René Frank, a 3 Michelin-csillagos osnabrücki La Vie korábbi vezető cukrásza és Oliver Bischoff dizájner nyit közösen desszertbárt a német fővárosban.
"Számunkra a gasztronómia nem csak egy helyet jelent, ahol az emberek jóllakhatnak, hanem egy teljeskörű élményt, amelybe az atmoszféra épp úgy beletartozik, mint az enni- és innivalók." A Codával egy minden érzékre ható ínyenchelyet szeretnének megteremteni, ahol a desszertünk megosztása az asztaltársunkkal nem számít illetlenségnek, sőt kifejezetten méltányolják, ha többfélét végigkóstolunk.
A Coda kreációi nem csak kifejezetten édesszájúaknak készülnek. Lesznek sajtból készült desszertek is, továbbá olyan, a cukrászatban szokatlannak számító alapanyagokkal is dolgoznak, mint a fermentált tofu vagy fekete fokhagyma. A különleges desszertekhez olyan italokat is kínálnak, mint a saját készítésű kefírjük vagy kombuchájuk. A cukor hozzáadását, hacsak tehetik, kerülik, és a zöldségek-gyümölcsök természetes cukortartalmával édesítenek.
Az biztos: Berlinben járva meggondoljuk, hogy felkeressük a Codát, és megkóstoljuk a ház egyik specialitását: füstölt csokoládékrémet cikóriagyökérkivonattal, amihez Lambrusco gyöngyöző bort kínálnak leheletnyi tőzegfüsttel érlelt whiskeyvel. Wow.