Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      

Első benyomás: <br>Zeller

Első benyomás:
Zeller

Jó, hogy van egy ilyen igazi szeretettel, őszinte lelkesedéssel, átlagon felüli kulináris hozzáértéssel menedzselt hely a városban, annak is egy elég meglepő pontján. Bátorság, kitartás, önbizalom mindezek megtérülni látszanak. Brávó. »

Első benyomás: <br>Végállomás Bistorant

Első benyomás:
Végállomás Bistorant

A Végállomás Bistorant rajta van a helyes vágányon. Tudás, szenvedély, megfelelő alapanyagok, technikai tudás megléte - ezekre nem lehet panasz. Még több bátorsággal az országos mezőnyben is előrébb törhetne. »

Első benyomás: <br>Black Cab Pub

Első benyomás:
Black Cab Pub

Már zarándokhely -

Szombathelyen mindig is lehetett jókat enni, átlagból kiemelkedő éttermet azonban már nehezebb volt találni. Ez idáig. »

Első benyomás: <br>Oinos

Első benyomás:
Oinos

Cseréptörés - Első benyomás

A Rákóczi téren az ősszel nyílt egy olasz étterem, a csarnok épületében, tágas kirakataival a térre néz. Autentikus olasz étteremnek mondja magát, az étlap is erről tanúskodik. Pizza-választékkal természetesen. A neve Oinos. »

Első benyomás: <br>Fricska

Első benyomás:
Fricska

Már régóta váratott magára egy figyelmeztető fricska a jóllakottan megállapodott, babérjaikon trónoló önelégült magyar vendéglősökre, egy ébresztő fricska, nem agresszív, nem tolakodó, de azért csípős fricska, hogy ébresztő hölgyeim és uraim: van még min javítani, van még mit tanulni. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

Halászbástya
10.0
1 értékelés alapján

A Várnegyed emblematikus turistalátványossága, a Halászbástya foglalja magába ezt a kétszintes éttermet. A belső kialakítása is méltó a historizáló épülethez, bár korszerű designelemei a mai kort is idézik, mégis határozott királyi atmoszféra uralja. Nyáron a robusztus mellvédek ölelte teraszokról a város látványa semmihez sem hasonlítható. Kulináris értelemben nehéz ezeket az adottságokat meghaladni, bár a konyha túlburjánzó ételkompozícióival igyekszik alkalmazkodni az épített környezethez. Ez egyben gyengéje is, mert számos fogásban a megcélzott ízkombináció nem jön létre. Talán éppen a megfelelés kényszere nem hagyja kibontakozni a konyha valódi arculatát. Ceremoniális szerviz jellemzi. A borkínálat igyekszik lefedni a teljes magyar szortimentet.

Halászbástya

Halászbástya

Típus: étterem Cím: 1014 Budapest, Halász bástya   Tel: +36 1 201 6935 Fax: +36 1 201 9397 E-mail: info@halaszbastya.eu Web: www.halaszbastya.eu Nyitva: 

H-V: 12:00-24:00

Séf:Hammer Zoltán

Típus: étterem

Konyha nemzetisége, stílusa: magyar, nemzetközi

Felszereltség: hangosítás, pelenkázó, bár, gyerekszék, légkondicionált, akadálymentes/mozgássérültek számára alkalmas

Hangulat: elegáns, romantikus, ünnepélyes

Fizetés módja: visa, visa electron, american express, cirrus maestro, mastercard, előzetes egyeztetés esetén átutalás is, étkezési utalvány

Étkezési utalvány típus: Diner's Club, Budapest kártya

Akciók: törzskártya, egyéb, délben olcsóbb

Speciális étrend: vega

Étterem szolgáltatásai: napi ajánlat, borszakértő, zene, borkostoló, dohányzó, catering, cigányzene, csapolt sör, évszakonként változó étlap, terasz, Wifi hotspot, ház bora, nemdohányzó, panoráma, szép környezet, vadételek, vegetáriánus ételek

Parkolás: parkolóházban, utcán

Csoportfogadás max fő: 200

Rendezvény fogadása max fő: 200

Különterem max fő: 95+25+80

3 fogás átlagára (Ft): 10000

Bor átlagára (Ft/dl): 2000


Oldalak:  >|

Top 10 torta Budapesten

Top 10 torta Budapesten

De hol lehet a legfinomabbakhoz hozzájutni? Erre kerestük a választ. »

Kókuszgolyó keksz

Kókuszgolyó keksz

Márk Szonja (Édesem) receptje

"Modern házias sütemények vannak nálam. Úgy képzelem, hogy olyan, mint amikor a nagymama egész nap süt, és délután beállít hozzá a család" - nyilatkozta nekünk Márk Szonja, az Édesem megálmodója . Ez a kókuszos keksz mindennek ékes bizonyítéka. »

Tiszai harcsafilé vadas módra

Tiszai harcsafilé vadas módra

Pataky Péter (IKON) receptje

Vadas-emlékeiről kérdeztük az IKON-os Pataky Pétert is, Debrecen és az ország egyik legjobb séfjét, aki harcsafilés fogást készített. »

Gőzgombócos vadas

Gőzgombócos vadas

Dudás Szabolcs (Anyukám Mondta) receptje

Az Anyukám Mondta étterem elkészítette egy klasszikus vadast, majd szétszedte a húst, betöltötte azt egy gőzgombócba. Kigőzölte, a zöldségekből pedig egy salit készült. »

Ifjú séftehetségek a konyhán

Ifjú séftehetségek a konyhán

A Fricskás fiúk fél éve vezetik a konyhájukat Csongrádi Csabával karöltve, munkájukat pedig mi is díjaztuk az Év Ifjú Séftehetségei elismeréssel a 2015-ös Hennessy-Dining Guide Év Étterme Gálán. De ki ez a két srác és mit szeretnének képviselni? »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink