Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      

Első benyomás: <br>Mjam

Első benyomás:
Mjam

Felettünk a dombtetőn templom magasodik, a kertben fügefák nőnek, a konyhán vidámság, kreativitás, boldogság. Festői környezet, eltalált ízek, üde, friss és jó energiák, kedves kiszolgálás - ide még biztosan visszajövünk. »

Első benyomás: <br>Kozmosz

Első benyomás:
Kozmosz

Milyen a vegán street food? A Kozmosz mutatja. »

Első benyomás: <br>Baraka

Első benyomás:
Baraka

Újranyitott a Baraka a Dorottya utcai Dorottya Palace-ban. Ez már a harmadik lokáció. Jobb helyen nem is lehetne. Remélem véglegesen hazatalált. »

Első benyomás: <br>Spaletta

Első benyomás:
Spaletta

Érdekes köröket ír néha az élet. Kecskemét központjában áll egy több mint százéves ház, ami a múlt század elején sördepóként üzemelt. Aztán volt ez is, az is. Pár hónapja visszatalált önmagához. »

Első benyomás: <br>Zeller

Első benyomás:
Zeller

Jó, hogy van egy ilyen igazi szeretettel, őszinte lelkesedéssel, átlagon felüli kulináris hozzáértéssel menedzselt hely a városban, annak is egy elég meglepő pontján. Bátorság, kitartás, önbizalom mindezek megtérülni látszanak. Brávó. »

Első benyomás: <br>Végállomás Bistorant

Első benyomás:
Végállomás Bistorant

A Végállomás Bistorant rajta van a helyes vágányon. Tudás, szenvedély, megfelelő alapanyagok, technikai tudás megléte - ezekre nem lehet panasz. Még több bátorsággal az országos mezőnyben is előrébb törhetne. »

Első benyomás: <br>Fricska

Első benyomás:
Fricska

Már régóta váratott magára egy figyelmeztető fricska a jóllakottan megállapodott, babérjaikon trónoló önelégült magyar vendéglősökre, egy ébresztő fricska, nem agresszív, nem tolakodó, de azért csípős fricska, hogy ébresztő hölgyeim és uraim: van még min javítani, van még mit tanulni. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

Godot
2 értékelés alapján

Leleplezünk egy nagy titkot, amire már több mint 50 éve 100 nyelven keresik a választ. Hol lehet Godot? És miért nem jön?

Godot

Godot

Típus: kávéház, étterem Cím: 1075 Budapest, Madách Imre út 8. Tel: +36 1 322 5274 Fax: +36 1 322 5272 E-mail: dumaszinhaz@godot.hu Web: www.godot.hu/dumaszinhaz Nyitva: 

H-P: 09:00-23:00
Szo:  
12:00-23:00

Séf:Simkó Zsolt

Alapítás éve:2003

Típus: kávéház, étterem

Konyha nemzetisége, stílusa: nemzetközi

Felszereltség: bár, gyerekszék, légkondicionált, akadálymentes/mozgássérültek számára alkalmas, színpad

Hangulat: barátságos otthonos, halk, beszélgetős

Fizetés módja: készpénz, étkezési utalvány

Étkezési utalvány típus: Ticket Restaurant, Sodexho-Pass, Chèque Déjeuner

Akciók: délben olcsóbb

Étterem szolgáltatásai: csapolt sör, zene, tánc, műsor, étel elvitelre, évszakonként változó étlap, terasz, ház bora, Wifi hotspot, heti ajánlat, napi ajánlat, reggeli, üzleti ebéd, vegetáriánus ételek

Parkolás: utcán

Csoportfogadás max fő: 65

Rendezvény fogadása max fő: 65

Különterem max fő: 65

3 fogás átlagára (Ft): 5000

Menü ára (Ft): 990

Bor átlagára (Ft/dl): 250

A rejtély megfejtése egyszerűbb, mint hinnénk: mert ő is éppen ránk vár a Madách Imre út 8. szám alatt. Érkezésünk örömére bőséges reggelihez terít, délben limonádéval kísért, változatos menüvel invitál, este könnyű vacsorát tálal. Barátaidat, akár volt osztálytársaidat is szeretettel látja, sőt itt még a laptopod is hálózatra talál. De vigyázat, nagy hantás hírében áll, heti három alkalommal dumaszínházi előadással rukkol elő. A művészetpártfogásban azonban nem ismer tréfát, ismert és még az ismeretlenség homályában rekedt képzőművészeket karol szárnyai alá és repít a hírnév felé.


Letölthető dokumentumok:
 Étlap (pdf) - 2009-03-09 13:47  (563.43 KB byte)
Oldalak:  >|

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Újra kapható a Larousse Gasztronomia Lexikon. Nálunk 24 900 Ft helyett most 19 900 Ft-ért rendelheti meg! »

Top 10 torta Budapesten

Top 10 torta Budapesten

De hol lehet a legfinomabbakhoz hozzájutni? Erre kerestük a választ. »

Oreo tőkehal-<br>májas <br>zsidótojással

Oreo tőkehal-
májas
zsidótojással

Rosenstein étterem receptje

Rosenstein Robi nemrég New Yorkban csavargott, szívta, csak úgy szívta magába az inspirációt. A Gourmet Fesztiválon például Oreo tőkehalmájas zsidótojással „izmozott”. Sokan tömték. Így készítik. »

Algás uborkaszörp

Algás uborkaszörp

Wolf András és Fekete Antonio (Salon) receptje

Ugyan nem sültünk meg az idei Gourmet Fesztiválon, de így is nagyon jól esett a Salon itala. »

Csomós András

Csomós András

Csomós András az IKON-ban megtanulta, hogy illik óvatosan közelíteni a vendégekhez. Nem rohan ajtóstul a házba, nem akar gyorsan „népnevelni”, ellenben a humort, na, azt fontosnak tartja. A miskolci Dűlőben többek között ezzel szoktatja a vendéget a jóra. »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink