Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      

Nobu szilveszteri vacsora

Nobu szilveszteri vacsora

Ünnepelje az Újévet a Nobu dél-amerikai hangulattal és ízekkel fűszerezett Szilveszteri vacsoráján élő latin zenével, 7 fogásos különleges menüvel, pezsgővel és éjfél utáni sushizással. »

Halászlé, töltött káposzta a Pest-Budától

Halászlé, töltött káposzta a Pest-Budától

Rendelj karácsonyi fogásokat otthonra a Pest-Budától! »

A Locavore-ban MINDEN EGY HELYEN

A Locavore-ban MINDEN EGY HELYEN

Ízek, látkép és kulinária a Tabán tetején! »

Ha Cegléd, akkor Monaco étterem

Ha Cegléd, akkor Monaco étterem

Ne féljünk az ismeretlentől!

A néhány hónapja alapjaiban megújuló Monaco Étterem Ruprecht László kreatív séffel mutatta meg az eldugott mezővárosnak, hogy van helyük a gasztropalettán. »

Első benyomás:<br>Ciao Pizzeria & Rosticceria

Első benyomás:
Ciao Pizzeria & Rosticceria

Első benyomás - olaszt tankolni

„Menjünk ebédelni az olaszhoz, a benzinkútra!” Egyre gyakrabban mondják ezt nekem pécsi ismerőseim, ha találkozni szeretnék velük. Elmentem. Ebédelni, vacsorázni, sőt még reggelizni is. »

Első bnyomás: <br>Ramenka

Első bnyomás:
Ramenka

Japán csillapító a Kazinczyra

A Ramenka szellemi és fizikai regenerálódásra való, amikor egy kis rendezettség és egy tál húsleves életmentő lehet. »

Első benyomás: <br>Balkán Bisztró

Első benyomás:
Balkán Bisztró

Ha azt hitted eddig, hogy a Montenegrói Gurman a délszláv gasztronómia hazai bástyája, akkor ülj fel a vonatra és látogass el a Balkán Bisztróba. »

Első benyomás: <br>Kanpai Izakaya

Első benyomás:
Kanpai Izakaya

Valóságos kis ékszerdoboz ez a körúti, lampionos, világos érzetű, szelíden modern bisztró. »

Teszt: Olimpia

Teszt: Olimpia

Ádám Csaba kivételes arányérzékkel komponálja a tányérjait, minden elem a látványon túl ínyenc funkcióval bír és szerencsére nem fél a valódi ízektől, nem butít, nem herél. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

Aranyszarvas
11.5
24 értékelés alapján

Műemlék épületben, barátságos bisztró, néhány különös kortárs festménnyel a falon, jelezve azt, hogy a konyha is modern úton , sőt nem fél az innovációtól sem. Letisztult enteriőr: világos falak, egyszerű sötétbarna bútorzat, kifogástalan abroszok, falnyi boros polc, a konyha specialitása a vadételek. A legkeresettebb vadakból készülnek a fogások, stílusuk laza bisztró stílus, kiérlelt ízekkel, klasszikus, de szellemes csavaroktól sem mentes párosításokkal. Független a vadászati szezonalitástól szinte minden nemesebb vad étlapon van, a kiegészítők többnyire követik a szezonváltásokat. Regionálisan válogatott borok, kifinomult magyar szortiment, hozzáértő sommelier ajánlásával. Komplex kulináris élmény, szakszerű szerviz, közvetlen stílusban.

Aranyszarvas

Aranyszarvas

Típus: étterem, bisztró Cím: 1013 Budapest, Szarvas tér 1. Tel: +36 1 375 6451 E-mail: bisztro@aranyszarvas.hu Web: www.aranyszarvas.hu Nyitva: 

H-V: 12:00-23:00

Alapítás éve:1952

Típus: étterem, bisztró

Konyha nemzetisége, stílusa: nemzetközi, magyar

Felszereltség: gyerekszék

Hangulat: családias, tradicionális

Fizetés módja: készpénz, visa, visa electron, cirrus maestro, mastercard, átutalás, előzetes egyeztetés esetén átutalás is, étkezési utalvány

Étterem szolgáltatásai: csapolt sör, terasz, Wifi hotspot, ház bora, kutya, macska bevihető, nemdohányzó, panoráma, szép környezet, üzleti ebéd, vegetáriánus ételek

Parkolás: utcán

Csoportfogadás max fő: 40

Rendezvény fogadása max fő: 40

3 fogás átlagára (Ft): 6000

Bor átlagára (Ft/dl): 800


Szelíd nőiesség

Ahányszor ide hoz a jó sors, mindig bizonyos elégtétellel állapítjuk meg, hogy létezik az a szóösszetétel, hogy kiegyensúlyozott belső tér. »

hozzászólás

Csodaszarvas?

Több mint háromszáz éve működik étteremként, ami azt is feltételezi, hogy folyamatos megújulásra van szükség. A legutóbbi 2009 őszén kezdődött, amikor a Lou Louból és a Csalogányból ismert Mogyorósi Gábor vette át a konyhát. »

hozzászólás

Első benyomások: Aranyszarvas Újra aranyozva

Nyelvet még nem ettem ennyire rafinált kiszerelésben. »

hozzászólás

Aranyszarvas Szép jövő előtt

Bő egy éve varázsütésszerűen megújult az étterem: új designnal, új személyzettel, új tulajdonossal és nem utolsósorban új szakáccsal és új gasztronómiai felfogásban vezetik a helyet. »

hozzászólás

Aranyszarvas Ted Aprajev jegyzetel

Ami a belsőt illeti: dupla fátylat dobtak a termelőszövetkezeti – áfész vadászterem designra. »

hozzászólás

Noël Mantel, Ducasse-tól a Hollywood-i sztárokig

Noël Mantel neve ma már egyet jelent a Cannes-ban található Mantel étteremmel, amely nap mint nap a világ leghíresebb színészeit látja vendégül. »

hozzászólás

31 hozzászólás
Rendezés időrend, hasznosság szerint
31. Hapci
10/05 - 01:42:09

Á, dehogy, vajszívű vagyok. Vagy jobb' tetszene egy Kuka?

hasznos (582) | haszontalan (483) | sértő
10/04 - 20:57:08

Amontobin,

ha bővebben akartam volna, már megírtam volna, hogy az Aranyszarvaban tetszik nekem a természetesség, tetszenek az egyszerű ötletek, hogy othonos.

Hal erőleves, kacsamáj, kecskesajt, bárány, pisztráng, töltött paprika, zöld veltelini fröccs, kávé. Minden pontos, nincs túlspilázva, csupán csak jó. A személyzet kedves és tudja, hogy még tud fejlődni.

Hát ezért méltatom, nem azért, mert barátom a tulaj.

hasznos (517) | haszontalan (521) | sértő
10/04 - 20:45:04

Te Hapci, én tégedet figyellekT! Te nem is a Hapci vagy, hanem a Morgó.

hasznos (463) | haszontalan (494) | sértő
28. Hapci
10/04 - 14:32:20

Az Aranyszarvas valamiért különös figyelmet élvez itten mostanában.
Khmmm, ha megfizettek [btw, nem kell parázni, olcsó vagyok, mint a teszkózsömle :)] Ehrannal produkálunk újabb 25 hozzászólást. Mi lesz, ha még el is megy enni a Szarvasba, akkor mennyit tud majd róla vitázni. :)

hasznos (518) | haszontalan (512) | sértő
27. amontobin
10/04 - 09:49:15

Bob Maschinist!

örülünk, hogy ezt írod. kérlek mesélj bővebben.

szerk.

hasznos (531) | haszontalan (564) | sértő
10/03 - 09:31:06

Tegnap voltam újra: jobb, mint volt.

hasznos (510) | haszontalan (517) | sértő
09/15 - 08:18:11

Tudjuk...és el is fogjuk mondani. Kis ürelmet...

hasznos (560) | haszontalan (666) | sértő
24. Hapci
09/14 - 17:12:30

Hírlik, Mogyorósi Gábor elhagy(j/t)a az Aranyszarvast.
Tudja valaki, miért, hová megy és ki lesz az utóda?

hasznos (533) | haszontalan (587) | sértő
23. Hapci
08/20 - 10:36:23

Szerintem a közönség imádja, ha ennyire egymásnak feszül egy gasztroakvarista meg egy gasztrometszőollókereskedő. Nyilván úgy várják a folytatásokat, mint egy brazil szappanoperában. Most kicsi várakozást keltünk bennük (megyek vidékre egy kemenceavató bulira), aztán folytathatjuk. :)

hasznos (641) | haszontalan (619) | sértő
22. ehran
08/20 - 01:13:57

A "nagyongurmé _ÉS_ gazdag" esetében az és "logikai és"-nek számít, azaz mindkét feltétel együttes teljesítése esetén igaz az eredmény. Azaz szükséges a gazdagság is - szerinted, és jelen mondat szerint. Innentől tekintve _nem_ objektív igazság.
A második idézetnél mennyiben változtat a hiányzó fél a jelentésén? Egyértelmű a szövegkörnyezetből, hogy ezt vonatkoztattad az Aranyszarvasra.
A harmadik esetében meg nem vonom kétségbe, hogy az a Te definíciód a családi ebédre, csak azt állítom, hogy megfelel neki az Aranyszarvas.
Kíváncsi lennék, mennyire untatjuk a közönséget. :)

hasznos (611) | haszontalan (567) | sértő
Oldalak: 1 | 2 | 3 | 4 >|

A végzet asszonya a konyhában!

Provokatív, szexi svéd szakácskönyv - azaz ne kelljen olyan gyakran elválni ágytól és asztaltól.

A végzet asszonya a konyhában!

Ha most nálunk rendeli meg, akkor 5990 forint helyett 4490 forintért kapja meg a reprezentatív albumot. »

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Újra kapható a Larousse Gasztronomia Lexikon. Nálunk 24 900 Ft helyett most 19 900 Ft-ért rendelheti meg! »

Legjobb budapesti ínyencboltok

Legjobb budapesti ínyencboltok

Az utóbbi pár évben megtöbbszöröződött az ínyencboltok száma, a listánkba mégis kevés új tudott bekerülni. Lassan már mindent be lehet szerezni itthon, kérdés, hogy a számos új bolt megtalálja-e a maga profilját ezen az egyre szélesedő piacon. »

Passió<br>karamellás-<br>pisztácia<br>pralinés <br>bonbon

Passió
karamellás-
pisztácia
pralinés
bonbon

Praliné Paradicsom receptje

A kétrétegű töltött bonbon igazi játék a színekkel és a textúrákkal. »

Málnatorta

Málnatorta

Desszert.Neked receptje

Korponai Péter és Borszéki-Ékes Beatrix feljött a Balzac utcás szuterénből, és a napokban nyílt Paulay Ede utcai helyüket látva, most már valójában értjük, hogy mi a különbség egy cukrászda és egy desszertműhely között. Tortában is erősek. »

Garnéla

Garnéla

ötfűszeres édesburgonyapürével, gyömbérhabbal, szezámmagos szójaszószmorzsával és csilis mangóval - Mandula Sarok készítette

Majdnem fél éve nem láttunk Mandula Saroktól receptet, ami azért igazi szívfájdalom, mert - az írást szintén hanyagoló Kísérleti Konyha mellett - az egyik legnívósabb gasztro netes naplóról van szó. Hauser-Szabó Noémi (merthogy így hívják a blog elkövetőjét) stílszerűen tér vissza. »

Michael Gibney

Michael Gibney

Michael Gibney amerikai séf első könyve - Sous Chef-24 óra a konyha frontvonalán - idén áprilisban jelent meg, és már magyarul is olvasható. A könyvről, a szakma szeretetéről és a végtelen munkáról beszélgettünk a séffel. »

Pesti István

Pesti István

Tantit visz a táncba

Brunóék összecsomagoltak és távoztak a Hegyvidék Központból. Helyükre Tanti érkezett, akit Pesti István fog karon. »

Étteremkalauzok

Étteremkalauzok

Michelin és Gault Millau

Az anekdota szerint a Relais de Poquerolles étterem séfje 1958-ban öngyilkosságot követett el, amikor elvesztette Michelin csillagait. A történet annyira drámai és egyben szívszorongató, hogy senkinek nem jutott eszébe megkérdőjelezni, pedig igazából semmi ilyesmi nem történt. »

Mokkakávé

Mokkakávé

Mosógépek inspirálták a kéváéfőző tervezőjét. »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink