Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      

A legjobb reggeli Budapest szívében

A legjobb reggeli Budapest szívében

Szerintünk

Ki ne érzett volna már úgy hosszú lustálkodás után szombat vagy vasárnap reggel, hogy minden vágya egy napsütötte, kellemes teraszon a város szívében olasz kávé, frissen facsart narancslé és vajas croissant mellett folytani a napot? Nemrég egy ilyen hétvégén a Budapest Bisztróban jártunk, mely csaknem egy éve várja különlegesen széles reggeli kínálatával hozzánk hasonlóan hedonista vendégeit. »

Foodstock Szatmárban

Foodstock Szatmárban

avagy itt a Panyolafeszt

Évek óta töretlen népszerűségnek örvend a Panyolafeszt, és a recept egyszerűbb, mint gondolnád. Kell hozzá jó sok szilva (lekvár, vagy pálinka - ki mit szeret), aztán egy csipet nyár, némi vadregényes, érintetlen táj, sok-sok zene és persze jó társaság. Panyola környékén ezekben nincs hiány. »

Inspiráló harmónia

Inspiráló harmónia

Egy íz, amelyben benne van Richard Hennessy öröksége, közel 250 év tapasztalat, Cognac elsőrendű termővidékei és a ház páratlan borpárlat készlete. A Hennessy kivételes aromájú, harmonikus házasításait nemcsak a gourmet közönség kóstolja szívesen, de a kísérletező kedvű séfek is örömmel használják fel különleges fogások, desszertek elkészítésekor. A cognac ház ezért örömmel támogatja a legjobb éttermeket díjazó Hennessy-Dining Guide Év Étterme gálát és az időtálló értékek átemelését a kortárs gasztronómiába. »

Első benyomás: Ürömi Hütte

Első benyomás: Ürömi Hütte

Az eddig általunk meglátogatott hütték meg sem közelítették az Ürömi Hütte színvonalát. »

Első benyomás: Bontxo

Első benyomás: Bontxo

A Falk Miksa utcában, az antikvitások és régiségek utcájában található a bolttársaihoz képest is fiatal Bontxo, a baszk bisztró. »

Első benyomás: Zeller bisztró

Első benyomás: Zeller bisztró

Az Izabella-Jósika sarkon is van már egy „jó kis hely”. »

Első benyomás: La Perle Noire

Első benyomás: La Perle Noire

Mit tud a „fekete gyöngy” néven anyakönyvezett étterem? »

Első benyomás: Sparhelt

Első benyomás: Sparhelt

A Sparhelt valóban egy modern, európai étterem, ahogy állítja magáról »

Első benyomás: Jókai bisztró

Első benyomás: Jókai bisztró

Gasztronómiai trendekre érzékeny, helyi szinten előremutató konyhával találkozhatunk a pécsi Jókai Bisztróban. »

Teszt: Schieszl

Teszt: Schieszl

Never brown in town…

Budakalászra mentünk bajor-sváb ételekkel töltekezni. »

Teszt: KNRDY

Teszt: KNRDY

A cél egyértelmű, ez legyen a város legszínvonalasabb húsétterme. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

Hemingway
3 értékelés alapján

A Feneketlen-tó partján fekvő Hemingway étterem, kávézó és klub ideális megoldást jelent, ha szeretjük az igényes, multifunkcionális helyeket.

Hemingway

Hemingway

Típus: café, kertvendéglő, lounge Cím: 1113 Budapest, Kosztolányi Dezső tér 2. Tel: +36 1 381 0522 Fax: +36 1 381 0523 E-mail: hemingway.club@t-online.hu Web: www.hemingway-etterem.hu Nyitva: 

H-Szo: 12:00-24:00
V:  
12:00-17:00

Séf:Halász István

Alapítás éve:2000

Típus: café, kertvendéglő, lounge

Konyha nemzetisége, stílusa: magyar, nemzetközi

Felszereltség: bár, gyerekszék, italpult, játszóház, akadálymentes/mozgássérültek számára alkalmas, TV, kivetítő

Hangulat: barátságos otthonos, romantikus

Fizetés módja: készpénz, visa, visa electron, cirrus maestro, mastercard, átutalás, előzetes egyeztetés esetén átutalás is, american express

Étkezési utalvány típus: Ticket Restaurant, Sodexho-Pass, Chèque Déjeuner

Étterem szolgáltatásai: havi ajánlat, csapolt sör, zene, tánc, műsor, terasz, fitness ételek, Wifi hotspot, heti ajánlat, kutya, macska bevihető, panoráma, szép környezet, partiszervíz, promóciók, sportközvetítés, szivarbarát, üzleti ebéd, vadételek, vegetáriánus ételek

Parkolás: saját parkolóban

Csoportfogadás max fő: 200

Rendezvény fogadása max fő: 300

Különterem max fő: 50

3 fogás átlagára (Ft): 8000

Menü ára (Ft): 1300

Bor átlagára (Ft/dl): 500

A gyönyörű panorámával rendelkező étteremben minden eshetőségre felkészültek. Nyáron hatalmas teraszon koktélokat szürcsölve, télen fűtött pálmaházban válogathatunk a nemzetközi konyha olyan remekei közül, mint például a japán bundában panírozott garnélarák, a paradicsomos, bazsalikomos gnocchi vagy a szürkemarha gulyásleves. A berendezés Hemingway utazásait, kubai, afrikai és mediterrán hangulatot idéz elénk, természetes anyagokkal, meleg színekkel, faburkolattal és különböző állatbőrökkel. Miután kellemesen jóllaktunk kóstoljuk meg az olasz kávéspecialitásokat vagy szivarral a kezünkben látogassuk meg az egyik kandalló melletti fotelt. Szórakozásképpen pedig meghallgathatjuk a Dumaszínház egyik előadását.


Hemingway

Az étlapba merülve kezdem azt érezni, az étterem nevére vonatkozó asszociáció csak az én elmémben él, mert semmi utalást nem találok sem a tengerre, sem az öreg halászra, sőt magára az öreg Ernestre sem. Talán annyi mégis, hogy étlap regény hosszúságú. »

2 hozzászólás hozzászólás

Hemingway Hazai vizeken

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy tökéletes adottságokkal megáldott étterem. Egy nagyváros közepén, a Feneketlen-tó partján állt. »

hozzászólás

1 hozzászólás
Rendezés időrend, hasznosság szerint
1. spett
10/08 - 13:08:10

2010 szeptember 2-án voltam másodmagammal!

Nagy reményeket fűztem a "találkozásunkhoz". . . csalódtam....
Az ételek minőségét elfogadhatónak találtuk, de a hogy a pincérekre és a fogásokra ennyit kelljen várni? Felháborító! Többé be nem teszem a lábam!

hasznos (163) | haszontalan (108) | sértő
Oldalak: 1

A végzet asszonya a konyhában!

Provokatív, szexi svéd szakácskönyv - azaz ne kelljen olyan gyakran elválni ágytól és asztaltól.

A végzet asszonya a konyhában!

Ha most nálunk rendeli meg, akkor 5990 forint helyett 4490 forintért kapja meg a reprezentatív albumot. »

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Újra kapható a Larousse Gasztronomia Lexikon. Nálunk 24 900 Ft helyett most 19 900 Ft-ért rendelheti meg! »

Top 10 torta Budapesten

Top 10 torta Budapesten

Legyen egy cukrászda kicsi vagy nagy, régi vagy új, torta egészen biztos, hogy bármelyikben kapható. De hol lehet a legfinomabbakhoz hozzájutni? Erre kerestük a választ. »

Préselt házinyúl-comb sonkával, sütőtökkel, mogyoróval

Préselt házinyúl-comb sonkával, sütőtökkel, mogyoróval

Sárközi Ákos receptje

A frissen Michelin-csillagot szerzett Borkonyha étterem séfjének egyik büszkesége ez a recept. »

Galambmell karalábé-<br>krémmel és sós citrommal

Galambmell karalábé-
krémmel és sós citrommal

Mizsei János (Mák Bisztró) receptje

»

Molnár Gábor

Molnár Gábor

"Egy ilyen megmérettetésnek az ember úgy indulni neki, hogy megnyeri. Nem lehet másképp." »

À La Nage

À La Nage

Larousse Gasztronómiai Lexikon szócikke

Ízesített főzőlé [court-bouillon], ebben főzik a kagylót vagy rákféléket (fésűkagylót, folyami rákot, langusztát vagy a kisebb homárt), ha elkészült, az ízlés szerint fűszerezett főzőlében melegen vagy hidegen tálalják (lehet tejszínnel is gazdagítani): ezt a tálalást nevezik „à la nage”-nak. »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink