Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      

Első benyomás: <br>Mjam

Első benyomás:
Mjam

Felettünk a dombtetőn templom magasodik, a kertben fügefák nőnek, a konyhán vidámság, kreativitás, boldogság. Festői környezet, eltalált ízek, üde, friss és jó energiák, kedves kiszolgálás - ide még biztosan visszajövünk. »

Első benyomás: <br>Kozmosz

Első benyomás:
Kozmosz

Milyen a vegán street food? A Kozmosz mutatja. »

Első benyomás: <br>Baraka

Első benyomás:
Baraka

Újranyitott a Baraka a Dorottya utcai Dorottya Palace-ban. Ez már a harmadik lokáció. Jobb helyen nem is lehetne. Remélem véglegesen hazatalált. »

Első benyomás: <br>Spaletta

Első benyomás:
Spaletta

Érdekes köröket ír néha az élet. Kecskemét központjában áll egy több mint százéves ház, ami a múlt század elején sördepóként üzemelt. Aztán volt ez is, az is. Pár hónapja visszatalált önmagához. »

Első benyomás: <br>Zeller

Első benyomás:
Zeller

Jó, hogy van egy ilyen igazi szeretettel, őszinte lelkesedéssel, átlagon felüli kulináris hozzáértéssel menedzselt hely a városban, annak is egy elég meglepő pontján. Bátorság, kitartás, önbizalom mindezek megtérülni látszanak. Brávó. »

Első benyomás: <br>Végállomás Bistorant

Első benyomás:
Végállomás Bistorant

A Végállomás Bistorant rajta van a helyes vágányon. Tudás, szenvedély, megfelelő alapanyagok, technikai tudás megléte - ezekre nem lehet panasz. Még több bátorsággal az országos mezőnyben is előrébb törhetne. »

Első benyomás: <br>Fricska

Első benyomás:
Fricska

Már régóta váratott magára egy figyelmeztető fricska a jóllakottan megállapodott, babérjaikon trónoló önelégült magyar vendéglősökre, egy ébresztő fricska, nem agresszív, nem tolakodó, de azért csípős fricska, hogy ébresztő hölgyeim és uraim: van még min javítani, van még mit tanulni. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

Absolvent
1 értékelés alapján

Absolvent

Absolvent

Típus: étterem Cím: 1092 Budapest, Kinizsi u. 19 Tel: +36 1 210 4921 Fax: +36 1 210 4921 E-mail: info@absolvent.hu Web: www.absolvent.hu Nyitva: 

H-V: 09:00-23:00

Séf:Rónavölgyi Zsolt

Típus: étterem

Konyha nemzetisége, stílusa: nemzetközi

Általános: asztalfoglalás(ajánlott)

Felszereltség: projektor, egyéb(Távkapcsoló (laptop prezentáció), Mikrofon), hangosítás, légkondicionált, kivetítő

Hangulat: art deco enteriör, minimál, art deko, hangulatos, tradicionális századfordulós

Fizetés módja: készpénz, visa, cirrus maestro, mastercard, előzetes egyeztetés esetén átutalás is, étkezési utalvány

Étkezési utalvány típus: Edenred, Sodexho-Pass

Akciók: egyéb(16-18 óra között a számla 50%-az előző 16-18 közti számlájának 50%-val fizethető), diák(Diákigazolvány -13%)

Speciális étrend: kimélő ételek, egyéb(Specialítás: ínyenc kencék), hidegkonyhai termékek

Étterem szolgáltatásai: zene(jazz háttérzene), napi ajánlat, borszakértő(alkalmanként), egyéb(Borklub, előadások), borkostoló, borvacsora(alkalmanként), catering, étel elvitelre, féladag zóna adag, gyermekmenü, ház bora, Wifi hotspot, nemdohányzó, promóciók(kuponos értékesítés), reggeli, sportközvetítés, üzleti ebéd

Parkolás: parkolóházban, utcán

Csoportfogadás max fő: 45

Rendezvény fogadása max fő: 60

Különterem max fő: 25

3 fogás átlagára (Ft): 2900

Bor átlagára (Ft/dl): 570


Oldalak:  >|

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Újra kapható a Larousse Gasztronomia Lexikon. Nálunk 24 900 Ft helyett most 19 900 Ft-ért rendelheti meg! »

Top 10 torta Budapesten

Top 10 torta Budapesten

De hol lehet a legfinomabbakhoz hozzájutni? Erre kerestük a választ. »

Oreo tőkehal-<br>májas <br>zsidótojással

Oreo tőkehal-
májas
zsidótojással

Rosenstein étterem receptje

Rosenstein Robi nemrég New Yorkban csavargott, szívta, csak úgy szívta magába az inspirációt. A Gourmet Fesztiválon például Oreo tőkehalmájas zsidótojással „izmozott”. Sokan tömték. Így készítik. »

Algás uborkaszörp

Algás uborkaszörp

Wolf András és Fekete Antonio (Salon) receptje

Ugyan nem sültünk meg az idei Gourmet Fesztiválon, de így is nagyon jól esett a Salon itala. »

Csomós András

Csomós András

Csomós András az IKON-ban megtanulta, hogy illik óvatosan közelíteni a vendégekhez. Nem rohan ajtóstul a házba, nem akar gyorsan „népnevelni”, ellenben a humort, na, azt fontosnak tartja. A miskolci Dűlőben többek között ezzel szoktatja a vendéget a jóra. »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink