Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      

Inspiráló harmónia

Inspiráló harmónia

Egy íz, amelyben benne van Richard Hennessy öröksége, közel 250 év tapasztalat, Cognac elsőrendű termővidékei és a ház páratlan borpárlat készlete. A Hennessy kivételes aromájú, harmonikus házasításait nemcsak a gourmet közönség kóstolja szívesen, de a kísérletező kedvű séfek is örömmel használják fel különleges fogások, desszertek elkészítésekor. A cognac ház ezért örömmel támogatja a legjobb éttermeket díjazó Hennessy-Dining Guide Év Étterme gálát és az időtálló értékek átemelését a kortárs gasztronómiába. »

Első benyomás: Ürömi Hütte

Első benyomás: Ürömi Hütte

Az eddig általunk meglátogatott hütték meg sem közelítették az Ürömi Hütte színvonalát. »

Első benyomás: Bontxo

Első benyomás: Bontxo

A Falk Miksa utcában, az antikvitások és régiségek utcájában található a bolttársaihoz képest is fiatal Bontxo, a baszk bisztró. »

Első benyomás: Zeller bisztró

Első benyomás: Zeller bisztró

Az Izabella-Jósika sarkon is van már egy „jó kis hely”. »

Első benyomás: La Perle Noire

Első benyomás: La Perle Noire

Mit tud a „fekete gyöngy” néven anyakönyvezett étterem? »

Első benyomás: Sparhelt

Első benyomás: Sparhelt

A Sparhelt valóban egy modern, európai étterem, ahogy állítja magáról »

Első benyomás: Jókai bisztró

Első benyomás: Jókai bisztró

Gasztronómiai trendekre érzékeny, helyi szinten előremutató konyhával találkozhatunk a pécsi Jókai Bisztróban. »

Teszt: Schieszl

Teszt: Schieszl

Never brown in town…

Budakalászra mentünk bajor-sváb ételekkel töltekezni. »

Teszt: KNRDY

Teszt: KNRDY

A cél egyértelmű, ez legyen a város legszínvonalasabb húsétterme. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

V. András
2 értékelés alapján

Típus: étterem Cím: 3950 Sárospatak, Béla király tér 3. Tel: +36 47 312 415 Web: www.otodikandras.hu Nyitva: 

H-V: 11:00-22:00

Séf:Sikula Györgyné

Alapítás éve:1991

Típus: étterem

Konyha nemzetisége, stílusa: magyar, nemzetközi

Felszereltség: gyerekszék, italpult

Hangulat: barátságos otthonos

Fizetés módja: készpénz, mastercard, előzetes egyeztetés esetén átutalás is, étkezési utalvány, üdülési csekk

Étkezési utalvány típus: Ticket Restaurant, Sodexho-Pass, Chèque Déjeuner

Étterem szolgáltatásai: csak kutyával, csapolt sör, étel elvitelre, gyermekmenü, heti ajánlat, kutya, macska bevihető, napi ajánlat, üzleti ebéd, vegetáriánus ételek

Parkolás: utcán

Csoportfogadás max fő: 100

Rendezvény fogadása max fő: 170

Különterem max fő: 25

3 fogás átlagára (Ft): 1200

Menü ára (Ft): 850

Bor átlagára (Ft/dl): 250


4 hozzászólás
Rendezés időrend, hasznosság szerint
01/17 - 20:11:19

Köszönöm, alkalomadtán kipróbálom.

hasznos (270) | haszontalan (210) | sértő
01/17 - 17:16:17

A Vár Vendéglő és Panzió a Várral szemben, a Bodrog túlpartján található.
Az utazó, aki egyben gasztroturista is, mint a családom és én, elsősorban tájjellegű ételeket keres egy vidéki magyaros étteremben. Itt találtunk.
A legjobb ár-érték-élmény arány az itteni, amit a széles környéken felfedeztünk.
Egyszerű, de nagyszerű tájjellegű ételek, amiket meg kell kóstolni:
-Káposztás harcsafilé cseréptálban
-Hegyaljai tejpite birsalma lekvárral
Egyébként a halászlevük egészen kiváló, kötelező harcsával kérni, a bogrogbéli harcsánál nincs jobb, már tudom (ahogy a balatoni fogasnak sincs párja).

A tulaj megszállott vendéglátó, csillog a szeme, ha elégedett arcokat lát :-)

hasznos (225) | haszontalan (299) | sértő
01/15 - 17:32:43

Melyiket, ha szabad érdeklődnöm..?

hasznos (251) | haszontalan (237) | sértő
01/15 - 13:30:37

2009. tavaszán töltöttem egy hetet patakon, ahol elsőként ezt az éttermet kerestem fel.
Sajnos nem tudom a helyet jó szívvel ajánlani. Küllemre ugyan kellemesnek mondható és a személyzet is kedves, előzékeny, azonban az általam kóstolt ételek kifejezetten rosszak voltak.
A házias ízekkel kecsegtető "újházi tyúkhúsleves" elemeiből barbár módon volt összerakva, nem általlották megszentségteleníteni Gundel eme remekét avval, hogy nemes egyszerűséggel konzerv zöldborsót löttyintettek hozzá, meg sem várva, hogy az alaplé "ízét" némiképp átvegye.
A mézes-mustáros csirke- vagy pulykamell -már nem emlékszem- szószába beledőlt a mustáros bödön, ezt émelítő mennyiségű édességgel igyekeztek ellensúlyozni. Az eredmény: katasztrofális volt.
Ráadásul megkértek bennünket, hogy lehetőleg ne kártyával fizessük ki az egyébként nem szerény számlát.
Patakon találtunk nagyon jó éttermet is, legyen ez a vígasz!!

hasznos (292) | haszontalan (233) | sértő
Oldalak: 1

A végzet asszonya a konyhában!

Provokatív, szexi svéd szakácskönyv - azaz ne kelljen olyan gyakran elválni ágytól és asztaltól.

A végzet asszonya a konyhában!

Ha most nálunk rendeli meg, akkor 5990 forint helyett 4490 forintért kapja meg a reprezentatív albumot. »

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Újra kapható a Larousse Gasztronomia Lexikon. Nálunk 24 900 Ft helyett most 19 900 Ft-ért rendelheti meg! »

Top 10 torta Budapesten

Top 10 torta Budapesten

Legyen egy cukrászda kicsi vagy nagy, régi vagy új, torta egészen biztos, hogy bármelyikben kapható. De hol lehet a legfinomabbakhoz hozzájutni? Erre kerestük a választ. »

Préselt házinyúl-comb sonkával, sütőtökkel, mogyoróval

Préselt házinyúl-comb sonkával, sütőtökkel, mogyoróval

Sárközi Ákos receptje

A frissen Michelin-csillagot szerzett Borkonyha étterem séfjének egyik büszkesége ez a recept. »

Galambmell karalábé-<br>krémmel és sós citrommal

Galambmell karalábé-
krémmel és sós citrommal

Mizsei János (Mák Bisztró) receptje

»

Molnár Gábor

Molnár Gábor

"Egy ilyen megmérettetésnek az ember úgy indulni neki, hogy megnyeri. Nem lehet másképp." »

À La Nage

À La Nage

Larousse Gasztronómiai Lexikon szócikke

Ízesített főzőlé [court-bouillon], ebben főzik a kagylót vagy rákféléket (fésűkagylót, folyami rákot, langusztát vagy a kisebb homárt), ha elkészült, az ízlés szerint fűszerezett főzőlében melegen vagy hidegen tálalják (lehet tejszínnel is gazdagítani): ezt a tálalást nevezik „à la nage”-nak. »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink