Hirdetés
Hirdetés

Ehető terráriumok

SZERZŐ: DiningGuide
2017. március 20.
Szokatlan módon használja a terráriumot a Sprinkle Bakes nevű desszertblog cukrásza, Heather Baird. Szerinte a cukrászkodás nemcsak arra való, hogy finomságokat készítsen, hanem egyfajta művészet, amely határtalan lehetőségeket ad az ember kezébe, s innentől már csak az a feladat, hogy ki-ki szabadjára engedje a fantáziáját. Blogján és könyveivel is mindenkit arra bíztat, hogy süteménykészítés közben […]
Hirdetés

Szokatlan módon használja a terráriumot a Sprinkle Bakes nevű desszertblog cukrásza, Heather Baird. Szerinte a cukrászkodás nemcsak arra való, hogy finomságokat készítsen, hanem egyfajta művészet, amely határtalan lehetőségeket ad az ember kezébe, s innentől már csak az a feladat, hogy ki-ki szabadjára engedje a fantáziáját. Blogján és könyveivel is mindenkit arra bíztat, hogy süteménykészítés közben váljon egy kicsit képzőművésszé is.

A terrárium a legegyszerűbb módja, hogy egy kis természetet csempésszünk a lakásba, hiszen gyönöyrű növényekkel, kövekkel, egzotikus állatokkal tölthetjük meg. Heather kezében azonban ez is átalakult. A kis üvegek, amelyekbe általában pohárkrémeket töltenek, nála csokoládéból, cukorkákból, marcipánból, muffinból készült mini természeti csodákká válnak. Annyira szépek, hogy az embernek nincs is kedve megenni, pedig minden része ehető..
Forrás és képek

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram