Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      

Gallok Budán - Loire-völgye

Gallok Budán - Loire-völgye

Május 14-16. között, Loire-völgye (Pays de la Loire) gasztronómiai régiójának ételeivel várunk mindenkit! »

Tavaszi felfrissülés az Andrássy úton

Tavaszi felfrissülés az Andrássy úton

Az Andrássy úti villa negyed szívében a kifinomult és elegáns La Perle Noire Restaurant & Lounge egy igazi „fekete gyöngyszem" Budapest gasztronómiai életében – a minőség, az elegancia ötvözetének tökéletessége. »

Első benyomás: <br>Mjam

Első benyomás:
Mjam

Felettünk a dombtetőn templom magasodik, a kertben fügefák nőnek, a konyhán vidámság, kreativitás, boldogság. Festői környezet, eltalált ízek, üde, friss és jó energiák, kedves kiszolgálás - ide még biztosan visszajövünk. »

Első benyomás: <br>Kozmosz

Első benyomás:
Kozmosz

Milyen a vegán street food? A Kozmosz mutatja. »

Első benyomás: <br>Baraka

Első benyomás:
Baraka

Újranyitott a Baraka a Dorottya utcai Dorottya Palace-ban. Ez már a harmadik lokáció. Jobb helyen nem is lehetne. Remélem véglegesen hazatalált. »

Első benyomás: <br>Spaletta

Első benyomás:
Spaletta

Érdekes köröket ír néha az élet. Kecskemét központjában áll egy több mint százéves ház, ami a múlt század elején sördepóként üzemelt. Aztán volt ez is, az is. Pár hónapja visszatalált önmagához. »

Első benyomás: <br>Zeller

Első benyomás:
Zeller

Jó, hogy van egy ilyen igazi szeretettel, őszinte lelkesedéssel, átlagon felüli kulináris hozzáértéssel menedzselt hely a városban, annak is egy elég meglepő pontján. Bátorság, kitartás, önbizalom mindezek megtérülni látszanak. Brávó. »

Első benyomás: <br>Végállomás Bistorant

Első benyomás:
Végállomás Bistorant

A Végállomás Bistorant rajta van a helyes vágányon. Tudás, szenvedély, megfelelő alapanyagok, technikai tudás megléte - ezekre nem lehet panasz. Még több bátorsággal az országos mezőnyben is előrébb törhetne. »

Első benyomás: <br>Fricska

Első benyomás:
Fricska

Már régóta váratott magára egy figyelmeztető fricska a jóllakottan megállapodott, babérjaikon trónoló önelégült magyar vendéglősökre, egy ébresztő fricska, nem agresszív, nem tolakodó, de azért csípős fricska, hogy ébresztő hölgyeim és uraim: van még min javítani, van még mit tanulni. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

Két Szerecsen
12.0
10 értékelés alapján

Budapest egyik legnépszerűbb kávézó, reggeliző és találkahelye, hangulatos belsővel, árnyas terasszal a pesti Broadway-n. Étlapja különösebb koncepció nélkül összeválogatott magyar és nemzetközi fogásokból áll, amit változatos szezonális heti ajánlatok egészítenek ki. A hangulat otthonos, amihez figyelmes és kedves felszolgálás társul. Megbízható, egyenletes minőség és jó ár-érték arány jellemzi. nem véletlenül vált annyi pesti törzshelyévé.

KLIKK A KÉPRE A TÖBBI FOTÓÉRT

KLIKK A KÉPRE A TÖBBI FOTÓÉRT

Típus: bisztró Cím: 1065 Budapest, Nagymező u. 14. Tel: +36 1 343 1984 Fax: +36 1 343 1983 E-mail: szerecsen@t-online.hu Web: www.ketszerecsen.hu Nyitva: 

H-P: 08:00-24:00
Szo-V:  
09:00-24:00

Séf:Öveges Gábor

Alapítás éve:1998

Típus: bisztró

Konyha nemzetisége, stílusa: nemzetközi

Felszereltség: kerékpártároló, gyerekszék, italpult

Hangulat: franciás

Fizetés módja: készpénz, visa, visa electron, cirrus maestro, mastercard, előzetes egyeztetés esetén átutalás is

Akciók: délben olcsóbb

Étterem szolgáltatásai: dohányzó, Napilap, csapolt sör, évszakonként változó étlap, féladag zóna adag, terasz, gyermekmenü, Wifi hotspot, heti ajánlat, kutya, macska bevihető, nemdohányzó, reggeli, vegetáriánus ételek

Parkolás: utcán

Csoportfogadás max fő: 60

3 fogás átlagára (Ft): 4500

Menü ára (Ft): 990

Bor átlagára (Ft/dl): 550


Címkék: Két Szerecsen, Kereszty Gábor
Nem véletlenül annyi ember törzshelye...

A főváros egyik legnépszerűbb kávézó, reggeliző és találkahelye, hangulatos belsővel, árnyas terasszal a pesti Broadway szívében. Étlapja különösebb koncepció nélkül összeválogatott magyar és nemzetközi fogásokból áll és változatos szezonális heti ajánlatokkal bővített. A hangulat otthonos, amihez figyelmes és kedves felszolgálás társul. Megbízható, egyenletes minőség és jó ár-érték arány jellemzi. nem véletlenül vált annyi pesti törzshelyévé. »

hozzászólás

Pozitív kisugárzás

A Két Szerecsen erőssége remek hangulatában, valamint korrekt ételeket és egyenletes minőséget kínáló konyhájában rejlik. Nem tör a csúcsokra, pozitív kisugárzása azonban jó eséllyel teszi törzshellyé, és ez már bőven elég. »

hozzászólás

Némi rafinéria

Népszerű, kellemes hangulatú, jó kisugárzású bisztró a Nagymező utcában, sok törzsvendéggel. A konyha vegyesen kínál mediterrán ihletésű és magyar fogásokat. »

hozzászólás

Két Szerecsen Ifi Lajos jegyzetel:

A Nagymező utcából nem sikerült betonmezőt csinálni, a helyiek megóvták öreg platánfáikat és a mélygarázs ötlete olyan mélyre süllyedt, hogy a belvárosi ember reményei szerint onnan már sohasem emelkedik majd föl újra. »

hozzászólás

1 hozzászólás
Rendezés időrend, hasznosság szerint
1. RM
05/21 - 01:00:33

Az étterem ízlésesen van berendezve és hangulatos.
A kiszolgálás átlagos.
Tapasként csirke nyársakat ettem korianderes édes chili mártással. A mártás és a csirke is épp hogy meleg volt, mikor kihozták. Mire a feléig elértem, már hideg volt a mártás és a hús is. A mellé adott szeletelt bagette sem volt éppen friss.
Főételnek borjú javát széles metélttel(pappardelle) és articsókával ettem. A metéltre vágott borjú java enyhén száraz volt. A tésztában félbevágott koktélparadicsomok is voltak, azonban a héjuk a hő hatására ráncos lett és félig levált. Nem volt szép.Inkább concassét rakhattak volna bele normál méretű paradicsomból...
Elvétve a tészta között találtam vágott újhagymát különböző formákban és méretekben.
Furcsa volt.

hasznos (748) | haszontalan (752) | sértő
Oldalak: 1

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Újra kapható a Larousse Gasztronomia Lexikon. Nálunk 24 900 Ft helyett most 19 900 Ft-ért rendelheti meg! »

Top 10 torta Budapesten

Top 10 torta Budapesten

De hol lehet a legfinomabbakhoz hozzájutni? Erre kerestük a választ. »

Karobos chia puding

Karobos chia puding

Naspolya Nassolda receptje

E nyers-vegán recept csupa éltető, rost- és vitamindús, egészséges összetevőt tartalmaz. Egy turmixgépre vagy botmixerre, és mindössze tíz percre lesz szükséged. Kiváló vendégváró finomság! »

Cuculimonádé

Cuculimonádé

Mahung receptje

A Mahungot megkértük, hogy itassa le az édesanyákat. A Cuculimonádé-hörpintéshez nem is kell olyan bátornak lenni. »

Házinyúl-comb „vadas”

Házinyúl-comb „vadas”

Csomós András (Dűlő) receptje

Vidéki lelkész gyerekként hála Istennek a vadas vadból volt – mondja a miskolci Dűlő séfje, Csomós András. „Édesanyámnak is nagymamámnak is ez volt az egyik „nagy” fogása. A húst hosszan pácolták zöldségekkel és fűszerekkel, majd körbesütötték és irány a sütő, a zöldségek is ott pirultak a tepsiben. Csomós számára ma már a vadas elképzelhetetlen friss babér vagy kapribogyó nélkül és nem feltétlenül vadból vagy marhából készül. Most épp nyúlból. »

Kókuszgolyó keksz

Kókuszgolyó keksz

Márk Szonja (Édesem) receptje

"Modern házias sütemények vannak nálam. Úgy képzelem, hogy olyan, mint amikor a nagymama egész nap süt, és délután beállít hozzá a család" - nyilatkozta nekünk Márk Szonja, az Édesem megálmodója . Ez a kókuszos keksz mindennek ékes bizonyítéka. »

Csomós András

Csomós András

Csomós András az IKON-ban megtanulta, hogy illik óvatosan közelíteni a vendégekhez. Nem rohan ajtóstul a házba, nem akar gyorsan „népnevelni”, ellenben a humort, na, azt fontosnak tartja. A miskolci Dűlőben többek között ezzel szoktatja a vendéget a jóra. »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink