Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      

Első benyomás: <br>Seasons Bistro

Első benyomás:
Seasons Bistro

Nemrég nyílt a Király utca-Liszt Ferenc tér sarkán egy Season nevű bisztró. Földszinti hatalmas ablaktábláin a most divatos kalligrafikus írás hirdeti, hogy itt a Josperben, a szupergrillben sütött finomságok vannak főszerepben. »

Első benyomás: <br>Black Cab Pub

Első benyomás:
Black Cab Pub

Már zarándokhely -

Szombathelyen mindig is lehetett jókat enni, átlagból kiemelkedő éttermet azonban már nehezebb volt találni. Ez idáig. »

Első benyomás: <br>Oinos

Első benyomás:
Oinos

Cseréptörés - Első benyomás

A Rákóczi téren az ősszel nyílt egy olasz étterem, a csarnok épületében, tágas kirakataival a térre néz. Autentikus olasz étteremnek mondja magát, az étlap is erről tanúskodik. Pizza-választékkal természetesen. A neve Oinos. »

Első benyomás: <br>Fricska

Első benyomás:
Fricska

Már régóta váratott magára egy figyelmeztető fricska a jóllakottan megállapodott, babérjaikon trónoló önelégült magyar vendéglősökre, egy ébresztő fricska, nem agresszív, nem tolakodó, de azért csípős fricska, hogy ébresztő hölgyeim és uraim: van még min javítani, van még mit tanulni. »

Első benyomás: <br>Mandarin

Első benyomás:
Mandarin

Jelentős lépés a Mandarin bisztró megjelenése, kiváltképp azért, mert példamutató lehet az ázsiai, kínai konyha értékálló közvetítésében. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

Aranykacsa
4 értékelés alapján

Típus: étterem Cím: 7621 Pécs, Teréz u. 4. Tel: +36 72 518 860 Fax: +36 72 518 868 E-mail: aranykacsa@t-online.hu Web: www.aranykacsa.hu Nyitva: 

V: 11:30-16:30
K-Cs:  
11:30-22:00

Séf:Brunner Attila

Típus: étterem

Konyha nemzetisége, stílusa: nemzetközi, magyar

Felszereltség: projektor, hangosítás, borpince, bortrezor, italpult, légkondicionált, latvanyos borraktar, akadálymentes/mozgássérültek számára alkalmas, TV, kivetítő

Hangulat: polgári, otthonos, szecessziós, klasszikus, borospince, családias, hangulatos, tradicionális, ünnepélyes, üzleti

Fizetés módja: készpénz, visa, visa electron, american express, cirrus maestro, mastercard, étkezési utalvány, üdülési csekk

Étkezési utalvány típus: Cadhoc, Ticket Restaurant, JCB Cards, Edenred, Sodexho-Pass, Chèque Déjeuner

Akciók: törzskártya, happy hour

Speciális étrend: hidegkonyhai termékek, vegán, fitnesz, Különleges ételek, kimélő ételek

Étterem szolgáltatásai: borszakértő, fagylalt, Napilap, napi ajánlat, borvacsora, catering, csapolt sör, étel elvitelre, évszakonként változó étlap, terasz, gyermekmenü, ház bora, Wifi hotspot, heti ajánlat, kutya, macska bevihető, nemdohányzó, szép környezet, partiszervíz, sportközvetítés, svédasztal, üzleti ebéd, vegetáriánus ételek

Parkolás: utcán, autóval nem ajánlott

Csoportfogadás max fő: 120

Rendezvény fogadása max fő: 30+80

Különterem max fő: 44+36+80

3 fogás átlagára (Ft): 3500

Menü ára (Ft): 690

Bor átlagára (Ft/dl): 250


Oldalak:  >|

Jó magyar kalács és bárányhús suffával

Húsvét-szimbolika és régi receptek

Jó magyar kalács és bárányhús suffával

Ahogy azt már más ünnepeknél is láthattuk, az ilyenkor felszolgált ételek szimbolikus jelentéssel is bírtak, azoknak különös erőt tulajdonítottak. Így van ez a húsvéti ételekkel is. »

Torma

Torma

„Nincs még étel, ami ennyire feltolná magunkat az agyunkig, szétrugdosná a nyálkahártyánkat, megbőgetne, ésatöbbi. És mégis imádjuk, és mégis keressük.” »

Top 10 torta Budapesten

Top 10 torta Budapesten

De hol lehet a legfinomabbakhoz hozzájutni? Erre kerestük a választ. »

Hamburger, a húsvét hangulatában

Hamburger, a húsvét hangulatában

Dizájnmenza receptje

Mindent bele lehet pakolni, ami „hazajött”velünk a piacról. Továbbá nagyon ideális a Húsvétról megmaradó sok főtt sonka felhasználására is, hiszen ekkor is mindenki belelendül a vásárlásba. »

Húsvéti töltött kalács

Húsvéti töltött kalács

Limara receptje

Ebben a kuglófszerű kalácsban minden benne van, ami a húsvéti asztalról nem hiányozhat. A kalács, a sonka, a főtt tojás, a főtt kolbász és még a torma is. Tökéletes ünnepi reggeli, vagy nagyszerű vendégváró falat a locsolkodóknak! »

Gőzgombócos vadas

Gőzgombócos vadas

Dudás Szabolcs (Anyukám Mondta) receptje

Az Anyukám Mondta étterem elkészítette egy klasszikus vadast, majd szétszedte a húst, betöltötte azt egy gőzgombócba. Kigőzölte, a zöldségekből pedig egy salit készült. »

Ifjú séftehetségek a konyhán

Ifjú séftehetségek a konyhán

A Fricskás fiúk fél éve vezetik a konyhájukat Csongrádi Csabával karöltve, munkájukat pedig mi is díjaztuk az Év Ifjú Séftehetségei elismeréssel a 2015-ös Hennessy-Dining Guide Év Étterme Gálán. De ki ez a két srác és mit szeretnének képviselni? »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink