Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      

Cukrászt keres a Kárpátia

Cukrászt keres a Kárpátia

Többéves referenciával, igazolt gyakorlattal cukrászt keresünk. Teljes munkaidőbe, délutáni és hétvégi munkavégzéssel is. »

Wang Mandarinja

Wang Mandarinja

Wang új helyet nyitott Mandarin néven. A bisztró a Pilvax közben talált otthonra. »

A Locavore-ban MINDEN EGY HELYEN

A Locavore-ban MINDEN EGY HELYEN

Ízek, látkép és kulinária a Tabán tetején! »

L’Alexandrin: pasztel és terroir

L’Alexandrin: pasztel és terroir

A L'Alexandrin a lyoni hagyományok lágy, de tisztelettudó, mégis rafinált megújítójaként pozicionálja magát. »

Leon de Lyon: ide nekünk az oroszlánt

Leon de Lyon: ide nekünk az oroszlánt

Az étterem alóságos intézménye a városnak, a lyoni gasztronómiának. »

Mére Brazier: az anyák főztje

Mére Brazier: az anyák főztje

A legkiérleltebb formában képviselik a lyoni lényeget, az egyszerű és tökéletesen kiegyensúlyozott ízű ételeket. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

Atakám
4 értékelés alapján

Az étterem névadója hun vezér volt, a név jelentése igazságot kereső, de a hunságot nem sikerült tetten érnünk se künt, se bent, se az étlapon. A vízivárosi étteremben egészében barátságos, nem hivalkodó az atmoszféra: derékig érő mű terméskő falborítás, patinázott csillárok, az ajtók festése is hasonló, egyszerű ülőalkalmatosságok. Remek a szerviz, segítőkész, vidám, otthonos. Tele van a hely délidőben. Fiatalok, nyugdíjasok vegyesen. Mintha nem is Magyarországon lennék.

Atakám

Atakám

Típus: borétterem, bisztró, étterem Cím: 1011 Budapest, Iskola u. 29. Tel: +36 1 781 4129, +36 20 547 9890 E-mail: atakam@atakam.hu Web: www.atakam.hu Nyitva: 

H-V: 10:00-23:00

Séf:Nánási Lajos

Típus: borétterem, bisztró, étterem

Konyha nemzetisége, stílusa: magyar, francia

Általános: dohányzó/nem dohányzó

Felszereltség: borpince, légkondicionált

Hangulat: hangulatos, tradicionális

Speciális étrend: Különleges ételek

Étterem szolgáltatásai: évszakonként változó étlap, terasz, Wifi hotspot, nemdohányzó, panoráma, szép környezet

Rendezvény fogadása max fő: 40

3 fogás átlagára (Ft): 4500

Menü ára (Ft): 1650


Oldalak:  >|

A végzet asszonya a konyhában!

Provokatív, szexi svéd szakácskönyv - azaz ne kelljen olyan gyakran elválni ágytól és asztaltól.

A végzet asszonya a konyhában!

Ha most nálunk rendeli meg, akkor 5990 forint helyett 4490 forintért kapja meg a reprezentatív albumot. »

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Újra kapható a Larousse Gasztronomia Lexikon. Nálunk 24 900 Ft helyett most 19 900 Ft-ért rendelheti meg! »

A világ legjobb piacai között: a lyon-i

A világ legjobb piacai között: a lyon-i

Ted Aprajev lyoni kalandjai közül természetesen a piac sem maradhatott ki. A szerző saját bevallása szerint jószerivel minden lyoni „disznóságot” felfalt, a tenger nemes gyümölcseitől sem tartóztatva magát, így aznap este már igen elnehezülve érkezett a Leon de Lyon étterembe. »

Quenelles

Quenelles

Ezúttal Paul Bocuse receptje szerint: borjúból

Az emblematikus lyoni ételek szinte egyetlen halalapú képviselője a csukagaluska, vagyis a quenelles de brochet. »

Sashal sáfránnyal

Sashal sáfránnyal

Szemérmes lyoni halassal bontottunk

A croix rousse-i halasnál végigkövettük a sashal tisztítását és előkészítését, majd főztünk. »

Mangalica kocsonya

Mangalica kocsonya

Bocuse D’Or-inspiráció és főhajtás a 2013-as döntő tízedik helyezettje, Széll Tamás előtt. »

Így készült fel Molnár Gábor a döntőre

Így készült fel Molnár Gábor a döntőre

"Az adrenalin szint felfog menni, az biztos, de ez engem csak pozitívan befolyásol." »

A németországi hétköznapok

A németországi hétköznapok

"Sokan teljesen őrültnek gondoltak, hogy azt az egészet, amit itthon eddig sikerült felépíteni, hirtelen felrúgom." »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink