Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      

Ha Cegléd, akkor Monaco étterem

Ha Cegléd, akkor Monaco étterem

Ne féljünk az ismeretlentől!

A néhány hónapja alapjaiban megújuló Monaco Étterem Ruprecht László kreatív séffel mutatta meg az eldugott mezővárosnak, hogy van helyük a gasztropalettán. »

Teszt: <br>Salon

Teszt:
Salon

Néhány jól komponált tányéron tárulkozott fel előttünk a nyugatba integrált üdítő kelet szelleme. Új étlap a Salon-ban. »

Első benyomás: <br>Kanpai Izakaya

Első benyomás:
Kanpai Izakaya

Valóságos kis ékszerdoboz ez a körúti, lampionos, világos érzetű, szelíden modern bisztró. »

Első benyomás:<br> Gótika

Első benyomás:
Gótika

A Szentháromság téren valóban hiánypótló - saját önmeghatározásuk szerint - gasztrokocsma, ételbár nyílt a napokban? »

Teszt: Olimpia

Teszt: Olimpia

Ádám Csaba kivételes arányérzékkel komponálja a tányérjait, minden elem a látványon túl ínyenc funkcióval bír és szerencsére nem fél a valódi ízektől, nem butít, nem herél. »

Első benyomás: <br>Konyha

Első benyomás:
Konyha

Godot már nincs itt, s vélhetően nem is lesz. Ám Ilja Volkovnak, Moravcsik Bélának és Fecske Fanninak köszönhetően viszont van helyette étterem. »

Első benyomás: <br>Olivola

Első benyomás:
Olivola

Kis mediterrán sziget Kecskemét belvárosában, a gyönyörűen felújított Rákóczi úton. Igazi olasz paradicsom ez, kiváló, érett és zamatos, melyet meglágyít egy csepp olívaolaj, és megbolondít a bazsalikom illata. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

Két Szerecsen
12.0
10 értékelés alapján

Budapest egyik legnépszerűbb kávézó, reggeliző és találkahelye, hangulatos belsővel, árnyas terasszal a pesti Broadway-n. Étlapja különösebb koncepció nélkül összeválogatott magyar és nemzetközi fogásokból áll, amit változatos szezonális heti ajánlatok egészítenek ki. A hangulat otthonos, amihez figyelmes és kedves felszolgálás társul. Megbízható, egyenletes minőség és jó ár-érték arány jellemzi. nem véletlenül vált annyi pesti törzshelyévé.

KLIKK A KÉPRE A TÖBBI FOTÓÉRT

KLIKK A KÉPRE A TÖBBI FOTÓÉRT

Típus: bisztró Cím: 1065 Budapest, Nagymező u. 14. Tel: +36 1 343 1984 Fax: +36 1 343 1983 E-mail: szerecsen@t-online.hu Web: www.ketszerecsen.hu Nyitva: 

H-P: 08:00-24:00
Szo-V:  
09:00-24:00

Séf:Öveges Gábor

Alapítás éve:1998

Típus: bisztró

Konyha nemzetisége, stílusa: nemzetközi

Felszereltség: kerékpártároló, gyerekszék, italpult

Hangulat: franciás

Fizetés módja: készpénz, visa, visa electron, cirrus maestro, mastercard, előzetes egyeztetés esetén átutalás is

Akciók: délben olcsóbb

Étterem szolgáltatásai: dohányzó, Napilap, csapolt sör, évszakonként változó étlap, féladag zóna adag, terasz, gyermekmenü, Wifi hotspot, heti ajánlat, kutya, macska bevihető, nemdohányzó, reggeli, vegetáriánus ételek

Parkolás: utcán

Csoportfogadás max fő: 60

3 fogás átlagára (Ft): 4500

Menü ára (Ft): 990

Bor átlagára (Ft/dl): 550


Címkék: Két Szerecsen, Kereszty Gábor
Nem véletlenül annyi ember törzshelye...

A főváros egyik legnépszerűbb kávézó, reggeliző és találkahelye, hangulatos belsővel, árnyas terasszal a pesti Broadway szívében. Étlapja különösebb koncepció nélkül összeválogatott magyar és nemzetközi fogásokból áll és változatos szezonális heti ajánlatokkal bővített. A hangulat otthonos, amihez figyelmes és kedves felszolgálás társul. Megbízható, egyenletes minőség és jó ár-érték arány jellemzi. nem véletlenül vált annyi pesti törzshelyévé. »

hozzászólás

Pozitív kisugárzás

A Két Szerecsen erőssége remek hangulatában, valamint korrekt ételeket és egyenletes minőséget kínáló konyhájában rejlik. Nem tör a csúcsokra, pozitív kisugárzása azonban jó eséllyel teszi törzshellyé, és ez már bőven elég. »

hozzászólás

Némi rafinéria

Népszerű, kellemes hangulatú, jó kisugárzású bisztró a Nagymező utcában, sok törzsvendéggel. A konyha vegyesen kínál mediterrán ihletésű és magyar fogásokat. »

hozzászólás

Két Szerecsen Ifi Lajos jegyzetel:

A Nagymező utcából nem sikerült betonmezőt csinálni, a helyiek megóvták öreg platánfáikat és a mélygarázs ötlete olyan mélyre süllyedt, hogy a belvárosi ember reményei szerint onnan már sohasem emelkedik majd föl újra. »

hozzászólás

1 hozzászólás
Rendezés időrend, hasznosság szerint
1. RM
05/21 - 01:00:33

Az étterem ízlésesen van berendezve és hangulatos.
A kiszolgálás átlagos.
Tapasként csirke nyársakat ettem korianderes édes chili mártással. A mártás és a csirke is épp hogy meleg volt, mikor kihozták. Mire a feléig elértem, már hideg volt a mártás és a hús is. A mellé adott szeletelt bagette sem volt éppen friss.
Főételnek borjú javát széles metélttel(pappardelle) és articsókával ettem. A metéltre vágott borjú java enyhén száraz volt. A tésztában félbevágott koktélparadicsomok is voltak, azonban a héjuk a hő hatására ráncos lett és félig levált. Nem volt szép.Inkább concassét rakhattak volna bele normál méretű paradicsomból...
Elvétve a tészta között találtam vágott újhagymát különböző formákban és méretekben.
Furcsa volt.

hasznos (583) | haszontalan (533) | sértő
Oldalak: 1

A végzet asszonya a konyhában!

Provokatív, szexi svéd szakácskönyv - azaz ne kelljen olyan gyakran elválni ágytól és asztaltól.

A végzet asszonya a konyhában!

Ha most nálunk rendeli meg, akkor 5990 forint helyett 4490 forintért kapja meg a reprezentatív albumot. »

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Újra kapható a Larousse Gasztronomia Lexikon. Nálunk 24 900 Ft helyett most 19 900 Ft-ért rendelheti meg! »

Top 10 levesbár

Top 10 levesbár

Hűtenek-fűtenek, egyre több van belőlük és szerencsére köztük sok-sok jó. Kedvenc budapesti levesbárjaink. »

Libahotdog

Libahotdog

Rosenstein étterem készítette

Egy olaszországi út ihlette a Rosenstein ételét. Toscanában beleshettünk egy hentes konyhájába, ő mutatta meg, hogyan is készül az autentikus salciccia. Az étterem csak a húst módosította libára. »

Osztriga<br>szószos <br>pak choi saláta <br>gyömbérrel

Osztriga
szószos
pak choi saláta
gyömbérrel

Fodrász, ruhatervező, dizájner, kurátor, képzőművész – a Menü című, napokban megjelenő receptgyűjtemény 22 alkotót mutat be, akik ezerrel alakítják a budapesti gasztrokultúrát. Wang Song Tao fodrász úr osztrigaszószos pak choi salátájával hívjuk fel a figyelmet erre a nem mindennapinak ígérkező könyvre. »

New York-i séfreggeli <br>egy magyartól

New York-i séfreggeli
egy magyartól

Kovács Zoli jó pár éve már Brooklyn egyik menő éttermében dolgozik, ahol a kollégáit olykor ilyen szendvicsekkel várja. »

Lazac tatár

Lazac tatár

Pesti István (Tanti) receptje

A lazac tatár mára egy kicsit elcsépelt dolog, de a Pesti István vezette Tanti szeretett volna valami könnyen érthető ételt is feltenni az étlapra. A tálalása az, ami viszont teljesen mai. Nem véletlen, hogy Istvánt a legszebben tálaló séfnek választottuk pár éve. »

Háda Imre

Háda Imre

Az ember a hamburger toplista éléről

Háda Imrével, a hazai street food Atakámjának kiötlőjével dumáltunk. UPDATE: a Gault&Millau szerint is a legjobb hamburgeres a városban, megkapta az év alternatív vendéglátás díját »

Étteremkalauzok

Étteremkalauzok

Michelin és Gault Millau

Az anekdota szerint a Relais de Poquerolles étterem séfje 1958-ban öngyilkosságot követett el, amikor elvesztette Michelin csillagait. A történet annyira drámai és egyben szívszorongató, hogy senkinek nem jutott eszébe megkérdőjelezni, pedig igazából semmi ilyesmi nem történt. »

Mokkakávé

Mokkakávé

Mosógépek inspirálták a kéváéfőző tervezőjét. »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink