Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      

Ha Cegléd, akkor Monaco étterem

Ha Cegléd, akkor Monaco étterem

Ne féljünk az ismeretlentől!

A néhány hónapja alapjaiban megújuló Monaco Étterem Ruprecht László kreatív séffel mutatta meg az eldugott mezővárosnak, hogy van helyük a gasztropalettán. »

Teszt: <br>Salon

Teszt:
Salon

Néhány jól komponált tányéron tárulkozott fel előttünk a nyugatba integrált üdítő kelet szelleme. Új étlap a Salon-ban. »

Első benyomás: <br>Kanpai Izakaya

Első benyomás:
Kanpai Izakaya

Valóságos kis ékszerdoboz ez a körúti, lampionos, világos érzetű, szelíden modern bisztró. »

Első benyomás:<br> Gótika

Első benyomás:
Gótika

A Szentháromság téren valóban hiánypótló - saját önmeghatározásuk szerint - gasztrokocsma, ételbár nyílt a napokban? »

Teszt: Olimpia

Teszt: Olimpia

Ádám Csaba kivételes arányérzékkel komponálja a tányérjait, minden elem a látványon túl ínyenc funkcióval bír és szerencsére nem fél a valódi ízektől, nem butít, nem herél. »

Első benyomás: <br>Konyha

Első benyomás:
Konyha

Godot már nincs itt, s vélhetően nem is lesz. Ám Ilja Volkovnak, Moravcsik Bélának és Fecske Fanninak köszönhetően viszont van helyette étterem. »

Első benyomás: <br>Olivola

Első benyomás:
Olivola

Kis mediterrán sziget Kecskemét belvárosában, a gyönyörűen felújított Rákóczi úton. Igazi olasz paradicsom ez, kiváló, érett és zamatos, melyet meglágyít egy csepp olívaolaj, és megbolondít a bazsalikom illata. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

Aranyszarvas
11.5
24 értékelés alapján

Műemlék épületben, barátságos bisztró, néhány különös kortárs festménnyel a falon, jelezve azt, hogy a konyha is modern úton , sőt nem fél az innovációtól sem. Letisztult enteriőr: világos falak, egyszerű sötétbarna bútorzat, kifogástalan abroszok, falnyi boros polc, a konyha specialitása a vadételek. A legkeresettebb vadakból készülnek a fogások, stílusuk laza bisztró stílus, kiérlelt ízekkel, klasszikus, de szellemes csavaroktól sem mentes párosításokkal. Független a vadászati szezonalitástól szinte minden nemesebb vad étlapon van, a kiegészítők többnyire követik a szezonváltásokat. Regionálisan válogatott borok, kifinomult magyar szortiment, hozzáértő sommelier ajánlásával. Komplex kulináris élmény, szakszerű szerviz, közvetlen stílusban.

Aranyszarvas

Aranyszarvas

Típus: étterem, bisztró Cím: 1013 Budapest, Szarvas tér 1. Tel: +36 1 375 6451 E-mail: bisztro@aranyszarvas.hu Web: www.aranyszarvas.hu Nyitva: 

H-V: 12:00-23:00

Alapítás éve:1952

Típus: étterem, bisztró

Konyha nemzetisége, stílusa: nemzetközi, magyar

Felszereltség: gyerekszék

Hangulat: családias, tradicionális

Fizetés módja: készpénz, visa, visa electron, cirrus maestro, mastercard, átutalás, előzetes egyeztetés esetén átutalás is, étkezési utalvány

Étterem szolgáltatásai: csapolt sör, terasz, Wifi hotspot, ház bora, kutya, macska bevihető, nemdohányzó, panoráma, szép környezet, üzleti ebéd, vegetáriánus ételek

Parkolás: utcán

Csoportfogadás max fő: 40

Rendezvény fogadása max fő: 40

3 fogás átlagára (Ft): 6000

Bor átlagára (Ft/dl): 800


Szelíd nőiesség

Ahányszor ide hoz a jó sors, mindig bizonyos elégtétellel állapítjuk meg, hogy létezik az a szóösszetétel, hogy kiegyensúlyozott belső tér. »

hozzászólás

Csodaszarvas?

Több mint háromszáz éve működik étteremként, ami azt is feltételezi, hogy folyamatos megújulásra van szükség. A legutóbbi 2009 őszén kezdődött, amikor a Lou Louból és a Csalogányból ismert Mogyorósi Gábor vette át a konyhát. »

hozzászólás

Első benyomások: Aranyszarvas Újra aranyozva

Nyelvet még nem ettem ennyire rafinált kiszerelésben. »

hozzászólás

Aranyszarvas Szép jövő előtt

Bő egy éve varázsütésszerűen megújult az étterem: új designnal, új személyzettel, új tulajdonossal és nem utolsósorban új szakáccsal és új gasztronómiai felfogásban vezetik a helyet. »

hozzászólás

Aranyszarvas Ted Aprajev jegyzetel

Ami a belsőt illeti: dupla fátylat dobtak a termelőszövetkezeti – áfész vadászterem designra. »

hozzászólás

Noël Mantel, Ducasse-tól a Hollywood-i sztárokig

Noël Mantel neve ma már egyet jelent a Cannes-ban található Mantel étteremmel, amely nap mint nap a világ leghíresebb színészeit látja vendégül. »

hozzászólás

31 hozzászólás
Rendezés időrend, hasznosság szerint
31. Hapci
10/05 - 01:42:09

Á, dehogy, vajszívű vagyok. Vagy jobb' tetszene egy Kuka?

hasznos (567) | haszontalan (476) | sértő
10/04 - 20:57:08

Amontobin,

ha bővebben akartam volna, már megírtam volna, hogy az Aranyszarvaban tetszik nekem a természetesség, tetszenek az egyszerű ötletek, hogy othonos.

Hal erőleves, kacsamáj, kecskesajt, bárány, pisztráng, töltött paprika, zöld veltelini fröccs, kávé. Minden pontos, nincs túlspilázva, csupán csak jó. A személyzet kedves és tudja, hogy még tud fejlődni.

Hát ezért méltatom, nem azért, mert barátom a tulaj.

hasznos (510) | haszontalan (514) | sértő
10/04 - 20:45:04

Te Hapci, én tégedet figyellekT! Te nem is a Hapci vagy, hanem a Morgó.

hasznos (455) | haszontalan (479) | sértő
28. Hapci
10/04 - 14:32:20

Az Aranyszarvas valamiért különös figyelmet élvez itten mostanában.
Khmmm, ha megfizettek [btw, nem kell parázni, olcsó vagyok, mint a teszkózsömle :)] Ehrannal produkálunk újabb 25 hozzászólást. Mi lesz, ha még el is megy enni a Szarvasba, akkor mennyit tud majd róla vitázni. :)

hasznos (510) | haszontalan (502) | sértő
27. amontobin
10/04 - 09:49:15

Bob Maschinist!

örülünk, hogy ezt írod. kérlek mesélj bővebben.

szerk.

hasznos (525) | haszontalan (556) | sértő
10/03 - 09:31:06

Tegnap voltam újra: jobb, mint volt.

hasznos (502) | haszontalan (503) | sértő
09/15 - 08:18:11

Tudjuk...és el is fogjuk mondani. Kis ürelmet...

hasznos (548) | haszontalan (654) | sértő
24. Hapci
09/14 - 17:12:30

Hírlik, Mogyorósi Gábor elhagy(j/t)a az Aranyszarvast.
Tudja valaki, miért, hová megy és ki lesz az utóda?

hasznos (524) | haszontalan (577) | sértő
23. Hapci
08/20 - 10:36:23

Szerintem a közönség imádja, ha ennyire egymásnak feszül egy gasztroakvarista meg egy gasztrometszőollókereskedő. Nyilván úgy várják a folytatásokat, mint egy brazil szappanoperában. Most kicsi várakozást keltünk bennük (megyek vidékre egy kemenceavató bulira), aztán folytathatjuk. :)

hasznos (630) | haszontalan (608) | sértő
22. ehran
08/20 - 01:13:57

A "nagyongurmé _ÉS_ gazdag" esetében az és "logikai és"-nek számít, azaz mindkét feltétel együttes teljesítése esetén igaz az eredmény. Azaz szükséges a gazdagság is - szerinted, és jelen mondat szerint. Innentől tekintve _nem_ objektív igazság.
A második idézetnél mennyiben változtat a hiányzó fél a jelentésén? Egyértelmű a szövegkörnyezetből, hogy ezt vonatkoztattad az Aranyszarvasra.
A harmadik esetében meg nem vonom kétségbe, hogy az a Te definíciód a családi ebédre, csak azt állítom, hogy megfelel neki az Aranyszarvas.
Kíváncsi lennék, mennyire untatjuk a közönséget. :)

hasznos (604) | haszontalan (558) | sértő
Oldalak: 1 | 2 | 3 | 4 >|

A végzet asszonya a konyhában!

Provokatív, szexi svéd szakácskönyv - azaz ne kelljen olyan gyakran elválni ágytól és asztaltól.

A végzet asszonya a konyhában!

Ha most nálunk rendeli meg, akkor 5990 forint helyett 4490 forintért kapja meg a reprezentatív albumot. »

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Újra kapható a Larousse Gasztronomia Lexikon. Nálunk 24 900 Ft helyett most 19 900 Ft-ért rendelheti meg! »

Top 10 levesbár

Top 10 levesbár

Hűtenek-fűtenek, egyre több van belőlük és szerencsére köztük sok-sok jó. Kedvenc budapesti levesbárjaink. »

Libahotdog

Libahotdog

Rosenstein étterem készítette

Egy olaszországi út ihlette a Rosenstein ételét. Toscanában beleshettünk egy hentes konyhájába, ő mutatta meg, hogyan is készül az autentikus salciccia. Az étterem csak a húst módosította libára. »

Osztriga<br>szószos <br>pak choi saláta <br>gyömbérrel

Osztriga
szószos
pak choi saláta
gyömbérrel

Fodrász, ruhatervező, dizájner, kurátor, képzőművész – a Menü című, napokban megjelenő receptgyűjtemény 22 alkotót mutat be, akik ezerrel alakítják a budapesti gasztrokultúrát. Wang Song Tao fodrász úr osztrigaszószos pak choi salátájával hívjuk fel a figyelmet erre a nem mindennapinak ígérkező könyvre. »

New York-i séfreggeli <br>egy magyartól

New York-i séfreggeli
egy magyartól

Kovács Zoli jó pár éve már Brooklyn egyik menő éttermében dolgozik, ahol a kollégáit olykor ilyen szendvicsekkel várja. »

Lazac tatár

Lazac tatár

Pesti István (Tanti) receptje

A lazac tatár mára egy kicsit elcsépelt dolog, de a Pesti István vezette Tanti szeretett volna valami könnyen érthető ételt is feltenni az étlapra. A tálalása az, ami viszont teljesen mai. Nem véletlen, hogy Istvánt a legszebben tálaló séfnek választottuk pár éve. »

Háda Imre

Háda Imre

Az ember a hamburger toplista éléről

Háda Imrével, a hazai street food Atakámjának kiötlőjével dumáltunk. UPDATE: a Gault&Millau szerint is a legjobb hamburgeres a városban, megkapta az év alternatív vendéglátás díját »

Étteremkalauzok

Étteremkalauzok

Michelin és Gault Millau

Az anekdota szerint a Relais de Poquerolles étterem séfje 1958-ban öngyilkosságot követett el, amikor elvesztette Michelin csillagait. A történet annyira drámai és egyben szívszorongató, hogy senkinek nem jutott eszébe megkérdőjelezni, pedig igazából semmi ilyesmi nem történt. »

Mokkakávé

Mokkakávé

Mosógépek inspirálták a kéváéfőző tervezőjét. »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink