Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      

Első benyomás: <br>Zeller

Első benyomás:
Zeller

Jó, hogy van egy ilyen igazi szeretettel, őszinte lelkesedéssel, átlagon felüli kulináris hozzáértéssel menedzselt hely a városban, annak is egy elég meglepő pontján. Bátorság, kitartás, önbizalom mindezek megtérülni látszanak. Brávó. »

Első benyomás: <br>Végállomás Bistorant

Első benyomás:
Végállomás Bistorant

A Végállomás Bistorant rajta van a helyes vágányon. Tudás, szenvedély, megfelelő alapanyagok, technikai tudás megléte - ezekre nem lehet panasz. Még több bátorsággal az országos mezőnyben is előrébb törhetne. »

Első benyomás: <br>Black Cab Pub

Első benyomás:
Black Cab Pub

Már zarándokhely -

Szombathelyen mindig is lehetett jókat enni, átlagból kiemelkedő éttermet azonban már nehezebb volt találni. Ez idáig. »

Első benyomás: <br>Oinos

Első benyomás:
Oinos

Cseréptörés - Első benyomás

A Rákóczi téren az ősszel nyílt egy olasz étterem, a csarnok épületében, tágas kirakataival a térre néz. Autentikus olasz étteremnek mondja magát, az étlap is erről tanúskodik. Pizza-választékkal természetesen. A neve Oinos. »

Első benyomás: <br>Fricska

Első benyomás:
Fricska

Már régóta váratott magára egy figyelmeztető fricska a jóllakottan megállapodott, babérjaikon trónoló önelégült magyar vendéglősökre, egy ébresztő fricska, nem agresszív, nem tolakodó, de azért csípős fricska, hogy ébresztő hölgyeim és uraim: van még min javítani, van még mit tanulni. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

Atakám
4 értékelés alapján

Az étterem névadója hun vezér volt, a név jelentése igazságot kereső, de a hunságot nem sikerült tetten érnünk se künt, se bent, se az étlapon. A vízivárosi étteremben egészében barátságos, nem hivalkodó az atmoszféra: derékig érő mű terméskő falborítás, patinázott csillárok, az ajtók festése is hasonló, egyszerű ülőalkalmatosságok. Remek a szerviz, segítőkész, vidám, otthonos. Tele van a hely délidőben. Fiatalok, nyugdíjasok vegyesen. Mintha nem is Magyarországon lennék.

Atakám

Atakám

Típus: borétterem, bisztró, étterem Cím: 1011 Budapest, Iskola u. 29. Tel: +36 1 781 4129, +36 20 547 9890 E-mail: atakam@atakam.hu Web: www.atakam.hu Nyitva: 

H-V: 10:00-23:00

Séf:Nánási Lajos

Típus: borétterem, bisztró, étterem

Konyha nemzetisége, stílusa: magyar, francia

Általános: dohányzó/nem dohányzó

Felszereltség: borpince, légkondicionált

Hangulat: hangulatos, tradicionális

Speciális étrend: Különleges ételek

Étterem szolgáltatásai: évszakonként változó étlap, terasz, Wifi hotspot, nemdohányzó, panoráma, szép környezet

Rendezvény fogadása max fő: 40

3 fogás átlagára (Ft): 4500

Menü ára (Ft): 1650


Oldalak:  >|

Top 10 torta Budapesten

Top 10 torta Budapesten

De hol lehet a legfinomabbakhoz hozzájutni? Erre kerestük a választ. »

Kókuszgolyó keksz

Kókuszgolyó keksz

Márk Szonja (Édesem) receptje

"Modern házias sütemények vannak nálam. Úgy képzelem, hogy olyan, mint amikor a nagymama egész nap süt, és délután beállít hozzá a család" - nyilatkozta nekünk Márk Szonja, az Édesem megálmodója . Ez a kókuszos keksz mindennek ékes bizonyítéka. »

Tiszai harcsafilé vadas módra

Tiszai harcsafilé vadas módra

Pataky Péter (IKON) receptje

Vadas-emlékeiről kérdeztük az IKON-os Pataky Pétert is, Debrecen és az ország egyik legjobb séfjét, aki harcsafilés fogást készített. »

Gőzgombócos vadas

Gőzgombócos vadas

Dudás Szabolcs (Anyukám Mondta) receptje

Az Anyukám Mondta étterem elkészítette egy klasszikus vadast, majd szétszedte a húst, betöltötte azt egy gőzgombócba. Kigőzölte, a zöldségekből pedig egy salit készült. »

Ifjú séftehetségek a konyhán

Ifjú séftehetségek a konyhán

A Fricskás fiúk fél éve vezetik a konyhájukat Csongrádi Csabával karöltve, munkájukat pedig mi is díjaztuk az Év Ifjú Séftehetségei elismeréssel a 2015-ös Hennessy-Dining Guide Év Étterme Gálán. De ki ez a két srác és mit szeretnének képviselni? »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink