Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      

Villás reggeli a Parlamentnél…

Villás reggeli a Parlamentnél…

Azokat a dolgokat szeretem, amelyek szerelemből születnek, amik valódi szenvedéllyel jönnek a világra, legyen az márka, művészeti termék vagy akár egy étterem. A Budapest Bisztró épp ilyen, s bár ezelőtt nem fordultam meg itt, az egyszer biztos, hogy teljességgel magával ragadott az a négyzetcentiméterenként leolvasható hivatástudat, ami kerek egésszé formál egy ilyen szerelemgyerek éttermet. »

Inspiráló harmónia

Inspiráló harmónia

Egy íz, amelyben benne van Richard Hennessy öröksége, közel 250 év tapasztalat, Cognac elsőrendű termővidékei és a ház páratlan borpárlat készlete. A Hennessy kivételes aromájú, harmonikus házasításait nemcsak a gourmet közönség kóstolja szívesen, de a kísérletező kedvű séfek is örömmel használják fel különleges fogások, desszertek elkészítésekor. A cognac ház ezért örömmel támogatja a legjobb éttermeket díjazó Hennessy-Dining Guide Év Étterme gálát és az időtálló értékek átemelését a kortárs gasztronómiába. »

Első benyomás: Ürömi Hütte

Első benyomás: Ürömi Hütte

Az eddig általunk meglátogatott hütték meg sem közelítették az Ürömi Hütte színvonalát. »

Első benyomás: Bontxo

Első benyomás: Bontxo

A Falk Miksa utcában, az antikvitások és régiségek utcájában található a bolttársaihoz képest is fiatal Bontxo, a baszk bisztró. »

Első benyomás: Zeller bisztró

Első benyomás: Zeller bisztró

Az Izabella-Jósika sarkon is van már egy „jó kis hely”. »

Első benyomás: La Perle Noire

Első benyomás: La Perle Noire

Mit tud a „fekete gyöngy” néven anyakönyvezett étterem? »

Első benyomás: Sparhelt

Első benyomás: Sparhelt

A Sparhelt valóban egy modern, európai étterem, ahogy állítja magáról »

Első benyomás: Jókai bisztró

Első benyomás: Jókai bisztró

Gasztronómiai trendekre érzékeny, helyi szinten előremutató konyhával találkozhatunk a pécsi Jókai Bisztróban. »

Teszt: Schieszl

Teszt: Schieszl

Never brown in town…

Budakalászra mentünk bajor-sváb ételekkel töltekezni. »

Teszt: KNRDY

Teszt: KNRDY

A cél egyértelmű, ez legyen a város legszínvonalasabb húsétterme. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

Mádi Udvarház (Gusteau)
14.0
3 értékelés alapján

Tokaj immáron nemcsak világszínvonalú borairól híres, hanem egy olyan étteremről is, amely a történelmi borvidék boraihoz méltó minőségben és megformáltságban képes ételeket párosítani. A Mádi udvarház ad helyet ennek a szó valódi értelmében kulináris műhelynek, ahol értő kezek dolgozzák fel a helyi nyersanyagokat. Stílusa alapvetően a kifinomodott technika és a rusztikus életérzés sajátos egyvelege. Itt a mindennapok valóságához tartoznak a korszerű gasztronómia alapigazságai: szezonalitás, lokalitás. Horváth Gábor séf hosszú évek munkájával alakította ki stílusát, fedezte fel és tanulta meg a hely szelleméből fakadó, a tokaji borvidékre jellemző ízeit. Szép példája a vidékben rejlő értékek kulináris megfogalmazásának.

Mádi Udvarház (Gusteau)

Mádi Udvarház (Gusteau)

Típus: étterem Cím: 3909 Mád, Batthyány u. 51. Tel: +36 47 348 297 E-mail: info@gusteaumuhely.com Web: www.gusteaumuhely.com Nyitva: 

Sze-Szo: 10:00-22:00

Séf:Horváth Gábor

Típus: étterem

Konyha nemzetisége, stílusa: nemzetközi

Általános: asztalfoglalás(ajánlott)

Felszereltség: óvoda, hangosítás, borpince, bortrezor, gyerekszék, játszóház, játszótér, színpad, TV

Hangulat: elegáns, hangulatos

Fizetés módja: készpénz, előzetes egyeztetés esetén átutalás is

Akciók: törzskártya, egyéb(kemencés ételek kedvezményes áron)

Speciális étrend: Különleges ételek, vega

Étterem szolgáltatásai: havi ajánlat, borszakértő, borkostoló, sütemény, sofőrszolgálat, Napilap, borvacsora, catering, zene, tánc, műsor, terasz, ház bora, Wifi hotspot, karaoke, szép környezet, reggeli, sportközvetítés, üzleti ebéd, vadételek, vegetáriánus ételek

Parkolás: saját parkolóban

Csoportfogadás max fő: 38

Rendezvény fogadása max fő: 100

Különterem max fő: 10

3 fogás átlagára (Ft): 6000

Bor átlagára (Ft/dl): 670


Címkék: Mádi Udvarház, Horváth Gábor
Mádi Udvarház (Gusteau)

Minden apró tévedés ellenére, ide még vissza fogunk térni. »

hozzászólás

Interjú Horváth Gáborral, a Gusteau Kulináris Élményműhelyből

Ezúttal a tokaji régióba látogattunk el. Íme, ismerjék meg a Mádi Udvarház vezető séfjét, Hováth Gábort! »

hozzászólás

Horváth Gábor 5 hetet töltött Paul Bocuse akadémiáján „Még mindig megdöbbent az, hogyha az ember valamit tudni akar, akkor külföldre kell mennie tanulni.”

A Mádi Udvarház vezető séfje, Horváth Gábor, nem mindennapi képzésen vett részt. 5 hetet töltött Lyonban, Paul Bocuse akadémiáján. Ennyi ideje volt arra, hogy felmérje, hol tart hazánkban a gasztronómia útja, legyen szó alapanyagokról vagy technológiáról. »

hozzászólás

Mád járt a Tigrisben Kiszellőztetik a fővárost

A vidék friss levegőjével kívánják megismertetni a közönséget a Tigrisben. Múlt hét pénteken ifj. Szepsy István és a Mádi Udvarház vendégeskedett a fővárosi étteremben. »

hozzászólás

Oldalak:  >|

A végzet asszonya a konyhában!

Provokatív, szexi svéd szakácskönyv - azaz ne kelljen olyan gyakran elválni ágytól és asztaltól.

A végzet asszonya a konyhában!

Ha most nálunk rendeli meg, akkor 5990 forint helyett 4490 forintért kapja meg a reprezentatív albumot. »

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Újra kapható a Larousse Gasztronomia Lexikon. Nálunk 24 900 Ft helyett most 19 900 Ft-ért rendelheti meg! »

Top 10 torta Budapesten

Top 10 torta Budapesten

Legyen egy cukrászda kicsi vagy nagy, régi vagy új, torta egészen biztos, hogy bármelyikben kapható. De hol lehet a legfinomabbakhoz hozzájutni? Erre kerestük a választ. »

Préselt házinyúl-comb sonkával, sütőtökkel, mogyoróval

Préselt házinyúl-comb sonkával, sütőtökkel, mogyoróval

Sárközi Ákos receptje

A frissen Michelin-csillagot szerzett Borkonyha étterem séfjének egyik büszkesége ez a recept. »

Galambmell karalábé-<br>krémmel és sós citrommal

Galambmell karalábé-
krémmel és sós citrommal

Mizsei János (Mák Bisztró) receptje

»

Molnár Gábor

Molnár Gábor

"Egy ilyen megmérettetésnek az ember úgy indulni neki, hogy megnyeri. Nem lehet másképp." »

À La Nage

À La Nage

Larousse Gasztronómiai Lexikon szócikke

Ízesített főzőlé [court-bouillon], ebben főzik a kagylót vagy rákféléket (fésűkagylót, folyami rákot, langusztát vagy a kisebb homárt), ha elkészült, az ízlés szerint fűszerezett főzőlében melegen vagy hidegen tálalják (lehet tejszínnel is gazdagítani): ezt a tálalást nevezik „à la nage”-nak. »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink