A Sirha Budapest nyitónapján, tegnap hirdették ki a meglepetés-alapanyagokat (zöldborsó és metélőhagyma), és megtörtént a piacozás. A versenyfőzés ma reggel 9-kor kezdődött, és a mai nap hangulata a Bocuse d’Or versenyekhez méltón alakult. Lelkes szurkolók drukkja kísérte a versenyzőket, akik mindegyikének ezúton is gratulálunk!

A nyertes nevek előtt egy további nagy hírt is bejelenthetünk: a június 11-12-én, Torinóban zajló európai döntő zsűrijének elnöke Széll Tamás lesz!

A Bocuse d’Or 2018-as hazai döntőjének győztese: Pohner Ádám, a balatonszemesi Kistücsök Étterem helyettes séfje, aki a 2016-os magyar döntőn 2. helyezést ért el.

2. helyezett: Volenter István

3. helyezett: Veres István


Legtisztább konyha: Pohner Ádám

Legjobb csapatmunka: Volenter István

Legjobb vegetáriánus tányér: Veres István

Legjobb hústál: Volenter István

Legjobb commis: Friderika Spekova

Elek Richárd, Garai Ádám, Haraszti Zsolt, Pohner Ádám, Veres István és Volenter István séfek versenyeztek.

Nemsokára bemutatjuk Pohner Ádám győztes tányérját is.

Pohner Ádám – Fotó: Fekete Antonio / DesignFood