Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      

Inspiráló harmónia

Inspiráló harmónia

Egy íz, amelyben benne van Richard Hennessy öröksége, közel 250 év tapasztalat, Cognac elsőrendű termővidékei és a ház páratlan borpárlat készlete. A Hennessy kivételes aromájú, harmonikus házasításait nemcsak a gourmet közönség kóstolja szívesen, de a kísérletező kedvű séfek is örömmel használják fel különleges fogások, desszertek elkészítésekor. A cognac ház ezért örömmel támogatja a legjobb éttermeket díjazó Hennessy-Dining Guide Év Étterme gálát és az időtálló értékek átemelését a kortárs gasztronómiába. »

Teszt: Walter

Teszt: Walter

Ha az ember történetesen nagyvárosi, állandóan lüktető környezetben éli a napjai nagy részét, óhatatlanul is vágyik arra, hogy időről-időre kiszakadjon ebből a mesterséges közegből. Hogy egy kicsit le tudjon lassulni, bámészkodhasson és lássa, a fővárosi szívdobogáson kívül az ország vérkeringésének van még jó néhány igazán klassz állomása. Perbál például ilyen. És igazán szerethető. »

Teszt: Macesz Huszár

Teszt: Macesz Huszár

Nem kell, de nem ártana, ha a két irányt képes lenne kulináris értelemben ötvözni: Izrael konyhája legyen, vagy a magyar-zsidó, közép-európai polgári, kicsit bécsi, majd német befolyással pestivé lett konyhát vigye, némiképp modern köntösben. Vagy csak egy újabb unalomba szürkülő vendéglátós vállalkozás, ami történetesen a pesti gettó narratívát tekinti eladható terméknek. »

Teszt: Borkonyha

Teszt: Borkonyha

Esztétika és ízharmónia

Ha van titka, akkor talán az, hogy mindenféle túlzástól abszolút mentes. Ha valaki punk helyen enne, ez nem az. »

Teszt: Sárga Borház

Teszt: Sárga Borház

Minek is nevezzelek?

A Sárga Borház, amely az elmúlt években meghatározó színe volt a régió gasztro térképének, az utóbbi időben minta önmeghatározási vitába keveredett volna magával. »

Teszt: Mák

Teszt: Mák

Az eddigi séf-helyettes vette át a konyhát. A Mák 3.0-ás verzió is bevált, másoknak is ajánljuk. »

Teszt: Anyukám Mondta

Teszt: Anyukám Mondta

Bár a hangulat toszkán, de nagyképűen akár fúziósnak is nevezhetnénk, épp jól ötvözi a vágyott olaszságot a magyar táj által kínált csodákkal. »

Teszt: Patrióta

Teszt: Patrióta

A kézműves szerénysége

Találtunk Gyulán egy olyan konyhát, amely túlmutat a mindennapi rutinon. »

Teszt: Costes

Teszt: Costes

Quadratura circuli

A kör négyszögesítése a lehetetlent próbáló erőfeszítés metaforája, ha úgy tetszik. Nyári étlapkóstolás. »

Első benyomás: Tiszavirág

Első benyomás: Tiszavirág

Tiszavirág az örökkévalóságnak

Jelentős gasztronómiai bástya van kiépülőben a Dél-Alföldön, pedig már azt hittük elesett az a terület. A Tiszavirág, éppen a tiszavirág természetének ellentmondva helyezi vissza Szeged városát a magyar gasztronómiai térképre. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

Mádi Udvarház (Gusteau)
1 értékelés alapján

„Gusteau-érzést” ígér az étterem, és ehhez becsületesen igyekszik tartani magát. A vendéget az ajtóban fogadják, lesegítik a kabátját, és ettől kezdve, ameddig el nem hagyja a helyiséget, különös figyelmességgel veszik körül. A konyha is igyekszik ezt követni: helyi vagy környékbeli alapanyagokból készítenek izgalmas fogásokat. A kivitelezésben is ízléses fogásokhoz a tokaji borok közül válogathatunk, de akkor sem kell kétségbeesni, ha elbizonytalanodunk. Ráadásul a pincérek akkor sem jönnek zavarba, ha kettőnél több bort kell ajánlaniuk.

Mádi Udvarház (Gusteau)

Mádi Udvarház (Gusteau)

Típus: étterem Cím: 3909 Mád, Batthyány u. 51. Tel: +36 47 348 297 E-mail: info@gusteaumuhely.com Web: www.gusteaumuhely.com Nyitva: 

Sze-Szo: 10:00-22:00

Séf:Horváth Gábor

Típus: étterem

Konyha nemzetisége, stílusa: nemzetközi

Általános: asztalfoglalás(ajánlott)

Felszereltség: óvoda, hangosítás, borpince, bortrezor, gyerekszék, játszóház, játszótér, színpad, TV

Hangulat: elegáns, hangulatos

Fizetés módja: készpénz, előzetes egyeztetés esetén átutalás is

Akciók: törzskártya, egyéb(kemencés ételek kedvezményes áron)

Speciális étrend: Különleges ételek, vega

Étterem szolgáltatásai: havi ajánlat, borszakértő, borkostoló, sütemény, sofőrszolgálat, Napilap, borvacsora, catering, zene, tánc, műsor, terasz, ház bora, Wifi hotspot, karaoke, szép környezet, reggeli, sportközvetítés, üzleti ebéd, vadételek, vegetáriánus ételek

Parkolás: saját parkolóban

Csoportfogadás max fő: 38

Rendezvény fogadása max fő: 100

Különterem max fő: 10

3 fogás átlagára (Ft): 6000

Bor átlagára (Ft/dl): 670


Címkék: Mádi Udvarház, Horváth Gábor
Mádi Udvarház (Gusteau)

Minden apró tévedés ellenére, ide még vissza fogunk térni. »

hozzászólás

Interjú Horváth Gáborral, a Gusteau Kulináris Élményműhelyből

Ezúttal a tokaji régióba látogattunk el. Íme, ismerjék meg a Mádi Udvarház vezető séfjét, Hováth Gábort! »

hozzászólás

Horváth Gábor 5 hetet töltött Paul Bocuse akadémiáján „Még mindig megdöbbent az, hogyha az ember valamit tudni akar, akkor külföldre kell mennie tanulni.”

A Mádi Udvarház vezető séfje, Horváth Gábor, nem mindennapi képzésen vett részt. 5 hetet töltött Lyonban, Paul Bocuse akadémiáján. Ennyi ideje volt arra, hogy felmérje, hol tart hazánkban a gasztronómia útja, legyen szó alapanyagokról vagy technológiáról. »

hozzászólás

Mád járt a Tigrisben Kiszellőztetik a fővárost

A vidék friss levegőjével kívánják megismertetni a közönséget a Tigrisben. Múlt hét pénteken ifj. Szepsy István és a Mádi Udvarház vendégeskedett a fővárosi étteremben. »

hozzászólás

Oldalak:  >|

A végzet asszonya a konyhában!

Provokatív, szexi svéd szakácskönyv - azaz ne kelljen olyan gyakran elválni ágytól és asztaltól.

A végzet asszonya a konyhában!

Ha most nálunk rendeli meg, akkor 5990 forint helyett 4490 forintért kapja meg a reprezentatív albumot. »

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Újra kapható a Larousse Gasztronomia Lexikon. Nálunk 24 900 Ft helyett most 19 900 Ft-ért rendelheti meg! »

Top 8 pho

Top 8 pho

A múlt év újabb fejezetet nyitott a magyar gasztroforradalomban. Nemcsak a minőségi, magyaros helyek szaporodtak, hanem soha nem látott számban nyílt mindenféle nemzeti, autentikus étterem is. A thai és a mexikói mellett viszonylag új jelenség a vietnami gasztronómia előretörése, azon belül is a pho-mánia kiteljesedése, ami idén éri el csúcspontját. De hol is ehetünk jó marhahúslevest rizstésztával? »

Legjobb budapesti levesbárok

Legjobb budapesti levesbárok

Az elmúlt időszakban sorra nyíltak meg a levesbárok. Szeretjük az alábbiakat. »

Top 10 kávézó

Top 10 kávézó

A hazai megszállottak! »

Préselt házinyúl-comb sonkával, sütőtökkel, mogyoróval

Préselt házinyúl-comb sonkával, sütőtökkel, mogyoróval

Sárközi Ákos receptje

A frissen Michelin-csillagot szerzett Borkonyha étterem séfjének egyik büszkesége ez a recept. »

Fehércsoki mousse puszedli fagylalttal

Fehércsoki mousse puszedli fagylalttal

Egy parádés desszert a Salon étterem karácsonyi kínálatából

»

Galambmell karalábé-<br>krémmel és sós citrommal

Galambmell karalábé-
krémmel és sós citrommal

Mizsei János (Mák Bisztró) receptje

»

Heiszler Olivér

Heiszler Olivér

Jó helyeket erősített itthon Heiszler Olivér.Cyrano, Costes, Chateau Visz, Onyx, Aranyszarvas - csupa-csupa jó falat. A Mákban, még Huszár Krisztián ideje alatt tiszteletbeli baszk lett, hogy aztán pár évre rá ott álljon Baszkföldön, Ruben Trincado és Martin Berasategui mellett. Egy Padron erejéig bekukkantott Magyarországra, aztán már ment is tovább. Most épp Londonban van. »

Moldován Viktor

Moldován Viktor

Japánból jártam haza sztázsolni

Beszélgetés egy Japánban dolgozó fiatal, magyar séffel, aki bár szülőhazájába járt vissza sztázsolni, mégis abból csinált karriert, amit itthon, a vendéglátóipari középiskolában majd utána a gyakorlatban is megtanult hosszú évekkel ezelőtt. »

Bouillabaisse

Bouillabaisse

Ted Aprajev receptje

Még a nyáron történt. A dalmát tengerparton egy hallevesben egyesült sok-sok náció. Mítoszok és a pikáns valóság a bouillabaisse körül. »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink