Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      

Inspiráló harmónia

Inspiráló harmónia

Egy íz, amelyben benne van Richard Hennessy öröksége, közel 250 év tapasztalat, Cognac elsőrendű termővidékei és a ház páratlan borpárlat készlete. A Hennessy kivételes aromájú, harmonikus házasításait nemcsak a gourmet közönség kóstolja szívesen, de a kísérletező kedvű séfek is örömmel használják fel különleges fogások, desszertek elkészítésekor. A cognac ház ezért örömmel támogatja a legjobb éttermeket díjazó Hennessy-Dining Guide Év Étterme gálát és az időtálló értékek átemelését a kortárs gasztronómiába. »

Első benyomás: Ürömi Hütte

Első benyomás: Ürömi Hütte

Az eddig általunk meglátogatott hütték meg sem közelítették az Ürömi Hütte színvonalát. »

Első benyomás: Bontxo

Első benyomás: Bontxo

A Falk Miksa utcában, az antikvitások és régiségek utcájában található a bolttársaihoz képest is fiatal Bontxo, a baszk bisztró. »

Első benyomás: Zeller bisztró

Első benyomás: Zeller bisztró

Az Izabella-Jósika sarkon is van már egy „jó kis hely”. »

Első benyomás: La Perle Noire

Első benyomás: La Perle Noire

Mit tud a „fekete gyöngy” néven anyakönyvezett étterem? »

Első benyomás: Sparhelt

Első benyomás: Sparhelt

A Sparhelt valóban egy modern, európai étterem, ahogy állítja magáról »

Első benyomás: Jókai bisztró

Első benyomás: Jókai bisztró

Gasztronómiai trendekre érzékeny, helyi szinten előremutató konyhával találkozhatunk a pécsi Jókai Bisztróban. »

Teszt: Schieszl

Teszt: Schieszl

Never brown in town…

Budakalászra mentünk bajor-sváb ételekkel töltekezni. »

Teszt: KNRDY

Teszt: KNRDY

A cél egyértelmű, ez legyen a város legszínvonalasabb húsétterme. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

Náncsi néni
15 értékelés alapján

A Náncsi néni unokája által vezetett étterem hallatán otthonos idillre, nosztalgikus életérzésre, békebeli fogásokra gondolhatunk, legyen szó egy jó tányér káposztás cvekedliről, csülökről, túrógombócról, madártejről. Bent művészi kivitelezésű savanyúságok a polcon, piros-fehér kockás abrosz, esténként harmonikaszó. A családiasság itt a gyerekekre is vonatkozik, az árnyas kerben kis játszótéren foglalhatják el magukat.

KLIKK A KÉPRE MÉG TÖBB FOTÓÉRT

KLIKK A KÉPRE MÉG TÖBB FOTÓÉRT

Típus: vendéglő Cím: 1029 Budapest, Ördögárok u. 80. Tel: +36 1 397 2742, +36 1 397 4724 Fax: +36 1 397 2742 E-mail: info@nancsineni.hu Web: www.nancsineni.hu Nyitva: 

H-V: 12:00-23:00

Séf:Huszár János

Alapítás éve:1980

Típus: vendéglő

Konyha nemzetisége, stílusa: magyar-házi

Felszereltség: pelenkázó, kerékpártároló, óvoda, gyerekszék, italpult, játszótér, akadálymentes/mozgássérültek számára alkalmas

Hangulat: barátságos otthonos, családias, beszélgetős, hangulatos, házias, tradicionális

Fizetés módja: készpénz, visa, visa electron, mastercard, átutalás(cégeknek), előzetes egyeztetés esetén átutalás is, étkezési utalvány

Étkezési utalvány típus: Ticket Restaurant, Sodexho-Pass, Chèque Déjeuner

Speciális étrend: kimélő ételek

Étterem szolgáltatásai: zene(tangóharmonika), Napilap, borszakértő, napi ajánlat(szezonálisan változó), fagylalt, dohányzó, csapolt sör, étel elvitelre, terasz, féladag zóna adag, gyermekmenü, ház bora, Wifi hotspot, heti ajánlat, kutya, macska bevihető, nemdohányzó, szép környezet, sportközvetítés, szivarbarát, vadételek, vegetáriánus ételek

Parkolás: utcán

Csoportfogadás max fő: 30

Rendezvény fogadása max fő: 30

Különterem max fő: 30

3 fogás átlagára (Ft): 4500

Bor átlagára (Ft/dl): 350

A Dining Guide Étteremkalauz 2012 című kiadványunkban tévesen jelent meg, hogy az étterem teraszán műanyag székek vannak. Ezúton is elnézést kérünk.


Címkék: Náncsi Néni
Finomhangolás

Családias idill, nosztalgia, békebeli fogások? A Náncsi néni ugyanis intézmény. Lássuk, csak! »

hozzászólás

Náncsi néni

A konyha filozófiája egyszerű: egyértelműen a közönség nosztalgiájára épít. Az összélmény kellemes, relatíve gyorsan jól lehet lakni, nem túl borsos áron. »

hozzászólás

Szeretet és marketing

A Náncsi néni Budapest éttermi palettájának egyik legellentmondásosabb étterme. »

hozzászólás

Párizs messze van

A nyolcvanas évek egyik leghíresebb budapesti vendéglője változatlanul népszerű. 2002 óta szerepel a Michelin európai városokat bemutató könyvében is, ráadásul „Bib gourmand” megjelöléssel. »

4 hozzászólás hozzászólás

Oldalak:  >|

A végzet asszonya a konyhában!

Provokatív, szexi svéd szakácskönyv - azaz ne kelljen olyan gyakran elválni ágytól és asztaltól.

A végzet asszonya a konyhában!

Ha most nálunk rendeli meg, akkor 5990 forint helyett 4490 forintért kapja meg a reprezentatív albumot. »

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Újra kapható a Larousse Gasztronomia Lexikon. Nálunk 24 900 Ft helyett most 19 900 Ft-ért rendelheti meg! »

Top 10 torta Budapesten

Top 10 torta Budapesten

Legyen egy cukrászda kicsi vagy nagy, régi vagy új, torta egészen biztos, hogy bármelyikben kapható. De hol lehet a legfinomabbakhoz hozzájutni? Erre kerestük a választ. »

Préselt házinyúl-comb sonkával, sütőtökkel, mogyoróval

Préselt házinyúl-comb sonkával, sütőtökkel, mogyoróval

Sárközi Ákos receptje

A frissen Michelin-csillagot szerzett Borkonyha étterem séfjének egyik büszkesége ez a recept. »

Galambmell karalábé-<br>krémmel és sós citrommal

Galambmell karalábé-
krémmel és sós citrommal

Mizsei János (Mák Bisztró) receptje

»

Molnár Gábor

Molnár Gábor

"Egy ilyen megmérettetésnek az ember úgy indulni neki, hogy megnyeri. Nem lehet másképp." »

À La Nage

À La Nage

Larousse Gasztronómiai Lexikon szócikke

Ízesített főzőlé [court-bouillon], ebben főzik a kagylót vagy rákféléket (fésűkagylót, folyami rákot, langusztát vagy a kisebb homárt), ha elkészült, az ízlés szerint fűszerezett főzőlében melegen vagy hidegen tálalják (lehet tejszínnel is gazdagítani): ezt a tálalást nevezik „à la nage”-nak. »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink