Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      

Első benyomás: <br>Baraka

Első benyomás:
Baraka

Újranyitott a Baraka a Dorottya utcai Dorottya Palace-ban. Ez már a harmadik lokáció. Jobb helyen nem is lehetne. Remélem véglegesen hazatalált. »

Első benyomás: <br>Spaletta

Első benyomás:
Spaletta

Érdekes köröket ír néha az élet. Kecskemét központjában áll egy több mint százéves ház, ami a múlt század elején sördepóként üzemelt. Aztán volt ez is, az is. Pár hónapja visszatalált önmagához. »

Első benyomás: <br>Zeller

Első benyomás:
Zeller

Jó, hogy van egy ilyen igazi szeretettel, őszinte lelkesedéssel, átlagon felüli kulináris hozzáértéssel menedzselt hely a városban, annak is egy elég meglepő pontján. Bátorság, kitartás, önbizalom mindezek megtérülni látszanak. Brávó. »

Első benyomás: <br>Végállomás Bistorant

Első benyomás:
Végállomás Bistorant

A Végállomás Bistorant rajta van a helyes vágányon. Tudás, szenvedély, megfelelő alapanyagok, technikai tudás megléte - ezekre nem lehet panasz. Még több bátorsággal az országos mezőnyben is előrébb törhetne. »

Első benyomás: <br>Black Cab Pub

Első benyomás:
Black Cab Pub

Már zarándokhely -

Szombathelyen mindig is lehetett jókat enni, átlagból kiemelkedő éttermet azonban már nehezebb volt találni. Ez idáig. »

Első benyomás: <br>Fricska

Első benyomás:
Fricska

Már régóta váratott magára egy figyelmeztető fricska a jóllakottan megállapodott, babérjaikon trónoló önelégült magyar vendéglősökre, egy ébresztő fricska, nem agresszív, nem tolakodó, de azért csípős fricska, hogy ébresztő hölgyeim és uraim: van még min javítani, van még mit tanulni. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

Aranykacsa
4 értékelés alapján

Típus: étterem Cím: 7621 Pécs, Teréz u. 4. Tel: +36 72 518 860 Fax: +36 72 518 868 E-mail: aranykacsa@t-online.hu Web: www.aranykacsa.hu Nyitva: 

V: 11:30-16:30
K-Cs:  
11:30-22:00

Séf:Brunner Attila

Típus: étterem

Konyha nemzetisége, stílusa: nemzetközi, magyar

Felszereltség: hangosítás, projektor, borpince, bortrezor, italpult, légkondicionált, latvanyos borraktar, akadálymentes/mozgássérültek számára alkalmas, TV, kivetítő

Hangulat: klasszikus, polgári, otthonos, szecessziós, borospince, családias, hangulatos, tradicionális, ünnepélyes, üzleti

Fizetés módja: készpénz, visa, visa electron, american express, cirrus maestro, mastercard, étkezési utalvány, üdülési csekk

Étkezési utalvány típus: JCB Cards, Edenred, Cadhoc, Ticket Restaurant, Sodexho-Pass, Chèque Déjeuner

Akciók: törzskártya, happy hour

Speciális étrend: Különleges ételek, kimélő ételek, hidegkonyhai termékek, vegán, fitnesz

Étterem szolgáltatásai: Napilap, napi ajánlat, borszakértő, fagylalt, borvacsora, catering, csapolt sör, étel elvitelre, évszakonként változó étlap, terasz, gyermekmenü, Wifi hotspot, ház bora, heti ajánlat, kutya, macska bevihető, nemdohányzó, szép környezet, partiszervíz, sportközvetítés, svédasztal, üzleti ebéd, vegetáriánus ételek

Parkolás: utcán, autóval nem ajánlott

Csoportfogadás max fő: 120

Rendezvény fogadása max fő: 30+80

Különterem max fő: 44+36+80

3 fogás átlagára (Ft): 3500

Menü ára (Ft): 690

Bor átlagára (Ft/dl): 250


Oldalak:  >|

Top 10 torta Budapesten

Top 10 torta Budapesten

De hol lehet a legfinomabbakhoz hozzájutni? Erre kerestük a választ. »

Cuculimonádé

Cuculimonádé

Mahung receptje

A Mahungot megkértük, hogy itassa le az édesanyákat. A Cuculimonádé-hörpintéshez nem is kell olyan bátornak lenni. »

Házinyúl-comb „vadas”

Házinyúl-comb „vadas”

Csomós András (Dűlő) receptje

Vidéki lelkész gyerekként hála Istennek a vadas vadból volt – mondja a miskolci Dűlő séfje, Csomós András. „Édesanyámnak is nagymamámnak is ez volt az egyik „nagy” fogása. A húst hosszan pácolták zöldségekkel és fűszerekkel, majd körbesütötték és irány a sütő, a zöldségek is ott pirultak a tepsiben. Csomós számára ma már a vadas elképzelhetetlen friss babér vagy kapribogyó nélkül és nem feltétlenül vadból vagy marhából készül. Most épp nyúlból. »

Kókuszgolyó keksz

Kókuszgolyó keksz

Márk Szonja (Édesem) receptje

"Modern házias sütemények vannak nálam. Úgy képzelem, hogy olyan, mint amikor a nagymama egész nap süt, és délután beállít hozzá a család" - nyilatkozta nekünk Márk Szonja, az Édesem megálmodója . Ez a kókuszos keksz mindennek ékes bizonyítéka. »

Csomós András

Csomós András

Csomós András az IKON-ban megtanulta, hogy illik óvatosan közelíteni a vendégekhez. Nem rohan ajtóstul a házba, nem akar gyorsan „népnevelni”, ellenben a humort, na, azt fontosnak tartja. A miskolci Dűlőben többek között ezzel szoktatja a vendéget a jóra. »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink