Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      

Első benyomás: <br>Mjam

Első benyomás:
Mjam

Felettünk a dombtetőn templom magasodik, a kertben fügefák nőnek, a konyhán vidámság, kreativitás, boldogság. Festői környezet, eltalált ízek, üde, friss és jó energiák, kedves kiszolgálás - ide még biztosan visszajövünk. »

Első benyomás: <br>Kozmosz

Első benyomás:
Kozmosz

Milyen a vegán street food? A Kozmosz mutatja. »

Első benyomás: <br>Baraka

Első benyomás:
Baraka

Újranyitott a Baraka a Dorottya utcai Dorottya Palace-ban. Ez már a harmadik lokáció. Jobb helyen nem is lehetne. Remélem véglegesen hazatalált. »

Első benyomás: <br>Spaletta

Első benyomás:
Spaletta

Érdekes köröket ír néha az élet. Kecskemét központjában áll egy több mint százéves ház, ami a múlt század elején sördepóként üzemelt. Aztán volt ez is, az is. Pár hónapja visszatalált önmagához. »

Első benyomás: <br>Zeller

Első benyomás:
Zeller

Jó, hogy van egy ilyen igazi szeretettel, őszinte lelkesedéssel, átlagon felüli kulináris hozzáértéssel menedzselt hely a városban, annak is egy elég meglepő pontján. Bátorság, kitartás, önbizalom mindezek megtérülni látszanak. Brávó. »

Első benyomás: <br>Végállomás Bistorant

Első benyomás:
Végállomás Bistorant

A Végállomás Bistorant rajta van a helyes vágányon. Tudás, szenvedély, megfelelő alapanyagok, technikai tudás megléte - ezekre nem lehet panasz. Még több bátorsággal az országos mezőnyben is előrébb törhetne. »

Első benyomás: <br>Fricska

Első benyomás:
Fricska

Már régóta váratott magára egy figyelmeztető fricska a jóllakottan megállapodott, babérjaikon trónoló önelégült magyar vendéglősökre, egy ébresztő fricska, nem agresszív, nem tolakodó, de azért csípős fricska, hogy ébresztő hölgyeim és uraim: van még min javítani, van még mit tanulni. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

Piac
11.0
5 értékelés alapján

Piac

Piac

Típus: bisztró Cím: 8900 Zalaegerszeg, Sütő út 4-6. Tel: +36 92 316 317 E-mail: info@piacbistro.eu Web: piacbistro.eu Nyitva: 

H-V: 11:30-14:30 
18:00-22:00

Típus: bisztró

Konyha nemzetisége, stílusa: nemzetközi, magyar

Felszereltség: italpult, légkondicionált

Hangulat: barátságos otthonos, beszélgetős, vidéki

Fizetés módja: készpénz, visa, visa electron, cirrus maestro, mastercard, előzetes egyeztetés esetén átutalás is, étkezési utalvány

Étkezési utalvány típus: Ticket Restaurant, Sodexho-Pass, Chèque Déjeuner

Akciók: délben olcsóbb

Étterem szolgáltatásai: napi ajánlat(ebéd, vacsora menűk), sütemény, zene, havi ajánlat, borszakértő, étel elvitelre, évszakonként változó étlap, házhozszállítás, heti ajánlat, nemdohányzó, üzleti ebéd

Parkolás: utcán

Csoportfogadás max fő: 15

3 fogás átlagára (Ft): 3500

Menü ára (Ft): 980

Bor átlagára (Ft/dl): 400


Címkék: Piac bisztró
Piac Bistro

A Piac Bistro végvár. Kicsi, de elég nagy ahhoz, hogy gazdaságosan lehessen működtetni úgy, hogy az alapelvei ne sérüljenek meg. Kellemes átmenet a csúcsgasztonómia felé. »

hozzászólás

1 hozzászólás
Rendezés időrend, hasznosság szerint
1. pumpi
04/12 - 21:07:54

A város legjobb étterme, csak ajánlani tudom mindenkinek aki Zalaegerszegre látogat. Széles borválaszték, minőségi kézműves borokkal. Szezonális helyi alapanyagokból készült ételek. Kedves és szakértő kiszolgálás. Csak így tovább!

hasznos (550) | haszontalan (558) | sértő
Oldalak: 1

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Újra kapható a Larousse Gasztronomia Lexikon. Nálunk 24 900 Ft helyett most 19 900 Ft-ért rendelheti meg! »

Top 10 torta Budapesten

Top 10 torta Budapesten

De hol lehet a legfinomabbakhoz hozzájutni? Erre kerestük a választ. »

Oreo tőkehal-<br>májas <br>zsidótojással

Oreo tőkehal-
májas
zsidótojással

Rosenstein étterem receptje

Rosenstein Robi nemrég New Yorkban csavargott, szívta, csak úgy szívta magába az inspirációt. A Gourmet Fesztiválon például Oreo tőkehalmájas zsidótojással „izmozott”. Sokan tömték. Így készítik. »

Algás uborkaszörp

Algás uborkaszörp

Wolf András és Fekete Antonio (Salon) receptje

Ugyan nem sültünk meg az idei Gourmet Fesztiválon, de így is nagyon jól esett a Salon itala. »

Csomós András

Csomós András

Csomós András az IKON-ban megtanulta, hogy illik óvatosan közelíteni a vendégekhez. Nem rohan ajtóstul a házba, nem akar gyorsan „népnevelni”, ellenben a humort, na, azt fontosnak tartja. A miskolci Dűlőben többek között ezzel szoktatja a vendéget a jóra. »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink