Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      

Villás reggeli a Parlamentnél…

Villás reggeli a Parlamentnél…

Azokat a dolgokat szeretem, amelyek szerelemből születnek, amik valódi szenvedéllyel jönnek a világra, legyen az márka, művészeti termék vagy akár egy étterem. A Budapest Bisztró épp ilyen, s bár ezelőtt nem fordultam meg itt, az egyszer biztos, hogy teljességgel magával ragadott az a négyzetcentiméterenként leolvasható hivatástudat, ami kerek egésszé formál egy ilyen szerelemgyerek éttermet. »

Inspiráló harmónia

Inspiráló harmónia

Egy íz, amelyben benne van Richard Hennessy öröksége, közel 250 év tapasztalat, Cognac elsőrendű termővidékei és a ház páratlan borpárlat készlete. A Hennessy kivételes aromájú, harmonikus házasításait nemcsak a gourmet közönség kóstolja szívesen, de a kísérletező kedvű séfek is örömmel használják fel különleges fogások, desszertek elkészítésekor. A cognac ház ezért örömmel támogatja a legjobb éttermeket díjazó Hennessy-Dining Guide Év Étterme gálát és az időtálló értékek átemelését a kortárs gasztronómiába. »

Első benyomás: Ürömi Hütte

Első benyomás: Ürömi Hütte

Az eddig általunk meglátogatott hütték meg sem közelítették az Ürömi Hütte színvonalát. »

Első benyomás: Bontxo

Első benyomás: Bontxo

A Falk Miksa utcában, az antikvitások és régiségek utcájában található a bolttársaihoz képest is fiatal Bontxo, a baszk bisztró. »

Első benyomás: Zeller bisztró

Első benyomás: Zeller bisztró

Az Izabella-Jósika sarkon is van már egy „jó kis hely”. »

Első benyomás: La Perle Noire

Első benyomás: La Perle Noire

Mit tud a „fekete gyöngy” néven anyakönyvezett étterem? »

Első benyomás: Sparhelt

Első benyomás: Sparhelt

A Sparhelt valóban egy modern, európai étterem, ahogy állítja magáról »

Első benyomás: Jókai bisztró

Első benyomás: Jókai bisztró

Gasztronómiai trendekre érzékeny, helyi szinten előremutató konyhával találkozhatunk a pécsi Jókai Bisztróban. »

Teszt: Schieszl

Teszt: Schieszl

Never brown in town…

Budakalászra mentünk bajor-sváb ételekkel töltekezni. »

Teszt: KNRDY

Teszt: KNRDY

A cél egyértelmű, ez legyen a város legszínvonalasabb húsétterme. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

Cantina Pasta Fresca
3 értékelés alapján

Típus: étterem Cím: 1055 Budapest, Markó u. 33. Tel: +36 1 354 0262 Fax: +36 1 354 0263 E-mail: info@cantinapastafresca.hu Web: www.cantinapastafresca.hu Nyitva: 

H-Szo: 11:00-23:30

Séf:Csicsák Tamás

Alapítás éve:2009

Típus: étterem

Konyha nemzetisége, stílusa: olasz

Általános: asztalfoglalás(ajánlott)

Felszereltség: gyerekszék, italpult, légkondicionált, TV, kivetítő

Hangulat: barátságos otthonos, hangulatos, mediterrán, modern, olasz, romantikus

Fizetés módja: készpénz, visa, american express, cirrus maestro, mastercard, átutalás, étkezési utalvány

Étkezési utalvány típus: Ticket Restaurant, Edenred, Sodexho-Pass, Chèque Déjeuner

Speciális étrend: kimélő ételek, egyéb(helyben készült házi tészták), fitnesz, vega, gluténmentes

Étterem szolgáltatásai: zene(Olasz), Gösser sör, sütemény, catering, csapolt sör, étel elvitelre, ház bora, házhozszállítás(V-VII és XIII. ker. Róbert Károly krt -ig), heti ajánlat, nemdohányzó, partiszervíz, sportközvetítés, szivarbarát, vegetáriánus ételek

Parkolás: utcán

Csoportfogadás max fő: 70

Rendezvény fogadása max fő: 70

Különterem max fő: 35

3 fogás átlagára (Ft): 3500

Bor átlagára (Ft/dl): 300


Oldalak:  >|

A végzet asszonya a konyhában!

Provokatív, szexi svéd szakácskönyv - azaz ne kelljen olyan gyakran elválni ágytól és asztaltól.

A végzet asszonya a konyhában!

Ha most nálunk rendeli meg, akkor 5990 forint helyett 4490 forintért kapja meg a reprezentatív albumot. »

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Újra kapható a Larousse Gasztronomia Lexikon. Nálunk 24 900 Ft helyett most 19 900 Ft-ért rendelheti meg! »

Top 10 torta Budapesten

Top 10 torta Budapesten

Legyen egy cukrászda kicsi vagy nagy, régi vagy új, torta egészen biztos, hogy bármelyikben kapható. De hol lehet a legfinomabbakhoz hozzájutni? Erre kerestük a választ. »

Préselt házinyúl-comb sonkával, sütőtökkel, mogyoróval

Préselt házinyúl-comb sonkával, sütőtökkel, mogyoróval

Sárközi Ákos receptje

A frissen Michelin-csillagot szerzett Borkonyha étterem séfjének egyik büszkesége ez a recept. »

Galambmell karalábé-<br>krémmel és sós citrommal

Galambmell karalábé-
krémmel és sós citrommal

Mizsei János (Mák Bisztró) receptje

»

Molnár Gábor

Molnár Gábor

"Egy ilyen megmérettetésnek az ember úgy indulni neki, hogy megnyeri. Nem lehet másképp." »

À La Nage

À La Nage

Larousse Gasztronómiai Lexikon szócikke

Ízesített főzőlé [court-bouillon], ebben főzik a kagylót vagy rákféléket (fésűkagylót, folyami rákot, langusztát vagy a kisebb homárt), ha elkészült, az ízlés szerint fűszerezett főzőlében melegen vagy hidegen tálalják (lehet tejszínnel is gazdagítani): ezt a tálalást nevezik „à la nage”-nak. »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink