Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      

Ha Cegléd, akkor Monaco étterem

Ha Cegléd, akkor Monaco étterem

Ne féljünk az ismeretlentől!

A néhány hónapja alapjaiban megújuló Monaco Étterem Ruprecht László kreatív séffel mutatta meg az eldugott mezővárosnak, hogy van helyük a gasztropalettán. »

Teszt: <br>Salon

Teszt:
Salon

Néhány jól komponált tányéron tárulkozott fel előttünk a nyugatba integrált üdítő kelet szelleme. Új étlap a Salon-ban. »

Első benyomás: <br>Kanpai Izakaya

Első benyomás:
Kanpai Izakaya

Valóságos kis ékszerdoboz ez a körúti, lampionos, világos érzetű, szelíden modern bisztró. »

Első benyomás:<br> Gótika

Első benyomás:
Gótika

A Szentháromság téren valóban hiánypótló - saját önmeghatározásuk szerint - gasztrokocsma, ételbár nyílt a napokban? »

Teszt: Olimpia

Teszt: Olimpia

Ádám Csaba kivételes arányérzékkel komponálja a tányérjait, minden elem a látványon túl ínyenc funkcióval bír és szerencsére nem fél a valódi ízektől, nem butít, nem herél. »

Első benyomás: <br>Konyha

Első benyomás:
Konyha

Godot már nincs itt, s vélhetően nem is lesz. Ám Ilja Volkovnak, Moravcsik Bélának és Fecske Fanninak köszönhetően viszont van helyette étterem. »

Első benyomás: <br>Olivola

Első benyomás:
Olivola

Kis mediterrán sziget Kecskemét belvárosában, a gyönyörűen felújított Rákóczi úton. Igazi olasz paradicsom ez, kiváló, érett és zamatos, melyet meglágyít egy csepp olívaolaj, és megbolondít a bazsalikom illata. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

Godot
2 értékelés alapján

Leleplezünk egy nagy titkot, amire már több mint 50 éve 100 nyelven keresik a választ. Hol lehet Godot? És miért nem jön?

Godot

Godot

Típus: kávéház, étterem Cím: 1075 Budapest, Madách Imre út 8. Tel: +36 1 322 5274 Fax: +36 1 322 5272 E-mail: dumaszinhaz@godot.hu Web: www.godot.hu/dumaszinhaz Nyitva: 

H-P: 09:00-23:00
Szo:  
12:00-23:00

Séf:Simkó Zsolt

Alapítás éve:2003

Típus: kávéház, étterem

Konyha nemzetisége, stílusa: nemzetközi

Felszereltség: bár, gyerekszék, légkondicionált, akadálymentes/mozgássérültek számára alkalmas, színpad

Hangulat: barátságos otthonos, halk, beszélgetős

Fizetés módja: készpénz, étkezési utalvány

Étkezési utalvány típus: Ticket Restaurant, Sodexho-Pass, Chèque Déjeuner

Akciók: délben olcsóbb

Étterem szolgáltatásai: csapolt sör, zene, tánc, műsor, étel elvitelre, évszakonként változó étlap, terasz, ház bora, Wifi hotspot, heti ajánlat, napi ajánlat, reggeli, üzleti ebéd, vegetáriánus ételek

Parkolás: utcán

Csoportfogadás max fő: 65

Rendezvény fogadása max fő: 65

Különterem max fő: 65

3 fogás átlagára (Ft): 5000

Menü ára (Ft): 990

Bor átlagára (Ft/dl): 250

A rejtély megfejtése egyszerűbb, mint hinnénk: mert ő is éppen ránk vár a Madách Imre út 8. szám alatt. Érkezésünk örömére bőséges reggelihez terít, délben limonádéval kísért, változatos menüvel invitál, este könnyű vacsorát tálal. Barátaidat, akár volt osztálytársaidat is szeretettel látja, sőt itt még a laptopod is hálózatra talál. De vigyázat, nagy hantás hírében áll, heti három alkalommal dumaszínházi előadással rukkol elő. A művészetpártfogásban azonban nem ismer tréfát, ismert és még az ismeretlenség homályában rekedt képzőművészeket karol szárnyai alá és repít a hírnév felé.


Letölthető dokumentumok:
 Étlap (pdf) - 2009-03-09 13:47  (563.43 KB byte)
Oldalak:  >|

A végzet asszonya a konyhában!

Provokatív, szexi svéd szakácskönyv - azaz ne kelljen olyan gyakran elválni ágytól és asztaltól.

A végzet asszonya a konyhában!

Ha most nálunk rendeli meg, akkor 5990 forint helyett 4490 forintért kapja meg a reprezentatív albumot. »

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Újra kapható a Larousse Gasztronomia Lexikon. Nálunk 24 900 Ft helyett most 19 900 Ft-ért rendelheti meg! »

Top 10 levesbár

Top 10 levesbár

Hűtenek-fűtenek, egyre több van belőlük és szerencsére köztük sok-sok jó. Kedvenc budapesti levesbárjaink. »

Libahotdog

Libahotdog

Rosenstein étterem készítette

Egy olaszországi út ihlette a Rosenstein ételét. Toscanában beleshettünk egy hentes konyhájába, ő mutatta meg, hogyan is készül az autentikus salciccia. Az étterem csak a húst módosította libára. »

Osztriga<br>szószos <br>pak choi saláta <br>gyömbérrel

Osztriga
szószos
pak choi saláta
gyömbérrel

Fodrász, ruhatervező, dizájner, kurátor, képzőművész – a Menü című, napokban megjelenő receptgyűjtemény 22 alkotót mutat be, akik ezerrel alakítják a budapesti gasztrokultúrát. Wang Song Tao fodrász úr osztrigaszószos pak choi salátájával hívjuk fel a figyelmet erre a nem mindennapinak ígérkező könyvre. »

New York-i séfreggeli <br>egy magyartól

New York-i séfreggeli
egy magyartól

Kovács Zoli jó pár éve már Brooklyn egyik menő éttermében dolgozik, ahol a kollégáit olykor ilyen szendvicsekkel várja. »

Lazac tatár

Lazac tatár

Pesti István (Tanti) receptje

A lazac tatár mára egy kicsit elcsépelt dolog, de a Pesti István vezette Tanti szeretett volna valami könnyen érthető ételt is feltenni az étlapra. A tálalása az, ami viszont teljesen mai. Nem véletlen, hogy Istvánt a legszebben tálaló séfnek választottuk pár éve. »

Háda Imre

Háda Imre

Az ember a hamburger toplista éléről

Háda Imrével, a hazai street food Atakámjának kiötlőjével dumáltunk. UPDATE: a Gault&Millau szerint is a legjobb hamburgeres a városban, megkapta az év alternatív vendéglátás díját »

Étteremkalauzok

Étteremkalauzok

Michelin és Gault Millau

Az anekdota szerint a Relais de Poquerolles étterem séfje 1958-ban öngyilkosságot követett el, amikor elvesztette Michelin csillagait. A történet annyira drámai és egyben szívszorongató, hogy senkinek nem jutott eszébe megkérdőjelezni, pedig igazából semmi ilyesmi nem történt. »

Mokkakávé

Mokkakávé

Mosógépek inspirálták a kéváéfőző tervezőjét. »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink