrin: pasztel és terroir

L’Alexandrin: pasztel és terroir

A L'Alexandrin a lyoni hagyományok lágy, de tisztelettudó, mégis rafinált megújítójaként pozicionálja magát. »

Leon de Lyon: ide nekünk az oroszlánt

Leon de Lyon: ide nekünk az oroszlánt

Az étterem alóságos intézménye a városnak, a lyoni gasztronómiának. »

Mére Brazier: az anyák főztje

Mére Brazier: az anyák főztje

A legkiérleltebb formában képviselik a lyoni lényeget, az egyszerű és tökéletesen kiegyensúlyozott ízű ételeket. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

Halászbástya
10.0
1 értékelés alapján

A Várnegyed emblematikus turistalátványossága, a Halászbástya foglalja magába ezt a kétszintes éttermet. A belső kialakítása is méltó a historizáló épülethez, bár korszerű designelemei a mai kort is idézik, mégis határozott királyi atmoszféra uralja. Nyáron a robusztus mellvédek ölelte teraszokról a város látványa semmihez sem hasonlítható. Kulináris értelemben nehéz ezeket az adottságokat meghaladni, bár a konyha túlburjánzó ételkompozícióival igyekszik alkalmazkodni az épített környezethez. Ez egyben gyengéje is, mert számos fogásban a megcélzott ízkombináció nem jön létre. Talán éppen a megfelelés kényszere nem hagyja kibontakozni a konyha valódi arculatát. Ceremoniális szerviz jellemzi. A borkínálat igyekszik lefedni a teljes magyar szortimentet.

Halászbástya

Halászbástya

Típus: étterem Cím: 1014 Budapest, Halász bástya   Tel: +36 1 201 6935 Fax: +36 1 201 9397 E-mail: info@halaszbastya.eu Web: www.halaszbastya.eu Nyitva: 

H-V: 12:00-24:00

Séf:Hammer Zoltán

Típus: étterem

Konyha nemzetisége, stílusa: magyar, nemzetközi

Felszereltség: hangosítás, pelenkázó, bár, gyerekszék, légkondicionált, akadálymentes/mozgássérültek számára alkalmas

Hangulat: elegáns, romantikus, ünnepélyes

Fizetés módja: visa, visa electron, american express, cirrus maestro, mastercard, előzetes egyeztetés esetén átutalás is, étkezési utalvány

Étkezési utalvány típus: Diner's Club, Budapest kártya

Akciók: törzskártya, egyéb, délben olcsóbb

Speciális étrend: vega

Étterem szolgáltatásai: napi ajánlat, borszakértő, zene, borkostoló, dohányzó, catering, cigányzene, csapolt sör, évszakonként változó étlap, terasz, Wifi hotspot, ház bora, nemdohányzó, panoráma, szép környezet, vadételek, vegetáriánus ételek

Parkolás: parkolóházban, utcán

Csoportfogadás max fő: 200

Rendezvény fogadása max fő: 200

Különterem max fő: 95+25+80

3 fogás átlagára (Ft): 10000

Bor átlagára (Ft/dl): 2000


Oldalak:  >|

A végzet asszonya a konyhában!

Provokatív, szexi svéd szakácskönyv - azaz ne kelljen olyan gyakran elválni ágytól és asztaltól.

A végzet asszonya a konyhában!

Ha most nálunk rendeli meg, akkor 5990 forint helyett 4490 forintért kapja meg a reprezentatív albumot. »

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Újra kapható a Larousse Gasztronomia Lexikon. Nálunk 24 900 Ft helyett most 19 900 Ft-ért rendelheti meg! »

A világ legjobb piacai között: a lyon-i

A világ legjobb piacai között: a lyon-i

Ted Aprajev lyoni kalandjai közül természetesen a piac sem maradhatott ki. A szerző saját bevallása szerint jószerivel minden lyoni „disznóságot” felfalt, a tenger nemes gyümölcseitől sem tartóztatva magát, így aznap este már igen elnehezülve érkezett a Leon de Lyon étterembe. »

Quenelles

Quenelles

Ezúttal Paul Bocuse receptje szerint: borjúból

Az emblematikus lyoni ételek szinte egyetlen halalapú képviselője a csukagaluska, vagyis a quenelles de brochet. »

Sashal sáfránnyal

Sashal sáfránnyal

Szemérmes lyoni halassal bontottunk

A croix rousse-i halasnál végigkövettük a sashal tisztítását és előkészítését, majd főztünk. »

Mangalica kocsonya

Mangalica kocsonya

Bocuse D’Or-inspiráció és főhajtás a 2013-as döntő tízedik helyezettje, Széll Tamás előtt. »

Így készült fel Molnár Gábor a döntőre

Így készült fel Molnár Gábor a döntőre

"Az adrenalin szint felfog menni, az biztos, de ez engem csak pozitívan befolyásol." »

A németországi hétköznapok

A németországi hétköznapok

"Sokan teljesen őrültnek gondoltak, hogy azt az egészet, amit itthon eddig sikerült felépíteni, hirtelen felrúgom." »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink