Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      

Első benyomás: <br>Seasons Bistro

Első benyomás:
Seasons Bistro

Nemrég nyílt a Király utca-Liszt Ferenc tér sarkán egy Season nevű bisztró. Földszinti hatalmas ablaktábláin a most divatos kalligrafikus írás hirdeti, hogy itt a Josperben, a szupergrillben sütött finomságok vannak főszerepben. »

Első benyomás: <br>Black Cab Pub

Első benyomás:
Black Cab Pub

Már zarándokhely -

Szombathelyen mindig is lehetett jókat enni, átlagból kiemelkedő éttermet azonban már nehezebb volt találni. Ez idáig. »

Első benyomás: <br>Oinos

Első benyomás:
Oinos

Cseréptörés - Első benyomás

A Rákóczi téren az ősszel nyílt egy olasz étterem, a csarnok épületében, tágas kirakataival a térre néz. Autentikus olasz étteremnek mondja magát, az étlap is erről tanúskodik. Pizza-választékkal természetesen. A neve Oinos. »

Első benyomás: <br>Fricska

Első benyomás:
Fricska

Már régóta váratott magára egy figyelmeztető fricska a jóllakottan megállapodott, babérjaikon trónoló önelégült magyar vendéglősökre, egy ébresztő fricska, nem agresszív, nem tolakodó, de azért csípős fricska, hogy ébresztő hölgyeim és uraim: van még min javítani, van még mit tanulni. »

Első benyomás: <br>Mandarin

Első benyomás:
Mandarin

Jelentős lépés a Mandarin bisztró megjelenése, kiváltképp azért, mert példamutató lehet az ázsiai, kínai konyha értékálló közvetítésében. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

Két Szerecsen
12.0
10 értékelés alapján

Budapest egyik legnépszerűbb kávézó, reggeliző és találkahelye, hangulatos belsővel, árnyas terasszal a pesti Broadway-n. Étlapja különösebb koncepció nélkül összeválogatott magyar és nemzetközi fogásokból áll, amit változatos szezonális heti ajánlatok egészítenek ki. A hangulat otthonos, amihez figyelmes és kedves felszolgálás társul. Megbízható, egyenletes minőség és jó ár-érték arány jellemzi. nem véletlenül vált annyi pesti törzshelyévé.

KLIKK A KÉPRE A TÖBBI FOTÓÉRT

KLIKK A KÉPRE A TÖBBI FOTÓÉRT

Típus: bisztró Cím: 1065 Budapest, Nagymező u. 14. Tel: +36 1 343 1984 Fax: +36 1 343 1983 E-mail: szerecsen@t-online.hu Web: www.ketszerecsen.hu Nyitva: 

H-P: 08:00-24:00
Szo-V:  
09:00-24:00

Séf:Öveges Gábor

Alapítás éve:1998

Típus: bisztró

Konyha nemzetisége, stílusa: nemzetközi

Felszereltség: kerékpártároló, gyerekszék, italpult

Hangulat: franciás

Fizetés módja: készpénz, visa, visa electron, cirrus maestro, mastercard, előzetes egyeztetés esetén átutalás is

Akciók: délben olcsóbb

Étterem szolgáltatásai: dohányzó, Napilap, csapolt sör, évszakonként változó étlap, féladag zóna adag, terasz, gyermekmenü, Wifi hotspot, heti ajánlat, kutya, macska bevihető, nemdohányzó, reggeli, vegetáriánus ételek

Parkolás: utcán

Csoportfogadás max fő: 60

3 fogás átlagára (Ft): 4500

Menü ára (Ft): 990

Bor átlagára (Ft/dl): 550


Címkék: Két Szerecsen, Kereszty Gábor
Nem véletlenül annyi ember törzshelye...

A főváros egyik legnépszerűbb kávézó, reggeliző és találkahelye, hangulatos belsővel, árnyas terasszal a pesti Broadway szívében. Étlapja különösebb koncepció nélkül összeválogatott magyar és nemzetközi fogásokból áll és változatos szezonális heti ajánlatokkal bővített. A hangulat otthonos, amihez figyelmes és kedves felszolgálás társul. Megbízható, egyenletes minőség és jó ár-érték arány jellemzi. nem véletlenül vált annyi pesti törzshelyévé. »

hozzászólás

Pozitív kisugárzás

A Két Szerecsen erőssége remek hangulatában, valamint korrekt ételeket és egyenletes minőséget kínáló konyhájában rejlik. Nem tör a csúcsokra, pozitív kisugárzása azonban jó eséllyel teszi törzshellyé, és ez már bőven elég. »

hozzászólás

Némi rafinéria

Népszerű, kellemes hangulatú, jó kisugárzású bisztró a Nagymező utcában, sok törzsvendéggel. A konyha vegyesen kínál mediterrán ihletésű és magyar fogásokat. »

hozzászólás

Két Szerecsen Ifi Lajos jegyzetel:

A Nagymező utcából nem sikerült betonmezőt csinálni, a helyiek megóvták öreg platánfáikat és a mélygarázs ötlete olyan mélyre süllyedt, hogy a belvárosi ember reményei szerint onnan már sohasem emelkedik majd föl újra. »

hozzászólás

1 hozzászólás
Rendezés időrend, hasznosság szerint
1. RM
05/21 - 01:00:33

Az étterem ízlésesen van berendezve és hangulatos.
A kiszolgálás átlagos.
Tapasként csirke nyársakat ettem korianderes édes chili mártással. A mártás és a csirke is épp hogy meleg volt, mikor kihozták. Mire a feléig elértem, már hideg volt a mártás és a hús is. A mellé adott szeletelt bagette sem volt éppen friss.
Főételnek borjú javát széles metélttel(pappardelle) és articsókával ettem. A metéltre vágott borjú java enyhén száraz volt. A tésztában félbevágott koktélparadicsomok is voltak, azonban a héjuk a hő hatására ráncos lett és félig levált. Nem volt szép.Inkább concassét rakhattak volna bele normál méretű paradicsomból...
Elvétve a tészta között találtam vágott újhagymát különböző formákban és méretekben.
Furcsa volt.

hasznos (671) | haszontalan (664) | sértő
Oldalak: 1

A végzet asszonya a konyhában!

Provokatív, szexi svéd szakácskönyv - azaz ne kelljen olyan gyakran elválni ágytól és asztaltól.

A végzet asszonya a konyhában!

Ha most nálunk rendeli meg, akkor 5990 forint helyett 4490 forintért kapja meg a reprezentatív albumot. »

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Újra kapható a Larousse Gasztronomia Lexikon. Nálunk 24 900 Ft helyett most 19 900 Ft-ért rendelheti meg! »

Top 10+2 koktélbár

Top 10+2 koktélbár

Nem csak (sőt!) szerelmeseknek

Túl a bizarr színű, apró kis ernyőkkel pompázó, ’90-es évekbeli csodákon, ma már számtalan helyen tudunk jobbnál jobb mixeket választani. S ha akarjuk, már kategóriák szerint is szelektálhatunk. »

Top 10 torta Budapesten

Top 10 torta Budapesten

De hol lehet a legfinomabbakhoz hozzájutni? Erre kerestük a választ. »

Gőzgombócos vadas

Gőzgombócos vadas

Dudás Szabolcs (Anyukám Mondta) receptje

Az Anyukám Mondta étterem elkészítette egy klasszikus vadast, majd szétszedte a húst, betöltötte azt egy gőzgombócba. Kigőzölte, a zöldségekből pedig egy salit készült. »

Lazac tatár

Lazac tatár

Pesti István (Tanti) receptje

A lazac tatár mára egy kicsit elcsépelt dolog, de a Pesti István vezette Tanti szeretett volna valami könnyen érthető ételt is feltenni az étlapra. A tálalása az, ami viszont teljesen mai. Nem véletlen, hogy Istvánt a legszebben tálaló séfnek választottuk pár éve. »

Olimpia vadasa

Olimpia vadasa

Ádám Csaba (Olimpia) receptje

Az Olimpiához és Ádám Csabához híven a vadas kap némi ázsiai felhangot: citrusokkal játszik, az ánizsos jellegű shisolevéllel válaszol a szószban megjelenő tárkonyra, köretként pedig bao gombócot kapott a marhalábszár. Friss, üde vadasrecept harsogó zöldségízzel, meyer citrommal és kapribogyóval. »

Borkonyha vadasa

Borkonyha vadasa

Koos Attila (Borkonyha) receptje

Koos próbált minden alapanyagot felhasználni és a tányérra helyezni, ami a vadasra jellemző, de természetesen egy kicsit másképp, mint a „hagyományos” tálalásnál. A tarját konfitálta, a szarvasgerincet illetve nyúlgerincet szuvidolta. »

Pesti István

Pesti István

Michelin-csillagos Tantit visz a táncba

Brunóék összecsomagoltak és távoztak a Hegyvidék Központból. Helyükre Tanti érkezett, akit Pesti István fog karon. »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink