A sztártenor 2008-ban ismerkedett meg a villányi régióval és a Bock Pince boraival, és ez az ismeretség azóta is szoros. Ezúttal is hű akart maradni a Bock Pince boraihoz, így látogatása első estéjén Bíró Lajos hagyományos ételeket felvonultató, a Bock borokhoz kitalált menüsorát fogyasztotta Budán, amelyben természetesen az ökörpofa "retró" is terítékre került.
A világhírű énekes egyébként maga is vendéglátós. Richard Sandoval séffel közösen nyitotta meg New Yorkban a Pampano nevű modern mexikói éttermet, majd ezt követte a Zengo, ahol nemcsak latin-ázsiai ételek kerülnek terítékre, de van egy japán szeszes italokra specializálódott Saké and Shochu Lounge, valamint Tequila „Könyvtár” is, ahol 400 fajta, agavéból készült párlat szerepel az itallapon.
Köszönjük Mészáros Annarózsának a képet!