Hirdetés
Hirdetés

A dühös szakács nem kér a (hamis) ételallergiásokból!

SZERZŐ: DiningGuide
2017. július 26.
Patrick Friesen, a sydney-i Queen Chow étterem séfje Instagram posztban támadt azokra a vendégekre, akik szerinte csak úgy tesznek, mintha ételallergiájuk lenne, de valójában csak faksziznak. Lefotózta, milyen kérések érkeznek be a konyhájába, és hangot adott felháborodásának, és annak is, hogy ez veszélyt jelenthet azokra, akik valóban szembenéznek különböző allergiákkal. És nem válogatta meg a […]
Hirdetés

Patrick Friesen, a sydney-i Queen Chow étterem séfje Instagram posztban támadt azokra a vendégekre, akik szerinte csak úgy tesznek, mintha ételallergiájuk lenne, de valójában csak faksziznak. Lefotózta, milyen kérések érkeznek be a konyhájába, és hangot adott felháborodásának, és annak is, hogy ez veszélyt jelenthet azokra, akik valóban szembenéznek különböző allergiákkal.
És nem válogatta meg a szavait. Így fakadt ki a jelenség ellen: "Lehetne kérnem, hogy azok, akik allergiára hivatkozva mindenféle extra kéréssel állnak elő, tisztába jöjjenek azzal, hogy mit ehetnek és mit nem? Allergiás a rákra, de az osztriga jöhet? Gluténallergiás, de a glutén csak a kenyérben zavarja? Vegetáriánus, de a csirkeszárnyat megeszi? Találjátok ki végre, mit akartok! Rohadtul megnehezítitek azoknak a dolgát, akik tényleg szigorú diéta szerint kell, hogy éljenek, és szeretnének étteremben enni."
Friesen persze kapott hideget-meleget. Igaza van vajon?

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram