Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      

Első benyomás: <br>Mjam

Első benyomás:
Mjam

Felettünk a dombtetőn templom magasodik, a kertben fügefák nőnek, a konyhán vidámság, kreativitás, boldogság. Festői környezet, eltalált ízek, üde, friss és jó energiák, kedves kiszolgálás - ide még biztosan visszajövünk. »

Első benyomás: <br>Kozmosz

Első benyomás:
Kozmosz

Milyen a vegán street food? A Kozmosz mutatja. »

Első benyomás: <br>Baraka

Első benyomás:
Baraka

Újranyitott a Baraka a Dorottya utcai Dorottya Palace-ban. Ez már a harmadik lokáció. Jobb helyen nem is lehetne. Remélem véglegesen hazatalált. »

Első benyomás: <br>Spaletta

Első benyomás:
Spaletta

Érdekes köröket ír néha az élet. Kecskemét központjában áll egy több mint százéves ház, ami a múlt század elején sördepóként üzemelt. Aztán volt ez is, az is. Pár hónapja visszatalált önmagához. »

Első benyomás: <br>Zeller

Első benyomás:
Zeller

Jó, hogy van egy ilyen igazi szeretettel, őszinte lelkesedéssel, átlagon felüli kulináris hozzáértéssel menedzselt hely a városban, annak is egy elég meglepő pontján. Bátorság, kitartás, önbizalom mindezek megtérülni látszanak. Brávó. »

Első benyomás: <br>Végállomás Bistorant

Első benyomás:
Végállomás Bistorant

A Végállomás Bistorant rajta van a helyes vágányon. Tudás, szenvedély, megfelelő alapanyagok, technikai tudás megléte - ezekre nem lehet panasz. Még több bátorsággal az országos mezőnyben is előrébb törhetne. »

Első benyomás: <br>Fricska

Első benyomás:
Fricska

Már régóta váratott magára egy figyelmeztető fricska a jóllakottan megállapodott, babérjaikon trónoló önelégült magyar vendéglősökre, egy ébresztő fricska, nem agresszív, nem tolakodó, de azért csípős fricska, hogy ébresztő hölgyeim és uraim: van még min javítani, van még mit tanulni. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

Halászbástya
10.0
1 értékelés alapján

A Várnegyed emblematikus turistalátványossága, a Halászbástya foglalja magába ezt a kétszintes éttermet. A belső kialakítása is méltó a historizáló épülethez, bár korszerű designelemei a mai kort is idézik, mégis határozott királyi atmoszféra uralja. Nyáron a robusztus mellvédek ölelte teraszokról a város látványa semmihez sem hasonlítható. Kulináris értelemben nehéz ezeket az adottságokat meghaladni, bár a konyha túlburjánzó ételkompozícióival igyekszik alkalmazkodni az épített környezethez. Ez egyben gyengéje is, mert számos fogásban a megcélzott ízkombináció nem jön létre. Talán éppen a megfelelés kényszere nem hagyja kibontakozni a konyha valódi arculatát. Ceremoniális szerviz jellemzi. A borkínálat igyekszik lefedni a teljes magyar szortimentet.

Halászbástya

Halászbástya

Típus: étterem Cím: 1014 Budapest, Halász bástya   Tel: +36 1 201 6935 Fax: +36 1 201 9397 E-mail: info@halaszbastya.eu Web: www.halaszbastya.eu Nyitva: 

H-V: 12:00-24:00

Séf:Hammer Zoltán

Típus: étterem

Konyha nemzetisége, stílusa: magyar, nemzetközi

Felszereltség: hangosítás, pelenkázó, bár, gyerekszék, légkondicionált, akadálymentes/mozgássérültek számára alkalmas

Hangulat: elegáns, romantikus, ünnepélyes

Fizetés módja: visa, visa electron, american express, cirrus maestro, mastercard, előzetes egyeztetés esetén átutalás is, étkezési utalvány

Étkezési utalvány típus: Diner's Club, Budapest kártya

Akciók: törzskártya, egyéb, délben olcsóbb

Speciális étrend: vega

Étterem szolgáltatásai: napi ajánlat, borszakértő, zene, borkostoló, dohányzó, catering, cigányzene, csapolt sör, évszakonként változó étlap, terasz, Wifi hotspot, ház bora, nemdohányzó, panoráma, szép környezet, vadételek, vegetáriánus ételek

Parkolás: parkolóházban, utcán

Csoportfogadás max fő: 200

Rendezvény fogadása max fő: 200

Különterem max fő: 95+25+80

3 fogás átlagára (Ft): 10000

Bor átlagára (Ft/dl): 2000


Oldalak:  >|

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Újra kapható a Larousse Gasztronomia Lexikon. Nálunk 24 900 Ft helyett most 19 900 Ft-ért rendelheti meg! »

Top 10 torta Budapesten

Top 10 torta Budapesten

De hol lehet a legfinomabbakhoz hozzájutni? Erre kerestük a választ. »

Oreo tőkehal-<br>májas <br>zsidótojással

Oreo tőkehal-
májas
zsidótojással

Rosenstein étterem receptje

Rosenstein Robi nemrég New Yorkban csavargott, szívta, csak úgy szívta magába az inspirációt. A Gourmet Fesztiválon például Oreo tőkehalmájas zsidótojással „izmozott”. Sokan tömték. Így készítik. »

Algás uborkaszörp

Algás uborkaszörp

Wolf András és Fekete Antonio (Salon) receptje

Ugyan nem sültünk meg az idei Gourmet Fesztiválon, de így is nagyon jól esett a Salon itala. »

Csomós András

Csomós András

Csomós András az IKON-ban megtanulta, hogy illik óvatosan közelíteni a vendégekhez. Nem rohan ajtóstul a házba, nem akar gyorsan „népnevelni”, ellenben a humort, na, azt fontosnak tartja. A miskolci Dűlőben többek között ezzel szoktatja a vendéget a jóra. »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink